Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

a venit si la noi mosul cu muuulte cadouri, a fost fain, va povestesc cand am timp mai multe. Inca am musafiri. Maine seara pleaca deci... abia pe luni daca voi avea timp mai pe indelete de povesti.

Irinush, Oberhausenul e in nord vest, in NRW, la cca 30 km de Dusseldorf. Deci sunt cam la un rezervor de benzina departare de tine.

Va pup pe toate si va urez week-end fain in continuare!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut fetelor!! tot pe fuga si eu... multumesc tare mult pentru aprecieri.. sunt ca paunul... - sunteti tare dragute

Am uitat ceva: la multi ani tuturor celor care au sarbatorit ieri un Sf. Nicolae!!

Si a propos de Mos Nicolae a venit si la noi: Sofia a fost foarte incantata de ciocolata si atat ea cat si Sabina au fost incantate dar fiecare de jucariile celeilalte.. asa ca spre seara Sofia canta la microfon de bebei cu cartea de ros sub brat iar Sabina apasa de zor pe litere si rodea o bucata de puzzle..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Suntem si noi pe aici prin preajma.

Ana saru`mana
gabitzam foarte frumoase pozele dar si cadourile .
Irinusha un pupic de la noi
Ada_S si CamiM
Amalia pupam bebe cuminte si sa-i treaca colicii
ClaudiaH weekend placut si tie

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 36 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Cami, mi-au placut fetele tale, cum au facut ele schimb de jucarii!!asa se intampla si la noi

si eu pe fuga cu cel mic in brate si cel mare la o pauza de TV ca tati sa dus sa mai soarba o gura de cafea

va doresc duminica placuta si numai bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Ada, sunt curioasa sa imi spui el ce parere a avut despre degetelul sau amar? Cum a reactionat?Ca ma gandesc...asa pur si simplu a devenit amar...
Ma gandesc serios sa cumpar desi la noi problemuta este mica de tot oare nu ma gandesc prea barbar...mi sa nu chinui copilul...insa gestul asta cu degetul in nas ma enerveaza de uneori imi vine sa-l pleznesc peste degete asa ca ma gandesc ca in loc de asta prefer ceva mai nonviolent

Cunosc problema, finuta mea facea la fel sincer nu stiu cum au reusit sa o dezvete de acest obicei prost, daca au reusit, ultimadata cand ne-am intalnit nu am vazut sa mai faca asa dar intradevar era destul de scarbos sa o vezi nonstop cu degetele in nas mai ales ca e fetita si avea deja 4 ani impliniti. Mama fetitei era foarte suparata pe ea si o tot certa, dar au trecut ani fara nici un rezultat. Acum nu sunt in tara asa ca Mosul nostru o sa treaca de Craciun pe la ea si atunci o sa ii intreb cum au reusit sa o dezobisnuiasca.

Noi lui Alvin i-am tot spus ca o sa ii cada dintii daca isi mai suge degetul si era speriat mai ales ca inainte cu 2 sapt a cazut si si-a rupt o bucatica dintr-un dinte din cauza ca erau deformati, erau orientati spre exterior, i-am explicat ca nu e bine ce face si asa mic cum era intelegea dar nu se putea controla foarte mult timp, rezista maxim 3 zile fara deget apoi revenea la obiceiul lui, la inceput numai la culcare apoi si cand ii era foame ...
Dupa ce i-am uns degetul am asteptat reactia lui, am crezut ca o sa isi dea seama ca noi am fost dar nu a fost asa, nu stiu ce era in caputul lui ca noi nu am intrebat nimic in legatura cu degetul, doar dupa ce a trecut o luna l-am laudat ce copil cuminte e si acum e foarte mandru de dintii lui drepti. Sunt asa drepti de parca nu si-a supt degetul niciodata, doar un pic se mai vede daca ne uitam foarte atent, asa ma bucur pt el.

Mi se pare o idee buna sa ii spui ca mucii sunt amari, exact cum ai zis in postul anterior sau sa ii spui ca daca baga degetele in nas o sa i se faca ungiile amare de la muci si apoi o sa cada jos dar tu sti cel mai bine ce prinde la copilul tau, copii nu sunt la fel.... acum sfaturi putem da, tu alegi pe care il consideri cel mai potrivit.

Si eu scriu cu Alec in brate si Alvin e cu sotul in baie, schimba sifonul la bideu ca era din plastic si Alvin l-a rupt. A venit si la noi mosul si pe langa jucarii, fructe si dulciuri a adus si nuielusa: una mare pt Alvin si una mica pt Alexander....
Alvin e foarte incantat sa arate la toata lumea nuielusa lui Alec dar de a lui tace chitic.
Merg sa ajut si eu ca Alvin incurca, fura sculele lui tat-su`.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-a iesit si noua un dintisor de iepuras la piticul mic Raducu
Si nu doarme de azi de dimineata de la 8

Tati a vazut primul dintisorul, asa ca s-a dus sa ia baiatului cadoutz de dintisor.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Amalia, bine ai revenit

Gabitzam, ce fain ca a iesit dintisorul!! La noi e numai scandalu'... adica nervii de dintisori si muscaturile de rigoare, inca n-a iesit nimik...

mamicile si puii toti

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Uh, am uitat... Si la noi a venit mosu' - dulciuri si fructe multe, jucarii vor fi doar la Craciun. A papat Paul la ciocolatzi de numa', acuma nici ambalaju' de cioco nu vrea sa-l mai vada lumea stia ca n-are voie cioco, asa ca a primit doar de la noi, asa ca am putut alege ce anume in rest multe fructe - am facut ieri o salata de fructe durere, super-gustoasa, am mancat cu totii ca disperatii

Pupici again

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

ce-ati mai scris...
Am vrut sa raspund si eu mai in detaliu,dar nu am avut tensiune azi,deci va imaginati nervi.in seara asta m-au sunat de la E.on sa ma intrebe daca am curent,dupa ce am facut vreo 4-5 sesizari.Cred ca data trecuta i-or fi luat la intrebari cei de la protectia consumatorului(unde i-am reclamat),altfel nu-mi explic.In fine,scuze off topicul,simteam nevoia sa ma descarc.
Doniro,bine ai venit la noi,chiar vroiam sa spun si celor de la piersicute(e si Emilia),dar am vazut ca e slaba activitatea,mi-am zis ca nu au timp.
Ada,ma bucur pentru mama ta,pentru voi si felicitari pentru performanta cu degetelul.Super!
Mada,nu-ti fa griji,nici Alex nu avea aceleasi performante ca celelalte piersicute,dar nu uita ca ai nostrii sunt la sfarsitul lui august si e si asta ceva
La multi ani pentru ziua de ieri sarbatoritilorNoi am fost plecati ieri vreo 7 ore(fara copii,doar noi la cumparaturi si relaxare),alex si-a gasit carticica si fructele prin ghetute si pe langa.a fost incantat,dar mai mult i-au placut bradutii(sunt 2 mai micuti,Mos Craciun vine cu un brad mare)si un Mos care canta.
trimit acum sa nu se ia curentul si mai revinIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Irina,bine ai venit!
Oana,eu nu i-am dat inca cioco lui Alex(inafara de jumatate de cubulet in vara cand a vazut la un copil),dar i-as da cate un sfert de baton de kinder,ma gandesc insa ca daca inca nu stie ce si cum sa mai aman.
Danyai o domnisoara supercocheta si un cavaler dulce foc
Amalia,si eu abia astept sa treaca colicii,acum de cand sciu a plans de 3 ori si tot de atatea ori s-a linistit singura in cateva secunde,dar si cand o apuca,plange de nu am ce sa-i fac,pot sa o tin si in brate ,sa o plimb si tot nu tace.Acum nu-i mai dau nimic impotriva colicior,i-am dat binisan,dar l-am terminat si n-am mai luat altul.Oricum nu vad ca ar plange mai des ca atunci cand ii dadeam picaturi.
Claudia,mamica cu cei mai multi musafiri,multi
Cami,ti-am admirat si eu printesele din poza
Ana,
Gabi,felicitari pentru dintisor,poate va dormi mai bine la noapte
Noi ne pregatim pentru Craciun.Am rezolvat ce era mai important pentru bunici si nasi,adica cadourile.Pe langa mici atentii,i-am fotografiat pe cei doi printi ai mei(cu coronite de reni),am mers la studio si am facut o felicitare in care i-am incadrat pe ei.Imi place.anul trecut am facut calendare pe anul acesta si am pus cate o poza cu Alex(in unele apareau impreuna cu cei carora ii era adresat calendarul)si toata lumea a fost superincantata.
Gata,ies ,ca meseria de mama nu tine cont de sarbatoare sau ora tarzie. pe toate!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput