Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 16
adimercedes spune:
Feteleeee,
Intru rapid cu cateva vesti Mda tocmai s-a trezit Lisa. Revin. Scuze
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Am mai pus si eu cateva poze mai noi, ca tot laudam baiatul ca iubeste carticelele. Am pus si poza cu cadoul pe care il primeste de Mos Nic, pe langa alte nimicuri, ca tot am fost la cumparaturi azi I-am luat din Carefure Vitanis un set de 4 bady marca Tex superbe, la doar 25ron, marimea 23 luni, si nu-i sunt mici Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
super poze cecilia,am vazut ca ebonee are cateva carticele pe care le are si cristi,i le-a cumparat mama cand a venit aici,ii plac mult,
e misto cadoul de mos,eu habar nu am ce sa ii cumpar fetii,poate un set nou de surubelnite???!!!
pozici
Ebonee (02.10.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, sper sa fi facut mai mult decit crezi si sa treci examenul. Am intrat acum vreo saptamina la pozele de la semnatura si l-am vazut pe Tudor de cind era mic. Mi-a placut mult poza tu cu el in carusel. ![]() |
Stii vorba aia cu 'Speranta moare ultima'?
Aaa...in carusel! Eram in parcul de distractii...si era cald...
Multumim mult!

Cand ziceai ca plecati in excursie?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Yaia am fost la piscina azi si a urlat cat l-au tinut plaminii cateva minute dar apoi a fost cel mai fericit.Instructoarea a fost multumita de el.Am cantat ne-am jucat am dat din picioruse a facut rasuciri si chiar o scufundare.Vroiam sa te intreb daca Tudor poarta casca ,Vladut nu a vrut. |
Bravo...si bravo.
Bravo pentru datele tehnice si bravo pentru lectia de inot...mai, eu habar nu am de ce casca vorbesti tu...ma gandesc la casca pt. a-ti proteja parul?!? Aici nu se foloseste asa ceva (poate si pt. ca multi nu au ce proteja hi-hi). Tudor poarta la piscina doar slipul.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Vroiam sa va intreb daca puiutii vostri papa fructe multe.Eu ii dau cam dupa fiecare masa ca desert cate un fruct asta pe langa masa de fructe dimineata.Faza e ca el stie unde e cosuletul cu fructe si se tot intinde la el.Eu tot i-am dat dar el e in stare sa termine cate doua mere.Sa-i dau in continuare? |
Nu vad care e problema cu fructele. Eu zic sa-i dai cate vrea el.
Poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui papanash noapte buna si de la mine,nu mi-e somn dar ma duc la orizontala. nu v-am zis ca tata-i ok, a inceput sa manance bine si maine dimi se externeaza. cica a refuzat calmantele azi, au venit asistentele sa-i faca si el facea misto de ele si sa-l laud ca merita si-l iubesc : azi a donat banii pe care-i avea cash, unui baiat sarman internat in salon cu el. Cand mi-a zis i-am povestit si eu despre Ajutoarele Mosului si s-a emotionat, ii simteam lacrimile de tristete pentru copilasi .....e tare sufletist tatal meu !Prietena a amanat operatia fiindca are infectie urinara,e pe antibiotic pana saptamana viitoare. acu chiar inchid, noapte buna ! ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
ma bucur mult ca e ok tatal tau

pozici
Ebonee (02.10.2007)
Yaia spune:
Acum dupa ce am raspuns, sa zic si eu Buna dimineata cum se cuvine:
De toate felurile si pt. toata lumea!
Poze
danielle02 spune:
`neata tuturor, 
yaia,vad ca noi suntem cele mai matinale ![]()
roxana,imi pare rau de patanie,bine ca a trecut 
am vrut sa mai scriu ceva dar am uitat 
multi 
pozici
Ebonee (02.10.2007)
papanash spune:
Buna dimineata, fete dragi !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun

Cristian Matei(07.09.2007)
la multi ani!!! mami de roxana