Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 17
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Incerc sa ma trezesc, imi e atat de somn! ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Iar ai zburdat pe alte meleaguri

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Nope.......de asta data am dormit ca butucu` cred ca am reusit performanta sa-mi culc odrasla la ora 1, deseara o pun in pat la ora 10 poate pana la 12 adoarme

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
FELIS spune:
DANIELA... CRIG ... multumim de aprecieri...
Incet... incet... se duce vacanta...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui FELIS DANIELA... CRIG ... multumim de aprecieri... ![]() Incet... incet... se duce vacanta... Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
Cu mare drag Felicia ! Meriti toata stima!

si am uitat sa precizez " super tinuta " adevarat cavaler 
Da, se duce vacanta dar or sa mai vina si altele

Dany
marami spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza Da, se duce vacanta dar or sa mai vina si altele ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
O Doamne, esti optimista incurabila

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui marami
O Doamne, esti optimista incurabila ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
ASA TREBUIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Dany
FELIS spune:
Marami... da... f optimista e Daniela
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
CRISMIR spune:
FELIS,wauuuuuuu,ce poze dragute,
baiatul chipes
...si mamica dragalasa
,,,iar despre platouri,
...super ideea cu omul de zapada
MARAMI
,hai ca acu' ai recuperat cu somnul,esti fresh?
...mai,eu acum vazui ca tu ai fata mare
...wauuuu...si esti mamica tanara

DANY
,sa-ti fie de bine rochita...fugi si i-ati si geanta ca sti cum este,cand te-oi duce dupa ea nu mai este si-ti va parea rau![]()
CRISTINA
,chiar ca s-a dus si vacanta,iar la munci
...cum se mai simte Mariuca?...am tot vrut sa te intreb dar m-am luat cu altele
Weekend placut pestisori dragi
!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
Noi ne-am plimbat putin pan' la tara... cu trupa... baietii au fost fooooarte incantati si f. mancaciosi... au mancat orice, incontinuu... profitam de perioada cand sunt bine, sanatosi... ca acu' trece luna si o luam de la capat cu virozele
ca asa-i modelul la noi... deja m-am obisnuit ![]()
Dany fugi si ia geanta
ca asa fac si io... si pe urma raman cu gandu'... ca ori raman fara bani, ori nu mai se exista ![]()
Las' ca nu strica o geanta-n plus... pe urma cand o veni bb o sa vezi tu cum te uiti numa' dupa hainute si ghetute miiiiiiici
Alea's cele mai frumoase... si tie nu-ti mai trebe nimic ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
serbanica spune:
La multi ani!la toti pestisori.
Noi am avut o perioada mai incarcata de nu am putut intra pe com dar m-am gindit la voi!Am fost bolnaviori de in a doua zi de Craciun am fost la urgente acum ne chinuie dinti si suntem miiriti asa ca o tinem intr-o petrecere![]()
Pup toti pestisori!!
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community