Pepenasi de iulie-august 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
struluta spune:
Carmenela:

ti-am dus lipsa!
Felicitari pentru dimensiuni
...da ce-ai pacatuit de ai primit avertisment???
Poze noi cu printesa mica???
Mitzi: sanatate multa la pui!
Mare ficior

SunSmile spune:
Neata,
La multe lunite americaneilor si augustistilor! Sa cresteti maaari!
Boti nu esti ma denaturata:) Si noi tot cu ouashtane de prepelitzoi, cand o fi cazul! Ideea cu vanilia mie imi place, mai ales ca da, de la mustiucurile alea chiar se inmiresmeaza apa (eu am facut schema pt insiroparea unei prajituri)
Vazut Sofia si Viktor, dulciii foc!
Mitzi of ce-o mai trageti si voi! Sanatate multa!
Io suc nu dau cand o fi. Cereale si piureuri nene, de suc are vreme cand creste si-i face ta-su!:)
Ralu m-ai terminat! Genial!!!! Ceva poze noi cu Mirunicimea Sa nu mai pui?
Pt calendare puteti utiliza wondershare-ul. Pt costumas puteti incerca pe laredoute si la mothercare. Pt depresii apasati tasta 0...(asa suna ce scriu io:))
Bey va rog eu frumos sa-i spuna cineva barbatului meu ca m-am saturat de piureuri de bebe. A cumparat vreo 10 borcanele si in fiecare seara mancam cate unul, jumate eu-jumate el. Cica trebuie sa testam nene tot ce-o sa-i bagam fie-sii pe gura......uuuof viata meea!:)
Carmen welcome!
De casca spunea colega Map dar ea e in Germania. Iar de kineto spunea Flo, care si merge cu David al ei! Pupam cea mai speciala pepenasa din univers!
O zi frumoasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
boticelina spune:
Sucurile se dau diluate pentru ca (,) concentratia de fructoza e mult mai mare la sucuri. Ia socotiti si voi, dintr-un mar si un morcov ies 100 ml suc, daca i-l dati pe tot e ca si cum ar fi rontait doar zaharul/fructoza si dragii de nitriti dintr-un mar si un morcov intreg
Deci Dr. Spock si OMS spun ca sucurile se dilueaza 1/1 si nu se depaseste 120 ml/zi. Parerea mea (hop si Nea Ion ca si el e om
) treceti rapidulescu de faza cu sucurile si bagati la stomacele mici si pulpa ca aia are vitamine plus masa fibroasa, si bebe stie el cat sa baloteze.
Si tot de la Dr. Spock citire, nu fortati cupiii sa manance, chiar incercati sa va opriti la primul semn ca s-au saturat. Asta e calea de succes catre un copil mancacios - cel mai bun aliat al mamei hranitoare e foamea cupilului. Eu de exemplu ma opresc cand incepe sa nu mai urmareasca avid lingurita si clar peste 3 ore am un copil hapaitor
Noi, par egzample, nu depasim 120 gr/masa si ii merge bine, a luat 900 gr in ultima luna 
Sunule ce faceti voi cu borcanasele fac io cu iaurturile de 2 luni deja, le-am bobinat pe toate, nu exista ceva sa nu fi incercat, am si concluzii daca va intereseaza 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Fete dragi am o rugaminte. O colega de-a noastra (nu-i spun numele public pt ca citesc si oamenii naspa) are nevoie de ceva. Si anume: daca aveti o chitanta de la orice vaccin: Rotarix, Prevenar, Infanrix, orice, numai chitanta sa fie! Va rog, care aveti, vorbim pe privat si poate reusim s-o ajutam! Ne trebuie repede! Multumesc mult!
bobitamica spune:
LA MULTI ANI!!!tuturor pepenasilor care azi implinesc un nr. de lunite...
CARMENELA...
Kineto..la Budimex cu trimitere de la medicul de familie.Acolo te progreameaza ei.Eu de exemplu, merg cate 2 saptamani/luna.
Imi pare rau,dar eu nu am nici o chitanta..cumparam vaccinul de la dr. pediatra si nu ne da chitanta.
SUN...tu incepi sa ii dai direct piure din borcanel???
Noua ne-a aspus sa incepem cu celebrul suc de morcov,dar irinei nu-i place. am incercat cu lingurita ...dar il scuipa...
Ne-a spus sa incepem la 4 luni jumatate pentru ca ea e hranita 100%artificial. Eu nu stiu cum sa fac...ea ar manca ceva,pentru ca se uita la noi cum mancam si inghite in sec. Parca nici lapte nu prea mai vrea.Dar cum spunea si BOTI as vrea sa ii dau mai mult pulpa decat suc,dar mi se pare inca mica,prea slabuta. Are doar 5800g.
bobitamica-mami de Suri
moni_or spune:
CARMENELA bine ai revenit!
E mai bine azi Allegra?
STRULUTa, ce pepenash ai tu...
MITZI, da de acum va fi mai bine Toma, dupa zinat. Cat despre asistenta aia cu gura mare 

SUN, da sunt mai bune ouale de prepelita? Ca eu le stiu doar din vedere si in afara ca mi se par tare frumoase nu stiu nimic de ele. Si piureurile de bebe sunt bune la gust? Ce recomandari ai?
BOTI
acuma am priceput ce si cum cu sucurile, multumim mult de toate sfaturile bune pe care ni le dai!Si baga si tu concluzii la iaurturi!
ANAXENAAA, pe unde esti? Intra si tu pe forum, daca tot a preluat fie-ta fraiele gospodariei...
Gata, mi-am facut cam mult de cap pe forum azi.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bufi chiar maine o sa primesc bibe de la MAM, mi le trimita nasa din germania maine avem vaccinul de 4 luni...sper sa fie totul ok si sa trecem bine si peste vaccinul asta noapte buna bufi |
Sa ne spui cam cat costa!
Bafta la vaccin!
noi
un fulguletz
un pepenash
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei: ANA RALUCA,AMIRA MAYA,NANCY,MENA,NICHOLAS,VICTOR,ALEXANDRU NICHOLAS,IOANA REBECA 

Vad ca multe fete sunt hotarate sa foloseasca borcanasele, eu sincer nu prea m-am interesat de ele ca ma gandesc ca e imposibil sa nu aiba ceva conservanti, adica sunt ele din culturi bio, dar cum de rezista si nu se strica? Pe de alta parte, in perioada asta de iarna, nici nu prea am ce sa-i dau Ioanei de la piata, mai ales la capitolul fructe, asa ca probabil ca o sa recurg si eu la ceva borcanase, mai ales de piersici, caise, si alte din astea. Mere, pere, portocale, banane, nu, o sa-i fac eu piureul.
Cu biberoanele astea sunt din ce in ce mai stresata, eu incalzeam apa in bibe la microunde, dar de acum nu mai fac asa, o masor in bibe, apoi o torn in pahar, o incalzesc la microunde, apoi o torn inapoi in bibe si apoi pun masurile de lapte
Of, tare complicat... Dar nici bibe de sticla nu iau.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
SunSmile spune:
Nu incep sa-i dau din borcanel direct sau nu stiu. Nici macar nu stiu cum incep, voi vedea la controlul de 6 luni ce schema facem cu draga dna dr. Dar avand in vedere ca se nimereste cam de sarbatori si vom fi plecati, n-am nici o remuscare sa-i dau borcanel. Asa...el a luat hipp si nestle cu pere, mere, morcov, kk maka, ca-s multe si nu mai stiu. La gust sunt bune pt bebe, ca n-au sare, pt mine sunt o chestie asa moale:). Alea de la hipp parca mi-au placut mai mult. Ah si scrie pe ele bio, ca altfel nu le lua el, la cat de obsedat e! Iar ouale de prepelita nu au colesterol si d'aia le prefer. Oricum pana la 1 an nu avem voie sa dam decat galbenusul, asa ca e si mai bine, ca-s mai mititele.
ooka spune:
salut
Moni oul de prepelita e foarte bun la gust, adica are gust spre deosebire de cel de gaina, mai multe informatii www.sanatatea.secretul.ro/util.htm" target="_blank">aici
si uite si un site interesant despre mancare pt pitici www.wholesomebabyfood.com/avocadobabyfoodrecipes.html" target="_blank">aici
cat despre mancarea bio eu m-am dezumflat total..asta dupa ce am un sertar din congelator plin de morcovi, dovlecei, prune coapte, etc, luate de la tarani din piata..am mai cumparat si robot pt diversificare
sora-mea mi-a spus ca a vazut ea pe euronews ca din nustu ce firme ce produceau bio una singura a fost capabila sa dovedeasca prin acte ca sunt chiar bio, asa ca nici nu stiu..
magazin bio stiti sa fie in bucuresti?
mami de Sofi