Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

betty, parca tu intrebai de vizite la pediatru. Noi am fost la 1 an, 1,3 ani si acum vom mai merge la 1,6 ani daca nu apare nimic de care sa ma simt depasita. Sper sa fie sanatoasa si sa nu mergem mai des.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bernix de ce nu mai pui poze cu minunea ta?Mi-e dor sa o vad

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Eu am sperat ca daca e mama aici o sa mai iesim si noi singurei chair sa disparem din cadru un weekend dar a pus stapanire pe ea sora-mea asa ca s-au dus planurile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Bernix de ce nu mai pui poze cu minunea ta?Mi-e dor sa o vad

In ultima vreme nu prea i-am mai facut poze. Sunt atrasa de natura, de peisajele urbade ca-s muuult mai usor de pozat decat zvarluga mea. Nici nu cred ca am reusit s-o fotografiez cheliuta. Am insa niste poze de toamna pe care ma apuc acum sa le incarc.

Tie ce-ti mai face rotofeiul?

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Rotofeiul e un scump eu chiar ma gandesc ca am un copilas tare linistit.Sta si se joaca singurel se uita la tv de multe ori uit de el prin casa.A inceput sa mearga foarte bine dar e foarte calculat si se urca si coboara cu mare atentie din pat sau de pe masinutele lui.Asa e taica-sau si ma bucur muuult ca eu sunt o fire tare zvapaiata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bernix nu fi suparici, incearca sa-l convingi pe Bobo sa iesiti la restaurant cu tot cu pitica la pranz, e mai lejer si incercati cu niste prieteni buni care sa nu fie deranjati ca stati pe rand la masa si la discutii, iar daca e dupa somn Degetica se poate sa fie si foarte bine dispusa si sa nu fie chiar greu, noi iesim destul de des, azi am fost la Tallia in centru, am stat la nefumatori si pe tot etajul mai era doar o masa ocupata si era tot o famile cu copii, iar Miru a fost chiar ok, dupa vreo 3 ture de scari urcare si coborate, a cete 3 etaje fiecare (fitness) a stat cuminte pe un scaun si a mancat bucatele de rosii si paine si s-a jucat cu pachetelele de zahar de la cafea si a fost ok, eu zic ca merita sa incercati

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Luy, ce fetita frumoasa ai! Iar fotograful a reusit sa surprinda toata puritate si candoarea unei priviri de copil!
Mereu de admir ca reusesti sa o imbraci pe Maria ca pe o mica domnisoara. Desi nu mi-am dorit baiat, ma surpind mereu cumparand haine de parca Degetica ar fi baietel. Nici nu mai stiu de cand n-am mai imbracat-o intr-o rochita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Bernix nu fi suparici, incearca sa-l convingi pe Bobo sa iesiti la restaurant cu tot cu pitica la pranz, e mai lejer si incercati cu niste prieteni buni care sa nu fie deranjati ca stati pe rand la masa si la discutii, iar daca e dupa somn Degetica se poate sa fie si foarte bine dispusa si sa nu fie chiar greu, noi iesim destul de des, azi am fost la Tallia in centru, am stat la nefumatori si pe tot etajul mai era doar o masa ocupata si era tot o famile cu copii, iar Miru a fost chiar ok, dupa vreo 3 ture de scari urcare si coborate, a cete 3 etaje fiecare (fitness) a stat cuminte pe un scaun si a mancat bucatele de rosii si paine si s-a jucat cu pachetelele de zahar de la cafea si a fost ok, eu zic ca merita sa incercati

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Marta, multumesc de incurajari! Voi ati avut curaj fiindca Miruna e f cumintica, insa la noi...
Mai, dar ce grija are ea de mami sa-si pastreze silueta!

Mergi la inceput

Hai mai Bernix se poate sa imbtaci frumusete de fetita ca pe un baietel?Eu ma imbolnavesc in magazine cand vad ce rochite frumoase sunt.Pt baietei e mai greu sa gasesti ceva frumos

Mergi la inceput

moldoveanca, ce-mi povestesti tu despre Vladut mi se pare ireal. La noi e un vartej continuu. Nu are rabdare nici sa manance, dar-mi-te sa se uite la tv. Nu e rea, chiar ma surprinde uneori cat de intelegatoare s-a facut, insa n-are deloc astampar. Si ma urmareste peste tot ca o umbra.

Mergi la inceput