Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Elyanne, Felis voi vorbiti codat s-au mi-a scapat mie vreo pagina Mirela tu ar trebui sa fi pe pozitii la ora asta, ce faci??? ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Marami...
zi-mi la ce te referi si iti dau amanunte... codat nu vorbim... ca altfel am vorbi pe PM...Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
elyanne spune:
Dany am primit pozele
De ce sa ma rad??? Mi-au placut f. mult... asa am o idee cu cine vorbesc... ca e mai greu cand nu asociezi persoana cu o figura... Poate reusim candva sa ne vedem si live ![]()
A... si m-am indragostit de cizmele tale cu sireturi rosii
Vreau si eeeeeeeeeeeeeeu ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
[quote]citat din mesajul lui marami
Danutza, te-a epuizat matusika sau esti in pregatiri de sfarsit de an
Mirunica.... si daca nu da zapada, pune de o cafea dupa anul nou
ca am rezervorul plin de vreo doua saptamani![]()
mey,si una si alta...m-ai ginit
Hai ca abia astept sa iesim la o cafeluta ..![]()
danuta36 spune:
Felis multumim,e bine acum
Ti-am vazut pozele,vad ca v-ati simtit tare bine,si cei mari si cei mici,iar Mihaita e un scump..
Crig ai o dulceata de fetita
mi-a placut mult in costumul de craciunita..
Pe mine m-au apucat nervii de dimineata,cand mi-a venit cm-ul..ca-mi doream mult sa scap de revelion...asa o sa stau tot cu grija sa nu ma patez,ca am 'darul' asta..
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui elyanne Dany am primit pozele A... si m-am indragostit de cizmele tale cu sireturi rosii Vreau si eeeeeeeeeeeeeeu Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
He - he , cizmele sunt de vreo 2 ani ...au o poveste , le-am vazut la Pitesti si nu aveau numarul meu dar fiind de la Leonardo, am cautat la buc, pauza si m-i le-a luat sora de la Bacau ....si mie imi plak....chiar asa ia sa ma mai incalt cu ele ...ca am uitat .....la cate perechi am...asta nu ac sa ma laud dar numai in ultimile 2 luni am achizitionat vreo 5 perechi ....si ieri mi-as mai fi luat inca o pereche dar unele erau mici, altele mari ...erau la reducere ....
pupici

mai apar eu
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
DANUTA , HAI MAI CA PANA LA REV MAI SUNT 2 ZILE SI SE MAI POTOLESTE FLUVIUL ROSU ...SI POTI FOLOSI ob-uri si ai scapat de griji .....
| citat din mesajul lui danuta36 Felis multumim,e bine acum Ti-am vazut pozele,vad ca v-ati simtit tare bine,si cei mari si cei mici,iar Mihaita e un scump..Crig ai o dulceata de fetita mi-a placut mult in costumul de craciunita..![]() Pe mine m-au apucat nervii de dimineata,cand mi-a venit cm-ul..ca-mi doream mult sa scap de revelion...asa o sa stau tot cu grija sa nu ma patez,ca am 'darul' asta.. ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
La noi e soare,dar din ala cu dinti...de mult n-am mai avut asa ger iarna,sper sa nu tina mult,ca mie nu-mi place...brrrr
Nu stiu daca mai apuc sa intru,asa ca va urez de pe acum un An Nou fericit,cu sanatate,noroc si multe impliniri!
La multi ani!!
marami spune:
Am dat un refresh.... adica luai de capat ultimele pagini, m-am dumirit.... nu pricepeam cum de ati ajuns de la a va aranja Elyanne frezele, asa de-a moaca
direct la tunsatori.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
crig72 spune:
multumim de aprecieri!!
noi acum am venit de la patinoar.a fost fain si cred ca asta ne va fi activitatea de vacanta.in ct iarna altceva nu prea ai ce face.
pupici la toate si spor la bucatarie!!eu beau un ceai sa ma incalzesc si apoi vreau sa fac niste prajituri.nu mai spun ca mariuca ma asteapta sa ne jucam de-a scoala![]()
Mariuca