Pestisori... pestisori... (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felis pe langa tine (langa Auchan). Dar am unde sa ma tund... am coafeza mea prin Pantelimon

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ely, eu una nu m-as tunde ...dar ma rog e decizia ta si daca t-i s-a pus pata e clar ...ca avem si noi o incapatanare ......acuma sincer , vrei tunsoare asa bob ...sau cum s-o cheama , parul tau nu e ondulat ? ca parca asa am vazut .....si nu prea cred ca merge ....si eu m-as tunde in toate felurile dar pe par cret nu prea ai multe variante ....

Hai ca mai dau si eu o cafea

Eu tot racita , de ieri iau antibiotic ca nu se mai poate ...mor de ciuda ca sunt asa ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dany multa sanatate... nici eu n-am reusit sa scap de antibiotic ultima data, dar mai bine sa-l iei din timp, decat sa ajungi ca mine Hai, sa te faci repede bine...

Da, e ondulat... si stiu ca nu va sta decat daca atunci cand o sa-l aranjeze tanti coafeza ... si eu nici nu sunt in stare sa stau sa-l intind cu peria... dar cand ma apuca, nu ma mai convinge nimeni si nimic... La coafor tot trebuie sa ajung sa ma vopsesc... sa vedem ce parere are si coafeza... evident ca ma va injura, ca abia m-a convins sa-mi las parul sa mai creasca

Ai parul cret? suuuper... io n-am vazut nici o poza cu tine... nu-i corect

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Felis pe langa tine (langa Auchan). Dar am unde sa ma tund... am coafeza mea prin Pantelimon

ok... aveam o colega care tunde acasa... si sta pe langa mine... Si pe mine tot ea m-a tuns... la servici ea ne-a tuns pe toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crig72

pupici si cateva www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=239950&Show=Y" target="_blank">poze pentru voi toate
eu nu mai spun cum sunt ca sigur elyanne va avea doua freze de aranjatdar... mi-ar prinde bine ca la coafor oricum nu mai ajung
dany abia astept sa ne dai o astfel de veste!la multi ani nepotelului!!
Mirela ne-a facut placere!am vizionat si eu pozele de la Craciun.foarte frumoase!!
va multumesc de complimentele aduse Mariucai!daca v-ar auzi ar spune asa ... stiu!!..e tare modesta

Mariuca

Vai Crig... cat de scumpa e...... Prima poza cu ochelarii... are un zambet strengaresc... M-a topit...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Ely, eu una nu m-as tunde ...dar ma rog e decizia ta si daca t-i s-a pus pata e clar ...ca avem si noi o incapatanare ......acuma sincer , vrei tunsoare asa bob ...sau cum s-o cheama , parul tau nu e ondulat ? ca parca asa am vazut .....si nu prea cred ca merge ....si eu m-as tunde in toate felurile dar pe par cret nu prea ai multe variante ....

Hai ca mai dau si eu o cafea

Eu tot racita , de ieri iau antibiotic ca nu se mai poate ...mor de ciuda ca sunt asa ....

Dany

Sanatate multa Daniela

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI PT. STEFANI SI STEFANE! Scuze de intarziere.
Daniela-tinem pumnii ca 20089 sa iti aduca baiatul visat, dar din experienta, dc vreo 2 copii, spera intai la o fata ca sa faci apoi si baiatul,ca invers,mai greu sa se intample
Noi am petrecut cam mult, copiii au fost tare incantati de cei 3 mosi,eu sunt insa super obosita ca i-au spart maselele lui fii-miu jos, dar macar am scapat pt Reve-sper- am pus ceva poze in drop-www.drophots.com/eric17
, si dc maine nu reusesc sa intru ca plecam la cabana, va DORESC UN AN NOU 2009 cu SANATATE,BUCURII SI REALIZARI MAXIME!
LA MULTZI ANI!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Felis , multumesc!
Ely, ti-am trimsi ep mail...sa nu razi

Denisa , sper ac nu 20089 sa imi aduca bebe ci 2009 ...te-ai grabit sa scrii stiu ....

Va pup si noapte buna !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Daneza superoptimista, te rog da-mi si mie o farama din entuziasmul tau, macar cat sa ma bucur de un nou an.....hey, glumeam, 2009 sa-ti aduca bb-ul mult dorit. 14 ani mi-am tot repetat ca alt copil nu mai fac, hotarat si categoric, ei.... de cand o am si pe Oana n-as mai spune pasinca odata, din pacate, e mult prea tarziu....
Danutza, te-a epuizat matusika sau esti in pregatiri de sfarsit de an Mirunica.... si daca nu da zapada, pune de o cafea dupa anul nou ca am rezervorul plin de vreo doua saptamani
Elyanne, Felis voi vorbiti codat s-au mi-a scapat mie vreo paginadin cauza ochelarilor, desigur
Mirela tu ar trebui sa fi pe pozitii la ora asta, ce faci???
Denisa distractie placuta si An Nou Fericit, vezi cum faci poate arunci cu ceva bulgari si pe la noi vreaaau zapada!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Aoleu, MARAMI ...la ce ore postezi nu ai somn pai atunci treci la treaba .....si nu cred ca e prea tarziu ...ca doar nu ai 100 de ani ......sa iti spun un secret, eu sunt copil facut asa mai la 41 de ani , intre mine si sora mea este o diferenta de 13 ani ...si tatal meu a fost facut la 50 ani ...in alte timpuri, iar bunica mea a trait 100 de ani fara 3 luni asa ca daca vrei poti

Hai ca va dau o cafea si va astept prin balta , ce-i dre[t un pic inghetata

Dany

Mergi la inceput