Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
am uitat sa va intreb daca ati pus graushor de sf. Andrei . Ca mie mi-adat mama si am pus pentru pitic. A incoltit deja.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
moldoveanca spune:
Neata si de la noi,cam tarziu dar abia acum am terminat de strans prin casa.
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Yaia vrem si noi sa papam turta dulce facuta de Tudorica
Ma refeream la casca de aia sa nu-ti uzi parul dar ii tine si la urechiuse.Din pacate nu vrea sa o tina si am eu un stress cu apa in urechiuse
mami fericita de Vladut Dominic
valentina_22 spune:
papanash , noi am pus grau. Nu uit niciodata sa pun in ajun de Sf Andrei, grau si sa dau cu usturoi pe la geamuri si usi. Deh superstitie de-a mea.
A crescut,are in jur de 5 cm acum, semn de bine din cate stiam. Sa dea DD la toata lumea noroc si fericire , sanatate si implinire in noul an ce vine!
Gabriella77, Andrei al meu e suuuuuuper mamaos.

. NU pot sa pec nicaieri fara dea concert. Vrea numai in bratele mele, uneori nici cu taica-su nu sta de oful meu. De cate ori plec dimineata sa o duc pe Alexandra la gradinita jeleste la usa pana ma intorc. Mi-e groaza la gandul ca va veni o vreme cand va trebui sa-l duc la gradinita. Alexandra mea nu a fost asa, puteam sa plec oriune, nu zicea nimic, la cresa, gradinita la fel nici nu i se auzea gurita. Andrei insa... simt ca-mi va pune capat.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Celia spune:
Papanash, Betty, Cecilia, ce papaciosi aveti voi...sa o tina tot asa.
Rox, La multi ani, mamei tale!
Bine ca a trecut cu bine intamplarea cu Alex.
Sper sa fie plecarea pe placul tau.
Sabina , ma bucur ca ai adus la final lucrarea , sa fie intr-un ceas bun si sa fie bine si in continuare.
Yaia, cand primesti rezultatul la examen?
Felicitari micului creator. Succes la licitatie.
Moldoveanca , felicitari micului inotator.
Adi, ce ne mai spui de voi? Ce face Lisa?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
valentina_22 spune:
vazut si mesajul despre Anca Parghel......
inca un mare artist a disparut. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Multe flori...

si lacrimi.......

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral Eu nu inteleg ce va mai stresati cu greutatile copiilor ca nu mai sunt bebei si mai ales ca si mananca, de la o varsta nu mai sunt frumosi copii grasi |
Fetele se streseaza acum sa nu fie copii PREA grasi, Myral. Asa ca tu la discutia asta poti citi relaxata.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash DA !!!! in noaptea asta vine Mos Neculai ! eu stiam ( de cand eram copil si portocalele si bananele erau culmea rasfatului si a snobismului Voi ati fost cuminti ? |
Asa stiam si eu, ca Mos Nicolae era patronul vaduvelor si orfanilor, si le aducea in ciorapi/papuci dulciuri, fructe, nuci...Daaar, nu numai: nasului meu i-a adus intr-un an in gheata fii-su....aaaaa....adica Mosuuuuu', o muratura mai flescaita!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Mamici, am stabilit o locatie unde puteti duce jucariile pentru Ajutoarele Mosului. Detaliile sunt pe prima pagina a subiectului. Cine vrea sa participe si la ambalare/sortare ? Stabilim o locatie unde ne vedem ( cu piticii daca vreti, ca eu n-am cu cine-l lasa) si facem cadourile.
noi plecam afara , e asa soare si frumos, trimitem o raza si spre meleagurile cu ploaie .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
adimercedes spune:
Fetele, am cateva minute, pana vine sotul cu pizza, ca doar e vineri seara
...
Sa va zic rapid si in mare.
La concert a fost SUPER!!!!! Andre Rieu e un maestru si un showman. Am avut locuri ok, dar ne-am mutat dupa pauza chiar pe mijloc si am vazut si mai bine!!! Lisa a fost cumintica. Nasii au sosit dupa cina, inainte de baie, eu i-am facut bye-bye, am imbratisat-o, i-am zis ca plec si revin. A fost ok, nu a parut sa dea mare importanta, ca nasul avea laptop cu el. Si mobil!!! S-au jucat impreuna in stilul ei clasic: pe laptopul nasului, cu geanta de laptop, cu ochelarii de soare etc. Apoi nasa i-a facut baie, apoi au venit iar jos la joaca, apoi s-a marait si mergea la usa si facea bye-bye, dar nu a plans mai mult de max. 10'. Nasa i-a dat ochelarii mei de soare si pe ai ei si asa a adormit, cu ei in brate.
Dupa ce am ajuns acasa s-a trezit si ne-a luat in primire, m-a imbratisat si a dormit cu mine de gat. Toata noaptea m-a verificat si s-a indesat langa mine
.
Apoi totul ok, duminica am fost la plaja, dar venind spre casa am avut un accident de masina, a trecut una in viteza pe rosu, noi aveam verde (!!!) si ne-a luat din laterala sotului. El a avut presenta de spirit, a vazut-o in ultimul moment, a franat si a virat, ca altfel l-ar fi luat din plin. Lisa s-a speriat, dar nu a plans, m-am intors spre ea in secunda 1 sa vad daca e ok si se uita la mine gata sa planga. I-am zis ca totul e ok, a fost un mic accident, dar e ok si am intrebat-o daca e bine. Nu a plans, a stat doar f tacuta. Era in zona si un politist civil, un camion de tractare si o ambulanta. Paramedicii mi-au deschis mie usa, ca se indoise si nu puteam iesi, au verificat-o pe Lisa la centuri, scaunul daca e ok, etc, apoi au scos-o cu tot cu scaun si au dus-o pe trotuar, pe un petec de iarba. Eu am cedat si am inceput sa plang necontrolat... Partea foarte buna e ca nu a avut nici unul din noi (sau din ceilalti) nici macar o zgarietura si ca masina si-a facut datoria, a rezistat. Partea proasta e ca masina e "writ-off" (nu renteaza asigurarii sa o repare, asa ca o sa ne dea banii la valoarea pietei si ne descurcam). Asa ca weekendul asta trebuie sa ne hotaram ce masina ne luam - 99.9% ca va fi iar Mazda, dar model putin mai mare decat cea pe care o aveam inainte, ca acum suntem mai multi si speram sa fim si mai multi in urmatorii 3 ani
.
Am reusit sa ii inflamez lui Lisa unghia de la degetul mare de la piciorul stang. I s-a despicat pe lateral si pt ca nu statea la unghiera sa o aranjez si cu foarfeca nu am vrut sa ma bag, am tras de ea si s-a rupt cu piele si acum e inflamata. Daca pana luni nu da semne ca se retrage inflamatia, va trebui sa merg la medic. Aici, cu umezeala asa de mare se inflameaza fff usor zona unghiilor, de aceea noi luam precautii suplimentare, gen curatare locala cu apa oxigenata dupa fiecare manichiura/pedichiura (facuta acasa). Dar uite ca acum, la repezeala am tras si s-a inflamat. O verific la fiecare schimb de scutec, pun betadina si unguent cu betadina, nu am acoperit cu soseta, etc. Sper sa fie ok.
Ma duc sa mai bag un ochi la masini, pus ca mai am o multime de lucru, ca Lisa ma calareste la greu cand ma vede la comp - vrea si ea, cere Baby (Smash).
Va pupacesc si mai intru sa va tin la curent. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii