Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Va urez si eu un somn linistit si noapte frumoasa. Pe maine la intalnirea cu cafele!
fetelor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou.

Greyerash, asteptam vesti.

Roxana, cum am mai scris, ma intorc pe 15 seara sau pe 16. Nu te mai gindi, ca si asa ai multe pe cap. In functie de ceea ce gasesc fac cumva cu livrarea. Am doar 1-1,5 zile la dispozitie de asta ma agit de pe acum.

Offf, ce sperietura cred ca ai tras cu Alexandra.

Multumim celor care ne-au votat si astazi!!!

Yaia, sper sa fi facut mai mult decit crezi si sa treci examenul. Am intrat acum vreo saptamina la pozele de la semnatura si l-am vazut pe Tudor de cind era mic. Mi-a placut mult poza tu cu el in carusel.

Am vazut hotomanul de ceva bun din frigider! Pupam genele intoarse!
L-am vazut si pe Cristi cu cartile. Pupam vorbaretul!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noapte buna mamici si pici!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rox si noi am patit-o in seara asta cu o coaja de mar dar a scos-o singurel pana la urma si a si vomat
Ehehe sa va spun si grasu meu cate kg are?12 kg jum si l-am masurat acum dupa muuult timp are 85 de cm
Yaia am fost la piscina azi si a urlat cat l-au tinut plaminii cateva minute dar apoi a fost cel mai fericit.Instructoarea a fost multumita de el.Am cantat ne-am jucat am dat din picioruse a facut rasuciri si chiar o scufundare.Vroiam sa te intreb daca Tudor poarta casca ,Vladut nu a vrut.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb daca puiutii vostri papa fructe multe.Eu ii dau cam dupa fiecare masa ca desert cate un fruct asta pe langa masa de fructe dimineata.Faza e ca el stie unde e cosuletul cu fructe si se tot intinde la el.Eu tot i-am dat dar el e in stare sa termine cate doua mere.Sa-i dau in continuare?

Mergi la inceput

Erina,Luy sa stiti ca noi va votam in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Moldoveanca, e f. bine ca-i plac fructele, dar lasa-l sa stea dupa mancare solida sau lapte macar o ora, dupa aia fructe. Altfel fermenteaza in stomac, face gaze si aciditate si e naspa.E valabil si pt.noi asta.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Roxana, naspa cu bomboana, era s-o patim si noi cu maslina. ca tot intrebai ce a mancat din frigider, avea in amandoua mainile branza. si frecvent isi ia masline din frigi, ii plac mult de tot.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

si eu votez cand ma lasa siteul, acum a mers la amandoua printesele.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

noapte buna si de la mine,nu mi-e somn dar ma duc la orizontala.
nu v-am zis ca tata-i ok, a inceput sa manance bine si maine dimi se externeaza. cica a refuzat calmantele azi, au venit asistentele sa-i faca si el facea misto de ele .
si sa-l laud ca merita si-l iubesc : azi a donat banii pe care-i avea cash, unui baiat sarman internat in salon cu el. Cand mi-a zis i-am povestit si eu despre Ajutoarele Mosului si s-a emotionat, ii simteam lacrimile de tristete pentru copilasi .....e tare sufletist tatal meu !
Prietena a amanat operatia fiindca are infectie urinara,e pe antibiotic pana saptamana viitoare.
acu chiar inchid, noapte buna !

Filme Ghighi

Mergi la inceput