Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)
Raspunsuri - Pagina 18
Annisia spune:
Dany, ce draguta a fost Yaia, am murit de ras. Auzi la ea, cica niciunul nu seamana cu mami... Hihihihi... Pai asa sunt toti puii de Yorki, Yaia draga... De la 3-4 luni incepe sa li se faca parul argintiu la radacina si in cateva luni creste. Cam la un an si ceva au culoarea definitiva. Au extremitatile roscate (labute, botic, urechi) si restul corpului poate fi negru, roscat, gri (alb, crem - mai rar, dar am vazut si asa)...
Dany, nu-i asa ca mie imi dai o fetita pentru Happy al meu? Te roggggg!!!! Chiar vreau gagica pentru el, ca are deja 3 ani si nu vreau sa fie diferenta mare intre ei. Acum e taman la fix!!!! Aide bre, nu fiiiii!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Aaaa, Dany stai ca acum mi-a picat fisa. Stii tanti unde-mi fac revelionul? Hihihihih.... Taman in Londra. Deci, esti prin zona? Hai ca poate fata-n fata ochii mei o sa te-nduplece...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Cecilia, unde ai vrea sa lucrezi, ca poate pun o vorba pentru tine??? In afara de chimie mai ai si alte studii? Sau nu vrei sa renunti la invatamant? Si aici ar fi ceva loc de pile. Soacra mea e directoare la o scoala. Sa o intreb daca iti poate gasi un post??? NU la scoala, dar poate mai stie si ea pe ici pe colo. Gasim noi ceva, nu se poate.
Deci, pana la urma te-au lucrat aia, asa cum auzisei??? Ce naiba se joaca asa cu oamenii? Ti-au dat toate planurile peste cap. Acum ce faci cu bb 2?
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
bernix spune:
Intru si io un pic acu' inainte de somn, ca prea am chiulit toatra sapt.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Cecilia,
uff, imi pare rau cu serviciul. Io zic sa te calmezi si mai vezi tu in ian. daca te intorci sau nu. Oricum, ce-ti pot face daca esti titular pe post?!
Yaia, am vazut si io pozele talentatului tau. De fiecare data cand povestesti de gradinita lui Tudor mooor de invidie. Sanatate lui Tudor! Parca Teo zicea ca a facut Mihnea febra mare de la dinti.
adimercedes, am vazut azi o mazda 6 pe strada si chiar m-am gandit la tine. Mi s-a parut o masina potrivita pentru familie.
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de accident. Bine ca ati scapat teferi.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Erina, te simt mult mai linistita de cand esti la Piatra. Cu siguranta starea ta o influenteaza si pe Daria.
IO zic sa nu-ti faci griji in legatura cu plecarea. Cu siguranta Daria va fi bine, mai ales ca este f obisnuita cu bunicii si cu siguranta va fi si Matei prin preajma s-o distreze.
Andries, nu cred ca te ajuta cu nimic, dar sa sti ca si noi am facut cumparaturile de Mos Nic pe ultima suta de metri, desi io stau acasa. Mie mi se ;pare un calvar sa merg cu copilul la cumparaturi, asa ca trebuie sa gasim o modalitate sa stea cineva cu ea acasa.
Pacat de Cipru, dat bine ca sunt copii OK. Lasa ca te pui tu pe picioare la Praid, de sarbatori.
moldoveanca spune:
Annisia cand vii,cand pleci si unde stai?Poate o punem de o intalneala
.Noi plecam pe 27 si ne intoarcem pe 3 in Londra.Te mai gasesc??Bagam un shoping ca e pomana curata atunci![]()
mami fericita de Vladut Dominic
bernix spune:
Annisia, ce te invidiez, fata, pt revelion!!! Io nu-mi conving deloc berbantu' sa plecam nicaieri fara copil, deci mi-e teama ca ne paste inca un Revelion acasa (al3lea) si in felul asta stricam traditia de 2: 2 in cluburi in Buc, 2 in Egipt, ultimele 2 acasa.
Rox, sa va fie de bione iesirea. Ce-as mai vrea si io!! De fapt, chiar azi am avut o discutie cu Bobo fiindca io sunt inrijorata ca noi nu scoatem aproape deloc copilul in societate. Suntem comozi si oricum daca iesim undeva nu putem in nici un caz purta o conversatie sau manca ceva ca tre' sa alergam dupa viespe.
bernix spune:
prisi, Sim, betty, sa va fie de bine plimbarea la Kidex! Io n-am servit niciodata, ca-i prea departe de Berceni.![]()
bernix spune:
In seara asta am vazut Madagascar 2. Inceputul l-a vazut si Degetica, care a fost f cuminte si atrasa de imaginile de pe ecran, numai ca a adormit in scurt timp.
De vreo 2 zile a mai incoltit si la ea o masea, a3a.