Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!

Am ajuns acasa din oras, am fost sa caut cadouri pentru copii de la camin pentru Mos....Foarte grea alegere...sunt 19 copii in total, am luat in final tot cum au vrut celelate mamici adica papusa si masina, si un joc Piticot care sper sa aiba parinti/fratiori cu care sa se joace.

Fug acum sa-mi fac treburile prin casa ca indata vine juniorul de la buni - azi a fentat caminul - si apoi nu mai pot face nimic.
Matei a adormit in masina, am ajuns acasa si l-am dezbracat si l-ampus la san prin somn, inca doarme.

tuturor!Ma bucur ca ne-am mai inmultit pe aici!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana super cu albastru si roz.
Crengu eu in luni asa socotesc astia de aici pana la 2 ani tot in luni e 18-24 luni asa ca m-am obisnuit asa am vazut si aici in sapatamani da mi se pare prea complicat.
Gabi vazut pozele f faine, e gradinitza in engleza ca am vazut ca ii ziceti la tantea miss si e si ceva in engleza pe acolo. ce cuminte statea piticul in carucior.
Dany multumim , mai mai ce titulatura ai craiaso.
Ada pupici multi.
Am sa pun si eu azi niste poze daca vreti sa ne mai vedeti. Revim mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Oana super cu albastru si roz.
Crengu eu in luni asa socotesc astia de aici pana la 2 ani tot in luni e 18-24 luni asa ca m-am obisnuit asa am vazut si aici in sapatamani da mi se pare prea complicat.
Gabi vazut pozele f faine, e gradinitza in engleza ca am vazut ca ii ziceti la tantea miss si e si ceva in engleza pe acolo. ce cuminte statea piticul in carucior.
Dany multumim , mai mai ce titulatura ai craiaso.
Ada pupici multi.
Am sa pun si eu azi niste poze daca vreti sa ne mai vedeti. Revim mai incolo.

ma faci sa rosesc , sotul meu mi-a ales aceasta titulatura , asa a considerat el fiind de la munte mi se potriveste acest nume

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mada, intr-adevar, fac engleza intensiv la gradinita si tuturor educatoarelor si directoarei li se spune Miss.

Cel mic este lesinat dupa Andrei, daca il are in vizor si daca mai si tzopaie sau spune ceva, e cel mai fericit. Am zis ca atunci cand o sa inceapa sa vorbeasca mai intai va spune Andrei si pe urma mama sau tata. Tot cu ochii dupa Andrei a facut si prima intoarcere de pe burta pe spate si sunt sigura ca se va tine coada dupa el cand va merge de-a busilea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Iar am avut ghinion, a adormit doar pruncozaurul mic si tot asteptand sa adoarma si cel mare... ce credeti? S-a trezit cel mic, asa ca iar nu apuc sa scriu. Deseara vine Mos Nicolae, Alvin ii spune Mos Craciun, nu intelege diferenta. Il asteptam pe tati sa punem ghetele in geam, ne-am tot gandit daca sa ii punem bota sau nu, voi cum faceti?

Crengu eu calculez dupa luni, ca daca o iau dupa saptamani la un mom o iau razna, doar pana la 8 saptamani calculam asa apoi am trecut la luni.

Romanitza si Claudia, voi ati intrebat cum l-am dezobisnuit pe Alvin de suptul degetului: am incercat cred ca toate variantele posibile fara succes, apoi am cautat pe google daca se gaseste ceva de uns pe degete cu gust oribil si am dat de postul cuiva care zicea ca la Avon este ceva lac de unghii cu gust oribil pt a descuraja rosul unghiilor. Am cautat acest produs dar nu il mai fac. Apoi intr-o seara am intrat la Sensiblu si uitandu-ma pe acolo am gasit un lac asemanator, imi spunea farmacista ca era singura bucata pe care au primit-o in urma cu foarte mult timp si ca nu l-a cumparat nimeni. Am ajuns acasa si prima data l-am incercat eu, intradevar are gust oribil, e foarte amar si nu merge jos cateva zile. Apoi noaptea in timp ce Alvin dormea i-am uns toate unghiile cu acest lac, sa fim siguri ca nu trece la alt deget. De ce noaptea? ca sa nu stie ca noi am fost, sa nu se simta pedepsit. Am instruit pe toata lumea sa nu intrebe nimic de deget ca sa nu se prinda ca noi suntem cei vinovati. Din 2 in 2 zile trebuie uns din nou. Am avut o singura problema, pt ca era obisnuit sa isi suga degetul uita ca este amar si il mai baga in gurita si ii provoca o greata de aproape ca vomita, ii dadeau lacrimile asa de rau era. Apoi am inventat jocul papusii ca sa ii aminteasca ca nu e bun degetul, adica ne-am pus leucoplast pe degetele mari, toti si am desenat pe ele o fata si ne tot pupam intre noi cu degetele, daca era rea papusa mea, papusa lui Alvin o batea si tot asa ne-am jucat vre-o 3 saptamani pana a uitat de tot de deget. In fiecare zi cerea papusa noua pt ca cea de ieri era kk si in timp ce tata ii facea papusa noua lui Alvin se baga mama si spunea: Eu vreau papusa nu Alvin si el chicotea si batea din picioare ca el vrea. Sa vedeti ce dulce era si Alec cu leucoplastul pe deget, dar nu am avut ce face ca Alvin tine mult la fratiorul lui si nu putea sa il lase fara papusa.

Gata ca e scandal, cred ca revin la noapte ca oricum o sa avem noapte alba cu asezatul cadourilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acesta este produsul care se da pe unghii, ca sa nu mai roada unghiile sau sa nu mai suga degetul: http://www.mavala.ro/produse_big.php?ID=19&categ=1

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca la mine a venit mosul mai devreme, mama a terminat chimioterapia si a facut analizele de dupa si boala a batut in retragere... e miraculos ce s-a intamplat.... nu s-a vindecat si nici nu o sa se videce vreodata dar se pare ca are sanse mari sa mai traiasca cativa ani buni pe picioarele ei aproape ca un om sanatos. Sunt foarte multumita mai ales ca azi s-a stins o stea Anca Parghel si cam de acelasi lucru sufera si mami.

Va pup pe toate si sanatate multa va doresc voua si puiutilor vostrii.

Mergi la inceput

gabitzam, asa e... acesta e produsul, ce repede l-ai gasit.

Edit: Sunt asa aiurita, am vazut pozele voastre de la gradi si tare dulci sunt baietii tai, ce s-au mai distrat ei acolo. Si eu ma gandesc sa il duc pe Alvin la gradi din primavara, mai trebuie doar sa alegem gradinita, avem vre-o 5 gradi aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna seara fetele

Bun venit si tie gabitzam sper sa-ti placa aici la noi , ti-am admirat pozele , sunteti o familie tare frumoasa .
Si ce ma bucur ca ai aratat acest produs pentru unghii , fetelor am mari probleme din cazua stresului , am inceput sa-mi rod unghiile eu care aveam o manichiura de toata lumea ma intreba daca am unghii false , iar acum uuuffff
Am fost in oras cu sotul sa ne intalnim cu Mosu am reusit sa le cumparam cadouri copiilor , lui Andrei i-am luat o cisterna si un pachet cu animale salbatice iar Mariei un pian care are mai multe activitati pe el : sunete de animale , luminite , canta melodii .
Acum nu mai ramne decat sa astepte pe Mosu

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mada, intr-adevar, fac engleza intensiv la gradinita si tuturor educatoarelor si directoarei li se spune Miss.

Cel mic este lesinat dupa Andrei, daca il are in vizor si daca mai si tzopaie sau spune ceva, e cel mai fericit. Am zis ca atunci cand o sa inceapa sa vorbeasca mai intai va spune Andrei si pe urma mama sau tata. Tot cu ochii dupa Andrei a facut si prima intoarcere de pe burta pe spate si sunt sigura ca se va tine coada dupa el cand va merge de-a busilea.

Uite asa si Ana noastra, nu mi-ar rade cu hohot mie nici picata cu ceara, dar daca Paul face show, e gata, rade de se imprastie, cu niste hohote asa dulci de ma termina! Dar nu rade asa decat la el, ingrata mea micutza, eu toata ziua dupa funduletzul ei micutz su scump, insa pt ea tot Paul e miezul, macar ca o plezneste, cand il apuca, drept peste cap... Dragoste cu nabadai

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput