Mamici cu 2 pitici
Raspunsuri - Pagina 7
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ada_S Am uitat sa va spun ca la mine a venit mosul mai devreme, mama a terminat chimioterapia si a facut analizele de dupa si boala a batut in retragere... e miraculos ce s-a intamplat.... nu s-a vindecat si nici nu o sa se videce vreodata dar se pare ca are sanse mari sa mai traiasca cativa ani buni pe picioarele ei aproape ca un om sanatos. Sunt foarte multumita mai ales ca azi s-a stins o stea Anca Parghel si cam de acelasi lucru sufera si mami. Va pup pe toate si sanatate multa va doresc voua si puiutilor vostrii. Ada, mamica de baieti Alvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008) |
Super, ce ma bucur pentru mama ta Ada, asta da cadou de sarbatori!!

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Am modificat listuta, sa-mi spuneti dc va place ![]()
Sa va aduca mos Nicolae multe bucurii 
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Salut!Cu buna seara la toata lumea!
Gabi, am admirat pozele voastre de la gradi!Ce distractie ati mai avut!Si mi-ai dat ideea pentru cizmulita! Stefan mi-a zis ca ar vrea sa facem si noi una acasa ca si la camin, insa ce am vazut la voi este mult mai frumos decat ceea ce au facut ei la camin.Foarte frumoasa gradinita voastra!
Oana,Gabi, la fel cum spuneti voi, si Matei al meu rade si chicoteste cand il vede pe Stefan! Stefan de drag ce ii este il mai strange de obraji si asta mic in loc sa-l deranjeze el rade in hohote si il provoaca pe Stefan...eu ii spun sa inceteze ca il faca sa planga si el imi spune "nu vezi ca rade??" 
Ada, ma bucur din suflet pentru cadoul vostru de Craciun!
, super ideea ta cu solutia aceea amara! A fost scumpa? Ma bate gandul sa-i cumpar si eu la Stefan, poate asa no sa-si mai bage degetelul in nas si apoi in gurita...ar fi o idee...ca ma termina cu acest obicei si oricat insist nu-l conving sa renunte si imi este teama ca va ramane cu acest obiceiDaca solutia este inofensiva...as cumpara si eu.Iar ideea de ai pune solutia noapte mi se pare SUPER! Foarte bine te-ai gandit. Eu ma gandesc deja ca as putea sa-i spun la Stefan ca pur si simplu mucisorii sunt amari si poate asa renunta la obicei ![]()
Oana Un
pentru listuta!Este super ideea ca le-ai asezat in ordine alfabetica! Mie imi place.
Noi astazi am fost la mama sa ne luam cadoul care la lasat Mosul acolo, si la ea a venit in vizita o vecina care atat de mult sa mai mirat de Matei incat cred ca mi la deocheat... a fost fff marait si indispus, nefiresc pentru el, la un moment dat gemea desi nu-l durea nimic, nu a plans pentru ca el nu plange insa a fost fff rosu in obrajori si sa zbatut in toate directiile. Pana la urma i-am stins carbuni si i-am dat sa bea putina apa din pahar si sa linistit un pic. Dar cand am ajuns acasa sa linistit de tot. Tare bine ia parut ca sa vazut acasa, il simteam cumva ca "rasufla usurat"
indata ce am intrat si a dat cu ochii de acvariul cu pesti care ii este fff drag.
Va doresc un we placut si un Mos bogat!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
Inainte sa ies sa va spun intrebarea zilei:
Stefan: tati, din ce este facuta Luna?
Tati: Pai din piatra, nisip, praf.Din roca!
Stefan: (sta, asa un pic pe ganduri, cu ochii la luna ca eram in curte) Daaar...tu ai mai vazut o piatra care sa zboare???
Tati: Nu am vazut piatra care sa zboare!
Stefan: (foarte contrariat asa...) Paaiii atunci cum poate sa fie Luna facuta din piatra???
Binenteles ca a urmat mareeea discutie cum sta Luna pe cer si cum sa ne imaginam orbita imaginara pe care se plimba Luna
In toata schema asta io nu am avut voie sa comentez nimic ca cica "Pe tati l-am intrebat!nu pe tine!"
Noapte buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
CamiM spune:
'neata fetelor!!
asa pe fuga:
Claudia am fost aici pe continent numai
la niste prieteni foarte dragi(nasii Sabinei) in Dakota de Sud. Am pus poze cu noi aici
si poze din vacanta: aici , a fost fain pentru noi ca am revazut prieteni foarte dragi. Nu prea a fost loc de vizitat ca era si Thanksgiving-ul si frig .. Am vazut un muzeu al muzicii (fain) si unul al zonei si piesa de rezistenta: muzeul artelor vizuale cu cine-domul - super
Fetele mele erau cam micute sa inteleaga dar pentru copii mai maricei e heaven - nu imi venea mie sa mai plec!! Am mai fost si sa vedem Missouri-ul si locul pe unde au trecut Lewis & Clark. Ramane pe data viitoare (cand o fi mai cald) sa mergem sa vedem si Mount Rushmore.
gata cu povestile ma duc sa fac pe mosul..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ana_a spune:
'neatza! O
pentru toata lumea!
A venit Mosul la voi?![]()

Eu imi beau cafeaua si Stefan este langa mine deseneaza dragoni
iar Matei motaie in carucior.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
danybv spune:
Buna fetele 
Vreau sa urez si eu La Multi Ani !! tuturor celor ce poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae sa fie sanatosi si fericti alaturi de familie si cei dragi lor 
Oana multumim de aranjatul paginii 
Ada am uitat aseara sa-ti spun ca ma bucur enorm ca mama ta este mai bine , sa-i ajute Dumnezeu si sa-i daruiasca viata lunga si sa se bucure de cei dragi ei 

Ana imi pare rau pentru intamplarea cu bebe , bine ca este bine acum .Multumim de cafeluta 
Cami mi-au placut foarte mult pozele si cele cu copilasii si cele din vacanta , cele de la muzeu , foarte frumos .
Sa va spun ce am mai facut noi , copii au primit cadourile de la Mosu , Andrei a primit o cisterna rosie si niste animale salbatice iar MAria un pian cu multe activitati , sa vedeti cum danseaza pe melodiile lui
Inainte de a ne duce eu si sotul sa ne intalnim cu Mosu i-am luat interviu lui Andrei sa-l intreb ce vrea sa-i aduca Mosu , priviti ce a iesit interviu pentru Mosu
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 36 zile
OanaRusu spune:
| citat din mesajul lui ana_a Inainte sa ies sa va spun intrebarea zilei: Stefan: tati, din ce este facuta Luna? Tati: Pai din piatra, nisip, praf.Din roca! Stefan: (sta, asa un pic pe ganduri, cu ochii la luna ca eram in curte) Daaar...tu ai mai vazut o piatra care sa zboare??? Tati: Nu am vazut piatra care sa zboare! Stefan: (foarte contrariat asa...) Paaiii atunci cum poate sa fie Luna facuta din piatra??? Binenteles ca a urmat mareeea discutie cum sta Luna pe cer si cum sa ne imaginam orbita imaginara pe care se plimba Luna In toata schema asta io nu am avut voie sa comentez nimic ca cica "Pe tati l-am intrebat!nu pe tine!"Noapte buna! Ana - mami de Stefan si Matei Ne jucam |

Musai sa ne vedem!!! De sarbatori mergem la BN - sper sa ne repare masina pana atunci Oana, mami de
OanaRusu spune:
| citat din mesajul lui danybv Buna fetele ![]() ... Inainte de a ne duce eu si sotul sa ne intalnim cu Mosu i-am luat interviu lui Andrei sa-l intreb ce vrea sa-i aduca Mosu , priviti ce a iesit interviu pentru Mosu danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
Ce dragutz!

Oana, mami de
OanaRusu spune:
Cami, sa-ti traiasca fetele
am vizitat pozele ![]()
Gabi, tare faina gradi, waw, azi-maine si noi.... Ma loveste-n nostalgie ![]()
Oana, mami de
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Alexander Lucas (25.07.2008)