Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (238)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Annisia, ce te invidiez, fata, pt revelion!!! Io nu-mi conving deloc berbantu' sa plecam nicaieri fara copil, deci mi-e teama ca ne paste inca un Revelion acasa (al3lea) si in felul asta stricam traditia de 2: 2 in cluburi in Buc, 2 in Egipt, ultimele 2 acasa.

La ce ma invidiezi femeie? Ca doar am trambitat pe aici sa ne unim fortele si sa facem mai multe revelionul. Daca nu m-a bagat nimeni in seama, m-am reorientat. Ce sa fac si io amu? Ca doar nu era sa raman cuc in noaptea dintre ani... Sunt si io suflet...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sa-mi spui Annisia totusi ca poate aranjam ceva pana la urma.Te-am intrebat unde veti sta ca Londra asta e mare si ma gandeam ca poate aproape de unde stam noi.Si plus ca am una bucata sot care stie mai toate hotelurile de pe aici mai ales pe alea de 5 stele

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Nuu nu sunt roz sunt super funky.Vroiam sa te intreb cum se procedeaza daca vrem calendar ca nu am inteles prea bine.

Daca vrei calendar trimiti poze la ardesa de mail pe care am dat-o. Vezi ca-i un anunt la mica publicitate. Pe bune, insa, nu cred ca te avantajeaza deloc pe tine. POate sa trimiti pozele, sa aranjeze si sa pagineze Bobo, iar tu sa le printezi acolo.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:

Hai ca am pus si 4 poze din toamna asta www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

prima forografie e foarte frumoasa, iar Degetica e o dulce si are sclipirea de neastamparata in ochi si are si rochita fata

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

A fost singura zi cu rochita in toamna asta, la petrecerea de i an a cipiilor de la Ibis. Multumim mult de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Si noi ne www.trilulilu.ro/sor_23/cba7768c13fb53" target="_blank">plangem ca ne este greu

Nu stiu daca sa plang sau sa rad. Cred ca intr-o viata anterioara astia au fost iepuri. De admirat totusi faptul ca mama copiilor, spune numele copiilor fara sa stea pe ganduri. Ar putea sa puna si de-o afacere la ce ajutoare au ei acolo. Se cade totusi o intrebare, s-or opri aici???

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yuhuu am vazut-o pe Degetica cu rochitafoaaarte dulce

E aproape unicat poza aia cu rochita, da' rochite aredestule pe umeras.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

.... in schimb parca e pe zi ce trece mai rasfatata si mai mamidependenta, pur si simplu sta atarnata de mine de cand ajung acasa , iar daca se joaca trebuie sa fiu in raza ei vizuala altfel ...e jale, bate in toate usile si ma cauta, nu stiu ce o sa ma fac cu ea

Bun venit in clubul meu,stiu cum e..... Si la baie trebuie sa-i dau lui raportul ....

Mergi la inceput

Citat:

Hai ca am pus si 4 poze din toamna asta www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">aici

ai o dulcica de fetita, sa-ti traiasca. Si chiar ii statea asa de bine cu rochita aceea, imbrac-o mai des asa !
PS. Pe fruza aceea a scris , epistola pentru Mos? Prea o studia cu atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
]Urmychance[/b][/brown], pupici si voua si multa bafta in continuare . Lapte o sa ai inca ceva vreme. Eu am stiam de 6 saptamani, dar stiu si de cazuri cu 2-3 luni. Trece, incet-incet. Important e sa nu va stresati si sa vedeti ce program isi fac piticii. Daca sunteti fff atente si eventual va notati, o sa incepeti sa vedeti ca ar fi posibila o rutina, daca va doriti sa aveti una. E simplu, pt ca poti sa te organizezi mai usor cu masa, somn si altele printre. Daca vreti detalii, spuneti ca va pot spune cum a fost la noi si poate va foloseste vreo idee.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

mi-ai scris tu asta mai demult, dar eu sarisem nishte capitole, mai citesc din urma cand reusesc. Eu lapte nu mai am , e totul ok, tudor nu mai cere tzitzi, dar azi i-am aratat-o sa vad ce face si s-a infipt direct in ea. Speram sa fi uitat. Nu s-a suparat totusi cand l-am dat la o parte. Eu i-am spus ca laptele de la tzitzi nu mai e aici, ci s-a mutat in biberon. NU STIU CAT intelege, dar sigur intelege, lapte, nu, tzitzi, biberon.

De organizat - e mai greu, eu sunt f dezordonata in toate celea, asa ca orice fel de ordine in program este o povara pt mine.

Multumesc pt raspuns

Mergi la inceput