Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 14
valentina_22 spune:
cecilia, nu-i bai ca doar nu au intrat zilele in sac, astept mesaj cand esti prin zona
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Yaia spune:
Aaa, uitasem:
Betty, dupa controlul de 1 an, aici ne-a mai chemat la 1,5 ani, atunci avem si vaccin pt. bolile copilariei...probabil cantarit, masurat, progrese...
Si nu i-am dat crenvursti, dar intr-o seara sotul manca un sandvis cu ceva ca un parizer si cascaval si Tudor venea la cersit, de obicei vrea paine, scuipa daca are si altceva atasat de ea, dar sotul meu i-a dat celalat capat al sandvisului sa muste si i-a halit jumatatea pe care o mai avea...nu toata, ca a trebuit sa taiem de unde muscase tati...
Nu mai stiu ce intrebai...aaa, o colega are gemeni care fac 2 ani in cateva zile si ai ei au 14 kg abia acum...mare Mario, dar daca e si inalt si asta e ritmul lui...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
betty78 spune:
Yaia pupam mamica dezamagita de rezultate.
Eu m-am indragostit de jucaria www.pleoworld.com/" target="_blank">asta si stie sa faca cam asta: Fiecare Pleo este autonom. Da, fiecare Pleo isi incepe viata ca un pui nou nascut de Camarasaurus. Dar aici se termina tot ce poti prezice despre acest dinozaur si incep actiunile imprevizibile ale acestuia.
Ca orice alta creatura, lui Pleo ii este foame, este obosit si este tot timpul in cautare de lucruri noi si de o mangaiere fina. El va manca, va dormi si se va juca singur, cand are chef! Dinozaurul Pleo isi poate schimba atitudinea si starea, la fel ca tine. Descopera personalitatea lui Pleo !
Cu cat iti dedici mai mult timp lui, cu atat nu te vei mai satura de Pleo. El este un nou membru al familiei tale, care are nevoie de atentia ta. Crede-ne, cand il vei vedea vei dori sa-i oferi un camin! Cei 20.000 de posesori inregistrati nu se pot insela! Pleo te va fermeca si isi va face loc in inima ta ca un adevarat animal de companie.
Micutul Pleo a furat inimile publicului si a ajutat la vindecarea ranilor provocate de plecarea AIBO. Emana atat de multa viata incat parca il insulti daca il numesti robot.
Pleo are si el o copilarie de vreo 40 de minute. Atunci incepe sa mearga, invata aceasta actiune, se obisnuieste cu lumea, cu ambianta, cu sunetele. Personalitatea acestuia se schimba in func#355;ie de atmosfera in care este crescut si e capabil de mai multe sentimente, precum curiozitate, bucurie, frica sau suparare.
cum vi se pare????
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Betty, si Tudor de la un an si cateva zile e pe lapte de vaca din comert (ca aici nu am altceva) si il bea cu placere...nu e alergic.
Iar jucaria aia mi se pare doar un Tamagochi mai evoluat...parerea mea! Eu de-asta mi-am facut un copil adevarat, sa ma distrez mai mult de 40 de minute!![]()
Poze
Roxana_G spune:
Betty, cred ca a fost tare neplacut daca iti amintesti si acum intamplarea.
Fie-mea a mai comis-o anul trecut cu o jucarie de plastic, dar i-am scos-o mai usor atunci. Acum nu parea sa reactioneze la palme in spate, am intors-o cu capul in jos ca sa o poata scuipa. Cat despre mancare, sa stii ca bona mea il indoapa, eu am pus restrictii la mancare, ca mi se parea prea mult. Daca ar fi dupa bona l-ar lasa sa infulece mereu cate ceva si i-ar da portii imense.
Cecilia, asa faceam si eu cu bomboanele de brad.
Nu te baza pe mine la scris ca ma retrag, deja e mult prea tarziu si fata trebuia sa doarma .
Yaia, pai 14 kg la 2 ani este super. Fie-mea abia avea 11.5 kg la 2 ani.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Betty, e prima data cand citesc despre Pleo, nu stiam si nu auzisem de el pana acum. Uite o sa incerc si eu ca sa imi fac o idee.
Cu asta ma retrag la somn, noapte buna si linistita tuturor!
special Carpatinei! Azi ti-am simtit lipsa pe forum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Betty, si Tudor de la un an si cateva zile e pe lapte de vaca din comert (ca aici nu am altceva) si il bea cu placere...nu e alergic. Iar jucaria aia mi se pare doar un Tamagochi mai evoluat...parerea mea! Eu de-asta mi-am facut un copil adevarat, sa ma distrez mai mult de 40 de minute! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
ideea este ca am avut o pisicutza pana sa il nasc pe Mario si o iubeam enorm....dar am dat-o...probabil ca este un teritoriu mai sensibil pentru mine...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Ma bag la somn....va pup..cine merge maine la Kidex? As merge si eu ca sambata este omor
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
Roxana, al meu frate era sa moara din cauza unei bile inghitite. Nasa mea citise undeva, intr-o revista, procedura care i-a salvat viata aventurosului meu frate: intors cu capul in jos, ma rog ea l-a luat de mijloc si, cu capul in jos copilul fiind, a inceput sa se invarta cu el repede...gravitatia si forta centrifuga au facut restul...nu stiu daca e valabil procedura asta daca inghite ceva ce nu se rostogoleste...
Noapte buna acum, m-a ajuns oboseala si maine iar la munca...Norocul meu ca e vineri si apoooooi...viiiiiiiiine Mosuuuuuuuuuuuuuuu'!
Poze