Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata,
tineti minte cand va intrebam de mucozitatile din nasul, pieptul puiutilor? mi-a dat pediatra biorinil (1 pic de 3 ori pe zi) si colargol. pe prospectul biorinilului scrie ca nu se administreaza copiilor sub 2 ani. acu eu ce fac?
ati mai auzit de picaturile astea? le-ati dat bebelusilor? dar de colargol?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Iepurila, noua ne-au zis doi doctori ca pana la 3 sau 6 luni nu se poate da nimic la bebei pentru nasuc.Doar ser fiziologic sau apa de mare si pompita sau maxim Batista bebelusului.

Babytza, daca Valentina a stat cu voi pana la un an jumate in camera, v-a fost greu sa o mai mutati dupa....?Ca din ce citeam eu e indicat sa se faca mutarea pana la 6 luni..si sunt cam in dubii.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
Babytza multumim de filmulet! Taare de tot...m-a binedispus de la prima ora..niste parinti binecuvantati!
Felicic descurcaret de mic Falkone

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Nu stiu ce sa ma fac si daca e normal ca bb meu sa nu doarma ziua deloc decat cate 10 min sau 1 jumate de ora si atunci numai dupa ce papa.Il tin in brate si cum il pun jos se trezeste imediat.Parca ar bea cafea in loc de lapte.Seara deabea il culc desi ii rupt de oboseala si devine plangacios ,asta se intampla si ziua .

Nu stiu ce are sau asa sunt toti copii?
Cat mai dureaza oare sa doarma si el ca omu cateva ore legate?

Pana la 1 luna dormea ziua bine si noaptea vreo 5-6 ore dar acum si noapte se trezeste cam la 2-3 ore.

El este foarte papacios ,cere cam la 1 ora jumate 2.Nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu dar are 5500kg la 1 luna jumate,bine sa mentionez faptul ca s-a nascut cu 3770kg.
Ce ziceti e prea mult?

Mergi la inceput

Lucutta,David s-a nascut cu 3600 si la o luna jumate avea 5300....deci e ok.

De dormit.... si el a avut perioade cand statea mult ziua la san.....nu sunteti in puseul de crestere de 6 sapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucutta ar trebui sa vreaca macar doua ore intre mese,laptele praf se digera mai greu...am trecut si noi prin asta,trebuie sa-i reglezi cumva mesele..se poate sa faca asa din cauza ca-l doare burti de la laptele nedigerat.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lucutta si Lucas doarme cate 15 min ziua, noaptea se trezeste la vreo 2-3 ore si de la 6-7 dimineata nu mai doarme deloc. Cel mai mult doarme cate 4-5 ore legat cand iesim afara. Asa sunt copiii din generatia asta...cat timp e sanatos, ia in greutate nu e nici o problema!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

tzitzirinu stiu cum sa imi dau seama daca e in puseul de crestere.Deci e ok la kg ,ca unele prietene se mira de cate kg are.M-am ingrijorat sa nu fie obez.
Ai vostrii cat mancau la 1 luna jumate? noi mancam lapte praf.
El mananca de dimin pana seara cand se culca cam 6-7 biberoane a cate 120ml.
E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Sper sa nu dati cu rosii prea tare ca am disparut, dar cred ca am fost intr-un fel de depresie, datorita mai multor chestii. Prima chestie pt ca nu se mai termina naibii casa si eu eram la mama acolo la tzara, singura cuc toata ziua, fara posibilitate sa ies pe undeva, fara net, casa nu se mai termina, tot un dezastru era si cea mai nasoala a fost ca bubulina mea nu a mai vrut sa suga de la mine Ne-am luptat (adica io mai mult) cu toata familia si doctorul care imi spuneau ca nu ii ajunge laptele meu, ca e prea mica si sfrijita si oboseste cand suge si intr-un final am cedat nervos, efectiv nu am putut sa le fac fata si alor mei si lu' al meu si cre'ca bebele meu i-a auzit intr-un fel ca intr-o saptamana a reusit sa nu mai suga decat din biberon. Ma oftic de mor si acum, zilnic ma uit la ea si imi recunosc greselile, stiu ca am inceput prost si am continuat tot prost, cu toate cartile, articolele si forumurile citite. Uneori ma trezesc gandindu-ma ca la urmatorul bebe o sa stiu mai bine ce am de facut, apoi imi trag niste palme si ma intreb Maia cu ce naiba a gresit de fac eu experiente pe ea...
In rest suntem tare bine, la 3 luni avem 5,670 kg fata de 2,600 la nastere si 12 cm in plus. Radem cand avem chef (de ex dimineatza cand ne trezim si incepem sa urlam de foame, cand vine mami la pat ne uitam la ea si ii tragem un zambet laaaaaarg), dar nu prea mult ca suntem pretioasa rau. Vorbim cu oooooooo, aaaaaaa, uuuuuuu, buuuuu (ca am poreclit-o bubu) si dormim noaptea de nu avem treaba. Ieri noapte a dormit de la 11 seara pana la 9 azi-dimineatza. Apoi vreo 2 ore am mancat, conversat, plans nitel ca singura nu vrem sa stam in pat, apoi am cazut lata. Acu mami cre'ca mami imi pregateste o surpriza, ma scoate in parc.
In rest, cred ca incep sa-mi revin, de o saptamana m-am mutat la mine acasa, momentan inca mai fac ordine, dar am un spor ceva de speriat, cre'ca de fericire. Am pus poze noi la semnatura.
De citit, ce sa zic... eu nu prea am mai intrat de cand eram inca la odisee, asa ca mare lucru nu prea stiu, dar de azi o sa fiu prezenta.
In weekendul asta o sa ramanem singurele cuc, tati pleaca in delegatie.
Am vazut in capitolul asta ca sunt cateva fete care ziceau ceva de plimbare in Tineretului... io acolo stau, asa ca sunt in fiecare zi in parc. Io si felicic suntem [b]vecinele[b]

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

tzitzirinu stiu cum sa imi dau seama daca e in puseul de crestere.Deci e ok la kg ,ca unele prietene se mira de cate kg are.M-am ingrijorat sa nu fie obez.
Ai vostrii cat mancau la 1 luna jumate? noi mancam lapte praf.
El mananca de dimin pana seara cand se culca cam 6-7 biberoane a cate 120ml.
E normal?

Daviduta avea greutatea pe care ti-am zis-o in conditiile in care de la o saptamana e hranit exclusiv la san....daca e hranit cu formula e normal sa ia si mai mult de atat in greutate....nu e obez, stai linistita
Calculul pentru cantitatea de lapte se face sa fie 100-150ml/kilogram corp...deci daca are aproape 6 kilograme mananca si in jur de 900 ml pe zi..deci iese socoteala.

Mergi la inceput