Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 19
serbanica spune:
Buna dimineata sau ziua dar cum suntem miiriti azi nu am apucat sa scriu dar am avut si un lucru bun ca asera a aadormit pinal a4 fara sa se trezeasca
dar acum e la fel ca ieri acum scriu cu el in brate si tace
.
Pup balta.
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Buna dimineata sau ziua dar cum suntem miiriti azi nu am apucat sa scriu dar am avut si un lucru bun ca asera a aadormit pinal a4 fara sa se trezeasca dar acum e la fel ca ieri acum scriu cu el in brate si tacePup balta. http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community http://b1.lilypie.com/5cLCp2.png |
Deci ii place pe forum
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Eu cafea n-am nici virtuala, nici naturala.........pardon, o beau doar pe cea virtuala, ca pentru aia naturala nu am apa
suntem 3 doamne, si toti trei de pe palier avem conducta separata de apa rece, restul vecinilor au apa, doar la noi o fi inghetat conducta....pana vine husbandul de la prvalie ma duc sa-mi beau cafeaua in vecini
, numa` sa se trezeasca mandra mica...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
PS: doar eu nu am apa......toate mi se intampla numai mie
danuta36 spune:
Pestisorii,va invit la o cana de vin fiert,cu scortisoara...la ce ger e afara,brrr..cred ca e mai bun decat cafeaua ![]()
Cristiano pofta la savurat cafeaua in vecini!![]()
crig72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Pestisorii,va invit la o cana de vin fiert,cu scortisoara...la ce ger e afara,brrr..cred ca e mai bun decat cafeaua |
asta da!!imi place si mie!
noi vom iesi la o plimbare chiar daca afara e frig..ne mai calim si noi nitel.
pupici !
daniela_daneza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crig72
asta da!!imi place si mie! noi vom iesi la o plimbare chiar daca afara e frig..ne mai calim si noi nitel. pupici ! |
plimbare plakuta

Dany
marami spune:
Io zic sa stati in casa si sa va pregatiti pihihisic de ziua de mane...La voi e zapada??? Vreeeau si eu sa ninga, vreau sa fac omuleti de zapada cu fie`mea.
Danutzo, eu inca refuz orice fel de vin fiert-nefiert din reflex.
Fetelor, stati pe aproape ca o sa dea deprimarea peste mine in doua-trei zile, e verificat si rasverficat

si cand ma gandesc ca am rezervorul plin

pozne-npoze
daniela_daneza spune:
Marami . hei fruntea sus .
Si eu as vrea zapada , as fi vrut vacanta cu zapada , alt decor dar nu a fost sa fie, dar asa cum zici si zic sunt OPTIMISTA CRONICA si stiu sigur ca vor veni ...si zapezile si vacantele si tot ce ne dorim 

Dany
daniela_daneza spune:
Cristina, ati plekat la plimbare ca e frig si in casa ? Glumesc ! Soer ac aveti incalzire propie sau ca sunteti in zona in care este caldura la Constanta ...
Dany
marami spune:

Mey, dorinta mea s-a implinit

Nu stiu de unde a luat Oana o bucata de scart (polistiren) ca toata camera de la un cap la celalat si in pat si pe mobila, peste tot era "zapada" Ce-i drept ne-am intrebat noi ce o fi fosnind fie`mea in camera, ma gandeam ca are vreo bucata de staniol, ceva, la care freaca
Asadar, mare grija la ce va doriti, s-ar putea implini

pozne-npoze