Mamici cu 2 pitici
Raspunsuri - Pagina 8
rromanitza spune:
Neata!
La Multi Ani, Niculailor si Nicoletelor multa sanatate si toate cele bune!
Eu inteleg ca voi vreti pe prima pagina dar chiar asa? Eu cand mai tin pasul cu voi? As fi vrut sa va raspund la toate da o sa incerc sa fac o mica sinteza intai si daca imi iese....ar fi bine!
Claudia, si noi avem ceva probleme la gradi...ca el nu mai merge, ca sunt copiii rai...Si l-am intrebat daca l-a batut cineva si a zis ca nu, dar ca se cearta si strica jucariile... Si ca lui nu ii place...bine pana ajunge ca dupa aceea cand il intreb daca au mai fost rai zice ca nu...Si acasa cand il apuca crizele, rar ce0i drept, il intreb ce are si daca nu scot nimic de la el il trimit in camera sa se calmeze...Apoi vine el linistit si zice "gata, m-am calmat" si ma umfla rasul cand il aud! Dar de palmite nu prea stie el si nici nu vreau sa stie....
Ada, cred ca este cel mai frumos cadou pe care ti-l puteai dori...sanatatea mamei tale! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa va bucurati de ani frumosi alaturi de ea! 
Gabitzam, super pozele cu flacaii, si ce cuminte sta strumful tau in carucior! Ei si la cat de cuminte si mester a fost Andrei, sigur ca vine negresit si Mos Craciun...nici nu am indoiala!!!! 
Ana, sa stii ca si eu am observat de multe ori la Dvd un comportament ciudat in preajma anumitor persoane, dar cand ajungeam acasa era ca si nou...Si cu intrebarea aia a fost mortal...mie cand imi pune asemenea intrebari incerc sa gasesc un raspuns cat mai concret in care sa folosesc cuvinte uzuale sa nu cumva sa il bag de tot in ceata.... Familia mea, mama si tata, nu a fost niciodata o familie de oameni slabi, dar nici obezi...au fost bine, cu burtica, forme rotunjite, etc...Aseara vine tata cu Dvd din parc si zice ca l-a intrebat: de ce tu, buni si mami aveti burti mari?????? Iti dai seama ce s-a mai distrat tata....O fi crezut copilul ca el este alta specie!!!!!
Asa ca savurez fiecare intrebare deoarece ne pun mintea la contributie si noua adultilor!!! Spor la raspunsuri!!!
Si a venit si mosul pentru ca noi avem cu toatele, copii foarte cuminti!!!! ![]()
Cami, superbe printese si bravo voua ca ati putut vizita locuri frumoase si prieteni vechi, ca aveati nevoie de o clipa de iesire din cotidian! Felicitari Sofiei, fata mare, gata, maine-poimaine o mariti.....

Dany, mie ce imi place la cele doua sarcini este ca am avut o manechiura de invidiat!!! Altfel am niste mamaligi de unghii moi ca atunci cand zic si eu: gata merg la manechiurista...se si rupe una...si nici nu apuca sa creasca prea mult....Super Andrei al tau si pupici Mariei! 
Fetelor, am fost la dr ieri si am aflat ca joi ma interneaza si tot joi sau poate vineri, nu stiu sigur, vom vedea, intru la cezariana...am asa emotii...mai e asa putin.....Am inceput sa pregatesc una alta, sa spal hainute si sa imi pun deja in bagaj cele necesare! Cred ca o sa am ditamai valiza ca numai halatul este flausat si mare deci...restul....Trebuie sa scot geamantanul!!!!!
Va pup si distractie placuta cu cadourile!!!! 
Dana,
38, mami de David din 9.11.2004
OanaRusu spune:
La multi ani de sf Nicolae 
Va pupam, fug la treaba!
PS sapt asta am tot facut curatenie prin casa (am chemat-o pe buni de la BN sa ne ajute cu baby-sitting) si am intrat asa intr-o euforie de sarbatori... Pacat ca ieri un nene a plecat de la carciuma la volan si a intrat drept in roata din spate asa ca masina noastra proaspat scoasa din service e undeva prin oras... in asteptarea tractarii (luni probabil). Da' nici macar asta nu-mi poate strica bucuria ca au inceput sarbatorile 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
Oana imi pare rau de intamplarea nefericita cu masina , dar lasa sa fiti sanatosi voi ca ea se va repara , spor la treaba
imi place ca esti o tipa foarte puternica ( feul cum gandesti )
Dana hai ca mai este putin si-ti vom face galerie
, iti dai seama ce minuat va fi , iti vei tine bebelusul in brate ,deja ma ia cu emotii numai cand ma gandesc la tine , sarcina usoara in continuare
Am pus si eu 2 poze si un filmulet cum exerseaza la cadou
Maria
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 36 zile
ana_a spune:
Oana, ne intalnim cum sa nu!
Cami, vazut pozele cu puii tai si cu vacanta!
Dany, vazut filmuletul ce simpatic este Andrei!
si mai revin sper pe seara.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
gabitzam spune:
A venit si la noi Mosul de dimineata, a fost Andrei tare incantat. Piticul mic era fericit de fericirea lui Andrei, si radea si el
Am fost cu ei la mall aici la mine in Baneasa si cel mare a fost terminat, s-a jucat la locul de joaca pina nu mai avea aer. De-abia l-am tinut treaz dupa ce am ajuns acasa sa-i dau sa manance. Acum dorm amandoi si e in sfarsit putina liniste ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Irinusha spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!!!
Ce v-a adus Mosu? ;)
Multumesc de primire!
Datele noastre:
Cristian (alias Cris) nascut pe 3. Mai 2004
Amélie (alias Melie) nascuta pe 26. Iunie 2007
Claudia, suntem in Bayern. Oberhausen pe unde naiba vine?
Io cica sunt la o pauza de DC
... nu prea-mi iese. Dar oricum, o sa intru mai rar ... si pana o sa va cunosc, mai dureaza. Dar oricum, sunt sigura ca o sa-mi placa :).
Numai bine! SAnatate!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
Ada_S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_a Ada, ma bucur din suflet pentru cadoul vostru de Craciun! , super ideea ta cu solutia aceea amara! A fost scumpa? Ma bate gandul sa-i cumpar si eu la Stefan, poate asa no sa-si mai bage degetelul in nas si apoi in gurita...ar fi o idee...ca ma termina cu acest obicei si oricat insist nu-l conving sa renunte si imi este teama ca va ramane cu acest obiceiDaca solutia este inofensiva...as cumpara si eu.Iar ideea de ai pune solutia noapte mi se pare SUPER! Foarte bine te-ai gandit. Eu ma gandesc deja ca as putea sa-i spun la Stefan ca pur si simplu mucisorii sunt amari si poate asa renunta la obicei |
Solutia a costat in jur de 30 de roni dar a meritat fiecare banut. Cred ca o sa te ajute si pe tine, am uitat sa spun ca in contact cu umezeala devine foarte amar deci daca prindea Alvin o felie de mar de exemplu si ii ajungea la unghie devenea foarte amar, am avut probleme si cu mancarea dar asa macar s-a obisnuit sa manance singur cu tacamuri. Inainte manca cu linguruta sau furculita dar se ajuta cu manuta, isi facea plinul in lingurita cu manuta si apoi ducea mancarea la gura, acum nu mai atinge mancarea cu degetele.
Scrie pe prospect ca se poate folosi pt copii, deci e safe. Dupa parerea mea are gust de nistatin.
Ada_S spune:
Ana
, e mortal pustiul tau, am ras cu lacrimi.
Cami
sti parerea mea, sunteti o familie frumoasa, se vede ca a fost rece in minivacanta dar important e ca v-ati distrat. Imi place mult cosmonautul sau cosmonautica?
Dany
, sigur o sa iti foloseasca si tie solutia, odata ce ti-ai uns unghiile nu mai scapi de gustul amar o saptamana, dar poate nu o sa fie nevoie, poate reusesti sa te linistesti si tu acum.
E simpatic Andrei cum refuza cuburile... se gandea copilul ce tot discutam atat...sa vina Mosul!
Dana
, pentru tine am lasat mesaj la odisee. Uite ca ai trecut si tu peste toate greutatile. Sotul tau s-a intors in tara?
Oana
imi pare rau pentu masina voastra.
suplimentar pt prima pagina.
Gabitam
, am vazut si pozele voastre
.
La multi ani de Sf Nicolae.
Revin cu noutati despre noi ca acum plange Alexander.
ana_a spune:
Ada, sunt curioasa sa imi spui el ce parere a avut despre degetelul sau amar? Cum a reactionat?Ca ma gandesc...asa pur si simplu a devenit amar...
Ma gandesc serios sa cumpar
desi la noi problemuta este mica de tot oare nu ma gandesc prea barbar...mi sa nu chinui copilul...insa gestul asta cu degetul in nas ma enerveaza de uneori imi vine sa-l pleznesc peste degete asa ca ma gandesc ca in loc de asta prefer ceva mai nonviolent ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Amalia spune:
Pupici dulci, mamici cu doi pitici!

Suna foarte bine!
M-am uitat cu maaare placere la pozicile voastre, aveti niste copilasi minunati!
Nu nominalizez, ca sa nu incurc ![]()
![]()
Noi suntem bine, crestem mari!
David e foarte incantat de ce a primit de la Mosu...pe langa dulciuri, un joc de Rummy...asa ca acum mai avem un joc in plus cu care sa ne distram.
Luca e puiut cuminte, asteptam clipa in care nu l-or mai chinuii colicii astia
. Incepe sa zambeasca si astept cu nerabdare ziua in care va rade..doamne ce ador copilasii care rad...David e un copil tare vesel si rade mult!

Va pup dulce si revin cat de curand de indata ce apuc sa citesc tot din urma!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)