Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash s-a dus Anca Parghel .... ![]() ![]() ![]() ![]() ............................................................. |
Dumnezeu s-o odihneasca

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
myral spune:
Am intrat si eu putin, Elisa e ocupata imi sterge melodiile din mobil
(dar imi aduce mosul altul)Si noi trebuia sa ducem azi prajituri la scoala (facute de noi), am cumparat si l-am trimis pe sot
A venit sotul acasa si binenteles ca nu am mai avut timp de forum,din pacate. Deci sotul a fost tare fericit cand dupa doua sapt de absenta Elisa a sarit efectiv de gatul lui si nu i-a mai dat drumul, pana acum era ceva mai retinuta initial. Nici tzatza nu mai vroia cu greu a adormit in seara aia.of, dar tot nu ma soporta la laptop.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Andreea
noi ne rugam pt voi sa fie bine. Si tu ar trebui sa fii mai optimista
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Vroiam sa va intreb daca puiutii vostri papa fructe multe.Eu ii dau cam dupa fiecare masa ca desert cate un fruct asta pe langa masa de fructe dimineata.Faza e ca el stie unde e cosuletul cu fructe si se tot intinde la el.Eu tot i-am dat dar el e in stare sa termine cate doua mere.Sa-i dau in continuare? mami fericita de Vladut Dominic |
Eu am pe masa in permanenta un cos cu fructe. Daca vrea ceva se duce si ia din cos. Mananca pe zi, un mar mare, 1-2 banane, si cam 1-2 kiwi.Nu cred ca fructele i-ar putea face rau
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
myral spune:
Am uitat ce mai vroiam sa zic, asa e cand intru rar.Comanda de la quelle a venit in cinci zile
asta dupa ce la telefon ne spusese ca vine cam intr-o luna.La baby point in schimb a venit ieri dar nu eram acasa si curierul cica nu suna inainte de obicei
deci ne ducem noi azi la ei la firma, abia astept sa vad cum sunt produsele weleda.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Eu nu inteleg ce va mai stresati cu greutatile copiilor ca nu mai sunt bebei si mai ales ca si mananca, de la o varsta nu mai sunt frumosi copii grasi
(zic eu care am doua slabanoage
)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gabriela77 spune:
Ciao, fetele cochetele!!!!
Pe noi sa ne motivati, ca suntem la DEva, am laptopul cu mine, dar nu prea am timp, ne jucm si ne distram toata ziua cu nepoatele. Sara e superincantata, chiuie toata ziua, aici are mult mai mu;te jucarii si locuri noi de descoperit. Il asteptam pe mosu, cred ca v fi mare veselie...
Inca ceva, Sara e mai mamoasa ca de obicei, nu se mai dezlipeste de mine, nici nu stiu ce sa fac, nu vrea sa stea cu nimeni, doar cu fetele la joaca...toata lumea imi zice ca am obisnuit-o prost, dar ce pot eu sa fac, daca la Cluj suntem toata ziua numai noi doua...Recunosc, nu o las sa planga niciodata, nu pot...Mai sunt din astia super-mamosi??? Ma ia cu groaza cand ma gandesc la gradi si la cum va fi...Altfel, ma gndesc sa anulez plecarea de revelion la munte, ca nu o vad sa stea cu nimeni...
N-am apucat sa citesc din urma, sper ca toata lumea este bine!!!! Va dorsc o seara minunata alaturi de puii dragi! Sa vina moshu incarcat!!!!
Altfel, Luy, Erina, noi ne facem zilnic datoria si votam printesele!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
valentina_22 spune:
Buna dimineata!
Yaia, felicitari pentru micul papanashul!
Eu fug acum la cumparaturi, abia acum merg sa iau cadourile pentru Mos! Si ura!!! nu mai plecam la tara!!!!!!!!! Aveam asa un chef....
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxali spune:
Neata!...daca lipsesc o zi am de recuperat si 2 capitole..
Dany s-a umplut casa de fetite ...unde o sa ti toate catelusele
Yaia felicitari papanashului ptr progrese si maselute
Noi pe acasa, ca ploua rauuu...trebuie sa-mi duc si rufele sa le usuc la o uscatorie (au masini de spalat si uscat)ca nu mai incap nici in garaj intinse 
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
papanash spune:
DA !!!! in noaptea asta vine Mos Neculai ! eu stiam ( de cand eram copil si portocalele si bananele erau culmea rasfatului si a snobismului
) ca Mosul asta vine cu dulciuri si fructe la copiii cuminti, la cei care n-au fost cuminti vine cu nuielusha.
Voi ati fost cuminti ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun