Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

July imi pare bine ca sunteti bine si ca ti-ai revenit...treaba cu depresia e urata,am experimentat-o si eu la primul bb,la fel si alaptatul..dar invatam din greseli si speram sa nu le mai repetam .Nu reusim intotdeauna,dar principalul e ca imcercam.
Ma bucur ca ati crescut asa frumos si m-am uitat la poze ..am vazut o printzesa ff frumoasa,imi place cum sta in caditza,ff dragutza.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lucutta, e puseul de crestere de la 6 saptamani. Si Carla manca cam 800-900 ml pe zi in primele 2 luni. Acum abia daca mai papa 700/zi. Si manca total aiurea, la 1 - 2 ore interval intre mese, de aceea a si avut colici atat de puternici. Atat mesele cat si somnul se vor regla cu timpul, ai rabdare. Eu zic ca e OK greutatea, n-a fost un bebe tocmai mic la nastere.

July, bine ai revenit! Maia e o scumpete de fetita, sunt foarte misto pozele din cadita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

July ne era dor de tine! frumusete de Maia
Noi mergem la plimbare ca e soare si frumos!
O zi buna s-aveti!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Va multumesc pt raspunsuri,m-am mai linistit ,nu stiu ce m-as face fara voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

tzitzirinu stiu cum sa imi dau seama daca e in puseul de crestere.Deci e ok la kg ,ca unele prietene se mira de cate kg are.M-am ingrijorat sa nu fie obez.
Ai vostrii cat mancau la 1 luna jumate? noi mancam lapte praf.
El mananca de dimin pana seara cand se culca cam 6-7 biberoane a cate 120ml.
E normal?

Ce lapte ii dai? Mi se pare ca mananca foarte mult la varsta lui.
Ma rog...comparatia cu bebele meu nu e relevanta, noi suntem un caz aparte dar totusi mi se pare mult 6-7 mese a cate 120 ml.
Ma gandesc ca poate nu-l satura laptele pe care i-l dai.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
Ai putea, te rog sa-mi spui de care babyphone ai? Sunt in cautare si nu stiu la care sa ma opresc.

Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine, dar eu am din asta: http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=BV67
L-am luat de pe Bimbomarket, dar acum vad ca nu-l mai au.
E super ok, ii poti regla volumul si sensibilitea, are 2 canale, activare vocala, functioneaza cu baterii dar are si adaptoare, pt ambele unitati. Daca i se termina bateriile, piuie.
Eu sint f multumita de el si ma felicit ca n-am luat unul mai sofisticat, nu vad cu ce mi-ar fi fost mai util decit acesta.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Multumesc mult!

Arata bine si se pare ca stie sa faca tot ce trebuie.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

aaaaaaa...am uitat sa va spun ca Erik doarme numai pe burtica...in orice alta pozitie l-as pune nu doarme mai mult de 10 min....la inceput mi-a fost teama dar acum m-am mai linistit...de la 6 sapt doarme in camera lui in patut si e super ok i pt el si pt noi....l-am mai luat intr-o noapte in pat si a fost agitat toata noaptea si nici eu nu m-am odihnit...e super ok cu baby phone-ul...ultimul pe care l-am achizitioant are foarte mare sensibilitate...sunt multumita ca-mi arata si temperatura din camera lui...

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Ai putea, te rog sa-mi spui de care babyphone ai? Sunt in cautare si nu stiu la care sa ma opresc.

Mersi mult!

Am avut unul de la "primii pasi" primit cadou dar s-a stricat in 2 saptamani. Am mers la magazinul Brendon din Ungaria pt a-l cumpara pe-asta http://www.be be lu su lt au.ro/detalii.php?cod=AV111 ...era la 230 ron dar una dintre vanzatoare vorbea romanaeste si mi l-a recomandatpe-asta http://www.b e b e l u s u l tau. ro/detalii.php?cod=AN02...erau la acelasi pret dar mi-a spus ca e mai ok...sunt fabricate in Canada. Eu sunt f multumita. Exista si varianta cu senzori de respiratie. Deci Angel Care!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mersi mult!

O sa stau sa chibzuiesc...

In ianuarie-februarie vreau sa-l mut in camera lui...deci mai am ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Hello!!!
Ne-am intors de la dr diagnosticul :eruptie dentara dintele din dreapta jos e aproape iesit!!!!
In rest totul ok bilant la 3 luni: 7300g si 68 cm.Nici o infectie, reflexe bune, ne-a dat calciu sa luam cate 5 ml pe zi deoarece am crescut f mult si transpiram f mult.Fontanela 3/2 ok tot 2 pic de vigantol in continuare.
Diversificarea la 4 luni cel mai devreme cu cereale,si apoi legume fructele ultimele deoarece sunt acide si obisnuiesc copilul cu gustul de dulce asta e parerea dr noastre cea de la particular ca dupa cea de la stat nu ne luam.
Si inca ceva eu eram ingrijorata ca Andrei nu are semn de la vaccinul de pe manuta din spital dr mi-a zis ca nu e nici o problema ba e chiar mai bine asta inseamna ca e imun complet si nu va face niciodata tbc.
Cam atat va pupacesc si luptam in continuare cu dintisorii.
Dar sa stiti ca sa fiti pregatite colicii sunt mic copil pe langa durerile de dintii!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Lucutta, asa e mai la inceput, multi copilasi nu se omoara sa doarma ore intregi. Pot fi de vina si ceva colici la burtica si lor li se pare ca daca sug se linistesc dar nu e asa. De asta multi bebelusi iau mult in greutate la inceput pentru ca ii doare burtica si sug ca sa le treaca dar nule trece.... si tot asa cercul vicios se tot rostogoleste pana trec colicile. Dupa ce trec poti sa-l ajuti pe bebe sa-si faca un program. Eu de exemplu pe la 3 luni jumate am vazut ca nu pare sa mai aiba colici si nici nu mai suge asa des asa ca o tineam cam o ora jumate- maxim 2 ore si apoi o tineam la piept sa adoarma si o puneam apoi in pat insa ca sa nu simta patul mai rece decat bratele mamei am cateva prosopele micute pe care i le pun sub cap cand e in brate la mine si cand o pun in pat o pun cu tot cu prosopel asa ca nu simta la obraz ceva rece si cand o tin in brate o tin in sacul de dormit din acelasi motiv sa nu simta ca se racoreste deodata cand nu mai e in bratele mele. Si apoi cand vad ca da sa se trezeasca o iau de la capat cu tinutul in brate asta ca sa se obisnuiasca cu o perioada mai lunga de somn. Mai merge iarsi si varianta cu iesitul la plimbare si garantat doarme 2-3 ore. Important e sa reusesti sa o determini sa doarma cam la aceleasi intervale orare timp de vreo saptamana si apoi din obisnuinta va dormi perioade tot mai lungi. Lucia mea are acum program de somn cam asa: de la 22 la 4-5 dimineata cand suge si se culca la loc pana la 8 apoi doarme din nou de la 10 la 12. Apoi de la 14 la 15 mai doarme o repriza dupa care urmeaza somnul de dupa amiaza de la 17 la 19 si apoi de la 19 la 22 e din nou treaza. Imi e mai greu sa o tin treaza de la 19 la 22 caci 3 ore e cam greu la varsta ei (4 luni jumate) dar o mai las dezbracata, o mai plimb, o las mult la baie... activitati care-i plac in mod deosebit si reuseste sa stea insa la 22 cand o culc cade rupta. Asa am procedat si la primul copil insa la el nu a functionat treaba cu tinutul la piept ci pe el l-am leganat dar dupa ce s-a obisnuit cu programul am renuntat la leganat fara probleme si doar il tineam in brate pana adormea. Deci e in functie de copil. Nu stiu daca-ti foloseste la ceva ce ti-am scris eu...

Noi suntem bine dar foarte ocupati asa ca rar reusesc sa va scriu. Dar stiu ca voi sunteti multe mamici intelepte si nu aveti neaparat nevoie de sfaturile mele. Asa ca mai trec asa cand reusesc sa-mi fac timp si daca mi se pare ca-mi pot da cu parerea o fac iar daca nu... stau in bancuta mea Cu bine, paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

lucutta, elena mea (la 7 saptamani) de abia a inceput sa manance mai des 120 ml (pana acum ne-am descurcat cu 100 ml) la o masa. Si are cam 6-7 (uneori si 8) mese in 24 de ore.

tot citesc ce scrieti voi, dar tot mi se pare ca a mea printesa e mofturoasa si prea inteleg de ce. daca e treaza (cea ce se intampla des - in timpul zilei rar se intampla sa doarma 1 ora, 1.5 ore legat) plange aproape mereu. nici leganatul nu mai functioneaza, nici tinutul in brate in orice pozitie. plange de oboseala. plange de colici....plange. in decursul zilei avem una sau doua reprize scurte de max jumatate de ora in care stam cuminti in patut si vorbim cu mami, cu maimutele, cu tavanul...

e in regula asa?
nu ma uitati va rog cu biorinilul si colargolul.

pup

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput