Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 14
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Felis multumim,e bine acum Ti-am vazut pozele,vad ca v-ati simtit tare bine,si cei mari si cei mici,iar Mihaita e un scump..Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Multumim Danutza...
Cat despre Revelion... nu suporti OB-uri?..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
marami spune:
Sa avem un an bun, plin de sanatate, impliniri, bucurii si progrese,
LA MULTI ANI!!!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
FELIS spune:
Marami... multumim de urare...
Mihai a dansat pe ea... ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui marami Sa avem un an bun, plin de sanatate, impliniri, bucurii si progrese, LA MULTI ANI!!! ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
FOARTE FRUMOS! Minunat ! Multumimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
CRISMIR spune:
MARAMI
,multam de colinda,superba...pe mine aici departe de Ro ma apuca
cand ascult din astea...mai ales ca stau si intr-o zona calduroasa
...unde iarna nu simti nici o sarbatoare
...dar asta este...
ELIANA ai vazut-o pe DANY,ce fata faina este
...eu o vazui de mult,dar in ultimul timp s-a cam zgarcit cu pozele![]()
ELIANA si eu vreau sa ma tund,faina freza ti-ai ales...mie insa mi-ar fi mai greu sa o aranjez zi de zi asa...asa ca eu vreau mai scurt,fara probleme de aranjare
...dar mai tepoasa,macar sa pot pune ceva gel/spuma si sa arate omeneste
...cand moi tunde va arat![]()
DANUTA si eu is cu rusii dupa mine
,dar am deja 3 zile...faza e ca nu merg nicaieri de rev,din pacate
...
,voua sa va fie bine si sa va distrati fain unde veti merge!!
CRISTINA
,ce fain,patinoarrr,hmmmmm...
...baga poze sa va vedem in actiune![]()
FELIS
Deci,sigur maine nu va mai prind pe la net
,deci va urez de pe acuma LA MULTI ANI DRAGI PESTISORI IN 2009,sa aveti un an mai bun,mai bogat,mai plin cu tot ce va doriti voi

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
FELIS spune:
Multumim Mirela de urari...
Si tie... tot ce doresti tu sa ti se implineasca....
sa fii sanatoasa si sa ai un an 2009... plin de realizari... asa cum ti-l doresti...
Felis si
pozele noastre,
marami spune:
Buna dimineata doamnelor!
Mirela, conteaza pe mine
zic prezent si LA MULTI ANI! Cand am facut urarea cu pricina, am mizat pe topaiala
Am o prietena in Austria, care refuza sa-i trimit colinde, pentru ca e departe de casa si pentru ca dorul de acasa il resimte mai puternic in preajma sarbatorilor.
Felis, nici tu nu ai somn maica? Daca vrei, data viitoare fa o strigare... eu de mai bine de o luna nu am somn
. Dat fiind, ca azi dimineata m-am pus in pat pe la vreo 5...si la 9 jumate am fost in picioare, tare as mai fi vrut sa dorm, nu pentru ca mi-e somn.... pur si simplu pentru ca e ultima noapte din an
Terminai si ciorba de burta cu putin noroc intr-o juma de ora dorm...Danutzo, daca arunci un ochi pe aici dis-de-dimineata, poate face o harmalaie sa se auda pana zare
sa ridic si eu o pleoapa![]()

pozne-npoze
FELIS spune:
| citat din mesajul lui marami Buna dimineata doamnelor! Mirela, conteaza pe mine Felis, nici tu nu ai somn maica? Daca vrei, data viitoare fa o strigare... eu de mai bine de o luna nu am somn Terminai si ciorba de burta cu putin noroc intr-o juma de ora dorm...Danutzo, daca arunci un ochi pe aici dis-de-dimineata, poate face o harmalaie sa se auda pana zare ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Marami... pe aici... fac drumuri intre bucatarie si PC
Somn am... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
FELIS spune:
Buna dimineatza ... M-am trezit de o ora... dar nu am avut timp sa intru si pe aici...
VA pup... spor la treaba... fug la niste cumparaturi
Felis si
pozele noastre,
marami spune:
Waaaaw.....daca ma trezeam si eu acu vreo doua ore ar fi fost minunat, m-am culcat inainte de 6, husbandul iar o sa bombane ca in fiecare noapte stau la calculator pana pe la 2-3-4 si in noptea de revelion adorm dupa miezul noptii![]()

pozne-npoze