Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 16
daniela_daneza spune:

Buna dimineata !
O cafea 
sau o bere 

ca sa va dregeti eventual ![]()
Marami, pai gandeste-te ca esti , 
si te salveaza un pirat
care te invita la o cina
si il ispitesti
si te duce la mare
.......

Danuta , ma bucur ca v-ati distrat la restaurant .
Azi cred ca ies la o plimbare prin magazine ![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
`neatza!
Va servesc prima
virtuala din anu` asta, doar sa nu devina un obicei
sa va trezesca
Bey, Danielo, tu vrei sa ma duci in ispita, s-asa sufletul meu nu mai are liniste si tot amenint co venit vremea sa-l duc la spovedit macar odata in viata, trebuie sa mai stii ca eu am o imaginatie tare bogatta, da` bogata

stiti voi...sigur stiti, imaginatie si premonitie, fatalitate...
Danutzo, ador surprizele ![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
marami spune:
Nooooo.... m-am si vazut inecata si n-am mai vazut
lui Daniela, pfui, mi-a luat-o inainte

pozne-npoze
FELIS spune:
Buna si de la mine pestisori
LA multi ani in 2009... Sa va aduca acest an... fericire, sanatate si tot ce va mai doriti voi
F putine poze de la noi pe acest an
SI daca mai vreti... salata beof sau o felie de tortuletz
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
marami spune:
Waaaaw.... Felis, ce flacau mare si chipes e Mihai, voi ati facut poze putine, noi nu am facut deloc. Fie`mea aia mare pleca la munte si logic si aparatul a fost tot la ea. M-am vopsit degeaba ca tot blonda am ramas, om de zapada am vrut sa fac si eu dar dn branza de burduf pe care am uitat sa o cumpar
iar salata de boef am facut de Craciun, zau ca nu mi-a trecut prin minte nici atunci ca pot face omul de zapada din salata

pozne-npoze
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Waaaaw.... Felis, ce flacau mare si chipes e Mihai, voi ati facut poze putine, noi nu am facut deloc. Fie`mea aia mare pleca la munte si logic si aparatul a fost tot la ea. M-am vopsit degeaba ca tot blonda am ramas, om de zapada am vrut sa fac si eu dar dn branza de burduf pe care am uitat sa o cumpar ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Nici mie pana acum
... nu am mai ornat niciodata salata in felul acesta...Lasa ca aveti timp sa faceti poze...

Multumim de aprecieri...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_daneza spune:
Felis , ai un baiat de toata cinstea! SI DANSATOR MARE!
Iar cu mancarurile am salivat aici pe tastatura
Fiana idee de ornat salata ...de retinut! 
Marami; lasa imaginatia sa zburde ca de aia o avem ...cu varf si indesat 
Am dat iar iama prin magazine, mi-am luat o rochita
, doar era la reducere ![]()
Va pup pe toate fara discriminare si o seara faina.....
Azi a fost parintele si m-am bucurat ca i-am facut o surpriza plakuta, i-am luat un "patrafir" si s-a bucurat f. tare , zicea ca ii trebuia ......![]()
Dany
crig72 spune:
marami m-a salvat dany ca deocamdata filmulet cu marea nu am.asteapta si tu sa inceapa scoala si cand o duc pe mariuca la inot o sa fac unul special pentru tine.ultima data cand am fost batea un vant cumplit si nu am fost tentata sa fac o plimbare pe plaja.
dany deja ai inceput shopping-ul pe anul asta?hihi..eu ma abtin deocamdata chiar daca stiu ca sunt reduceri
sa porti sanatoasa rochitica!
Felis ai baiat mare!!sa va traiasca!!
va pup si weekend placut!de luni la munca 
pupici
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca
daniela_daneza spune:
Cristina, multumesc! Sincer nu intentionam sa iau nimik, am fost cu o prietena, ea a cumparat mai multe si chiar zicea ca sunt cumintica si nu iau nimik, numai ca surpriza cand stateam la rand la casa am vazut rochita / sarafan, gen baby doll ....si am luat-o
si -a luat si ea
si am mai vazut o geanta faina, dar inca ma mai gandesc desi cum ma stiu o sa o cumpar ![]()
Nu mai aminti ca de luni la munca ca ma deprim, dar pana atunci sa mai profitam putin .
Hai ca va dau tot eu cafeaua, vad ac Marami viseaza inca 

asa ca e calda si cu lapte si cu miere 
Pupici

Dany
marami spune:
Incerc sa ma trezesc, imi e atat de somn!

pozne-npoze