Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Hai ca am pus si 4 poze din toamna asta www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Bernix nu fi suparici, incearca sa-l convingi pe Bobo sa iesiti la restaurant cu tot cu pitica la pranz, e mai lejer si incercati cu niste prieteni buni care sa nu fie deranjati ca stati pe rand la masa si la discutii, iar daca e dupa somn Degetica se poate sa fie si foarte bine dispusa si sa nu fie chiar greu, noi iesim destul de des, azi am fost la Tallia in centru, am stat la nefumatori si pe tot etajul mai era doar o masa ocupata si era tot o famile cu copii, iar Miru a fost chiar ok, dupa vreo 3 ture de scari urcare si coborate, a cete 3 etaje fiecare (fitness) a stat cuminte pe un scaun si a mancat bucatele de rosii si paine si s-a jucat cu pachetelele de zahar de la cafea si a fost ok, eu zic ca merita sa incercati

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Marta, multumesc de incurajari! Voi ati avut curaj fiindca Miruna e f cumintica, insa la noi...
Mai, dar ce grija are ea de mami sa-si pastreze silueta!

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Miruna a fost cumintica, de cand a inceput sa mearga singura...s-a dus linistea noastra, in maxim 10 minute reuseste sa imprastie toate jucariile pe care le are si hainele ei din primele 3 sertare de jos, si apoi nu ii mai trebuie nimic din cele imprastiate , cara toate sticlele de apa sau goale de la bucatarie intre jucarii daca uit usa deschisa la baie, tot ce gaseste in preajma arunca in cada, sau intinde hartia igienica, asta acasa ca afara merge numai pe unde vrea ea si niciodata in sensul in care ar trebui sa ne deplasam si nu mai vrea sa fie tinuta de mana, singurul loc unde e cuminte e scaunul de masina si acolo e legata cred ca nu are incotro si mai avem noroc ca e plimbareata mereu ne arata usa si ne face pa, asa ca eu zic sa incercati, nu aveti nimik de pierdut , in cel mai rau caz un pranz nereusit, mai bine zis nelinistit ...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Pai e plina de energie draga de ea.Eu imi faceam griji la inceput ca e ceva in neregula cu el.Dar asa e firea lui calm si linistit.Acum am inceput cu inotul ca mi-e teama sa nu fie un grasan la ritmul asta al lui.Si cum mai creste bagam sporturi multe.Eu sunt sigura ca Degetica e o dulce asa zapacita si voi va distrati mult pe seama ei

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Hai mai Bernix se poate sa imbtaci frumusete de fetita ca pe un baietel?Eu ma imbolnavesc in magazine cand vad ce rochite frumoase sunt.Pt baietei e mai greu sa gasesti ceva frumos

Rochitele nu sunt deloc practice daca ai de scos nisip si din pampers. E mult mai bine daca avem o salopeta la tavaleala.
Iar daca rochitele alea sunt roz, pe mine m-ai pierdut.

Mergi la inceput

Nuu nu sunt roz sunt super funky.Vroiam sa te intreb cum se procedeaza daca vrem calendar ca nu am inteles prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:

Hai ca am pus si 4 poze din toamna asta www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici

prima forografie e foarte frumoasa, iar Degetica e o dulce si are sclipirea de neastamparata in ochi si are si rochita fata

poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Bernix nu fi suparici, incearca sa-l convingi pe Bobo sa iesiti la restaurant cu tot cu pitica la pranz, e mai lejer si incercati cu niste prieteni buni care sa nu fie deranjati ca stati pe rand la masa si la discutii, iar daca e dupa somn Degetica se poate sa fie si foarte bine dispusa si sa nu fie chiar greu, noi iesim destul de des, azi am fost la Tallia in centru, am stat la nefumatori si pe tot etajul mai era doar o masa ocupata si era tot o famile cu copii, iar Miru a fost chiar ok, dupa vreo 3 ture de scari urcare si coborate, a cete 3 etaje fiecare (fitness) a stat cuminte pe un scaun si a mancat bucatele de rosii si paine si s-a jucat cu pachetelele de zahar de la cafea si a fost ok, eu zic ca merita sa incercati

poze

Marta, multumesc de incurajari! Voi ati avut curaj fiindca Miruna e f cumintica, insa la noi...
Mai, dar ce grija are ea de mami sa-si pastreze silueta!

Miruna a fost cumintica, de cand a inceput sa mearga singura...s-a dus linistea noastra, in maxim 10 minute reuseste sa imprastie toate jucariile pe care le are si hainele ei din primele 3 sertare de jos, si apoi nu ii mai trebuie nimic din cele imprastiate , cara toate sticlele de apa sau goale de la bucatarie intre jucarii daca uit usa deschisa la baie, tot ce gaseste in preajma arunca in cada, sau intinde hartia igienica, asta acasa ca afara merge numai pe unde vrea ea si niciodata in sensul in care ar trebui sa ne deplasam si nu mai vrea sa fie tinuta de mana, singurul loc unde e cuminte e scaunul de masina si acolo e legata cred ca nu are incotro si mai avem noroc ca e plimbareata mereu ne arata usa si ne face pa, asa ca eu zic sa incercati, nu aveti nimik de pierdut , in cel mai rau caz un pranz nereusit, mai bine zis nelinistit ...

poze

Tot ce povestesti tu acolo suna f cunoscut, numai ca noi n-am cunoscut perioada de liniste anterioara sa ne antrenam la iesit. Ai dreptate, tre' sa ne facem curaj, ce se poate intampla mai rau decat sa platim ceva pahare sparte.
Poate aranjam intr-un week-end si ne dati voi lectii.

Mergi la inceput

vorbeati acu' ceva vreme de copilasi gelosi... A mea nu-i deloc geloasa, ba mai mult, e f interesata. De fiecare data cand ne pupam il impinge pe Bobo spre mine, studiaza miscarea buzelor si pozitia limbii si apoi ma pupa si ea cum a vazut, cu buzele tuguiate, intredeschise si cu limba scoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Moldoveanca, maine sper sa am toate detaliile. Fratele meu mi-a aranjat si nu stiu decat ca e un hotel de 5 stele, din Londra. M-am uitat acum si ce bilete de avion mai gasesc. Plus ca inca depind de al meu. La cum zisesi mataluta, nu cred ca mai sunt p-acolo. Eu ma incadrez undeva intre 30 dec si 3 ian. Bine, al meu e incurca lume, ca io nu lucru neam de sarbatori. Le-am zis alora ca fac sarmale, cozonaci, curatenie luna si imi trebuie spatiu si timp. Desigur ca a fost mare hai, ca doar stiu toti ce puturoasa sunt. Dar macar m-am ales cu invoiala sa stau la casa mea... Hihihihi...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Yuhuu am vazut-o pe Degetica cu rochitafoaaarte dulce

Mergi la inceput