Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 18
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Marami... da... f optimista e Daniela ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)dulciuri mancarica pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |

speciali pt . Felis .Cred ca maine ma duc sa iau si geanta ! Sper sa o mai gasesc
Eliana, asa ma gandesc si eu, sa profit acuma cat mai pot ca dupa aceea clar nu mai iau pt. mine

Serbanica , sanatate puiutului mic .Am citit la pepenasi ca a fost bolnavior ...si sa iasa dintisorii repede si fara sacaieli

Miri , Marami, Danuta ....

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
mie daca mi se pune pata pe vreun lucru, sigur il gasesc acolo si peste doua luni....exemplu: langa magazinul nostru este o bijuterie, ei bine, mi-a picat cu tronc un pandativ... o lacrima.... nici macar nu e foarte scumpa, dar mi-am impus un buget de austeritate in speranta ca ies naibii din rahatul in care sunt, ma asteapta pe mine, sunt singura la gatul careia ar curge lin intre ![]()

Mirela, tanara, taaanaara.... ani am cati vreau
asta in doza de optimism
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui marami [Mirela, tanara, taaanaara.... ani am cati vreau ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Esti mortala !

De fapt asa este , conteaza cum te simti ...eu anul asta fac 20 ani si cateva luni akolo
Dany
marami spune:
Mai fetelor, voua vi s-a intamplat vreodata sa fiti atat de suparate pe cineva incat sa i se intample ceva rau fara sa-i doresti asta? Pe mine ma termina chestia asta... masina sotului prietenei mele e zob, au picat tiglele de pe bloc doar pe masina lui si parcarea era plina de masini
Omu` era convins ca l-au ajuns blestemele mele

drept ii ca am avut o discutie in care am zis tot ce am avut de zis...asa ca intre prieteni
a sunat asta vara sa zica ca ne-a luat un ford, din elvetia, aproape de-a moaca, ca e impecabila, ca are km putini la bord
sa mergem dupa ea sa o inmatriculam iar banii pe masina ii dam cand si cum ii trebuie lui nevasta sa, in sfarsit, povestea e lunga, cert este ca ford-ul s-a hotarat sa-l "pastreze", proasta alegere, dat fiind ca elvetia nu face parte din ue, exista taxa de vama, care nu a fost platita, nu a fost inmatriculata, taxa de imatriculare este cat este si uite asa din doua masini nu s-a ales cu nici una..... si zau ca nu l-am blestemat
am spus doar ce am avut de spus, destul de multe... eu sunt aia din cauza careia s-a schimbat nevasta-sa, cu alte cuvinte nu mai accepta abuzurile fara sa cracneasca.......pfuui, ca incep sa vad negru in fata ochilor

pozne-npoze
marami spune:
daniela, imediat ce schimb masina
oficial am tras-o la gunoi, maine fac poza, gata... am abandonat-o! de data asta definitiv, desi mi-a draga

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Marami, vis a vis de chestia cu asa zisul prieten se intampla. nu neaparat ca ai gandit tu , dar exista un Dumnezeu care le vede .Si TOATE DAR TOATE PE LUMEA ASTA SE PLATESC ...eu asa cred , mai devreme sau mai tarziu!
Gata , pe azi, ma retrag in pat 
Noapte buna gagix!
Dany
marami spune:
Sa ma explicitez, peste drum de bloc sunt containerele, ingradite, alaturi este un mic trotuar, nefiind o strada circulata, de fapt se inchide la blocul urmator, masinile sunt parcate pe trotuar, pe lamga trotuar
locul de la gunoi e mai putin ravnit, e ultimul care se ocupa, ei... aseara am parcat masina acolo si i-am dat dispozitii clare husbandului sa dea jos cd-playerul si boxele care le-am luat inainte sa plec la mare cu fetele, de fapt daca nu schimbam boxele nu plecam la mare![]()

pozne-npoze
CRISMIR spune:
citat din mesajul lui marami![]() Mirela, tanara, taaanaara.... ani am cati vreau ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |

..esti tare tare,no sper sa curga cum vrei tu si ce vrei tu intre
...asa e cu varsta
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
Bei,voi nu aveti somn?
...hai ca vad ca totusi v-ati dus la culcarica
Pe maine baltuta!!!
Noi plecam la un restaurant grecesc
...nu vreau sa mai vad carne...dar seafood
...![]()
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
daniela_daneza spune:
Neatza!

Eu o savurez aici impreuna cu voi ![]()
Mirela, sper ca ai mancat mai usor la greci![]()
Dany

Mihai-Cristian (06.12.04)