Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si la urma urmei, mancare bio n-o sa pape toata viata, adica daca ii dau eu acum numai chestii din astea verificate si rasverificate, practic e degeaba, ca la un moment dat, moment care nu e chiar asa de departe, copilul nu mai mananca numai piureuri, o sa pape mancare normala, in mai putin de un an, ceea ce inseamna ca atunci oricum va manca chestii din piata, legume, fructe, carne, etc.Deci care mai e rostul hranei bio din primele luni? Sa nu dati cu rosii, dar eu chiar nu cred ca e vreo diferenta.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Marina am vazut pozici noi, bine, pe langa alea cu pepenii la care am , m-am distrat vazand-o pe Ana Sofia cu picioarele pe pereti, e super tare!!! Si vroism sa intreb de suportul pt cada, e bun, adica nu cade din el? Ca Ioana nu sta intr-un loc, ea se zbate, si ma gandesc ca aluneca din el si n-am facut nici o afacere. Si inca o intrebare, daca pui mai multa apa in cada, oare se ricica si copilul la suprafata si nu mai sta in scaunel? Ca asa practic sta mai mult pe afara decat in apa.. Trebuie sa gasesc i eu o solutie, momentan o tin eu de dupa cap, dar ma doare spatele de mor si abia ma mai ridic de acolo

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Mada faina poza aia cu iepurasul in leagan, ambele printese sunt superbe!

Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, eu v-am zis ca sunt denaturata... ce sa-i faci... asa patesti de la al doilea copil incolo....
Nu ma stresez de tetinele ingalbenite (dar da, folosesc numai doua anume, care s-au ingalbenit deja).
Nu ma stresez de plasticul de la bibe - tot nu am inteles cu ce e mai daunator plasticul de la bibe decat plasticul de la jucarii sau mai stiu eu ce linge copilul?
Nu ma stresez sa diluez sucul - care e treaba cu fructoza?
Sigur, nu stiu care e treaba cu nitritii... dar ii inghitim cu polonicul zilnic....
M-am gandit asa... Ii dau la inceput facut de mine, ca sa vad macar ca vrea... Ca sa dau 'jde mii pe borcanele si sa le arunc... nu imi prea vine... Mai incolo,.... om vedea.... o sa iau si borcanele probabil...
Oricum, sper sa mearga bine diversificarea si sa treaca rapid pe mancare normala.
Dupa 1 an ii dau ce mancam si noi.
Iar cu diversificarea.... nici o secunda nu imi da prin cap sa imi consum neuronul numarand zilele si mililitrii.....
Bag acolo cum imi vine... ba un suc, ba un piure... mai vad eu...
Ieri i-am dat morcov si para. Din para nu se face suc, ci iese cam nectar...
Azi gandesc sa ii combin mar cu putina banana.
Din weekend ma gandesc sa trec la piureuri de legume, si o sa folosesc legume congelate, steamuite, si mai vad eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor merci de raspunsuri o mai astept pe anka sa-mi spuna de mop

sursula zi-mi cum vad costumele de la tiberica?

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Anna, s-a intamplat o singura data ca s-a zbatut mai tare si a luat-o pe langa chestia aia dintre picioare dar am redresat-o repede la locul ei . acolo in poza , era prima baita si nu stiam cam cata apa sa pun si era cam putina. acum pun mai multa, pana la gat... si nu se ridica la suprafata. o spal asa si dupaia o tine tati pe burtica sa mai pluteasca pentru ca eu am inca buba la genunghi si nu pot. Apropo, am vazut candva undeva pe un site un fel de perna speciala pentru cand stai in genunchi langa cada si faci baita la bebe si sa nu te doara, dar nu mai stiu unde

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff de ieri tot citesc si merge ca o cizma csite-ul nu am reusit sa scriu nici un mesaj vreo patru le-am pierdut.
Asa ca sa stiti ca eu v-am raspuns, nu mai zic cat m-am chinuit sa deschid capitol nou ca abia se deschideau paginile.
Well anyway, legat de biberoane si suc de morcov nu prea aveti ce le face asa ca sacrificati daca le dati suc, borcanele bio eu recomanda cele de la hipp sunt f bune la gust si eu le testez pe toate inainte sa ii dau la fata, nu i-am dat niciodata ceva ce eu nu am gustat si nu am zis ca e bun la gust.
Mitzi multa sanatate uff aiurea cu virusii si virozele etc. Multi pupici si sa treaca repede.
Fug ca amira e suparata pe toata lumea azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anna ms.
Marina gata am pus pozele la retetele de sushi si prajitura cu mere.
Am sa pun si reteta cu varza de bruxelles ca am salvat pozele.
Fetele care mai aveti salvate retele din utlima vreme dati un semn.
Turtu, Moni si eu zic la fel ca diversificare=lingura si da am citit si eu aici in majoritatea cartilor spune ca sucul de fructe se dilueaza. Aici este suc gata facut la supermarket organic si etc dar e tot asa diluat. Si e f bun la gust eu ala l-am mai dat la Ari cand deja papa si ii dadeam la masa sa bea ca asa recomanda astia aici sa le oferi si de baut apa sau suc din asta diluat. Ari oricum prefera apa in favoarea sucului, chira daca bea suc bea putin si apoi tot apa cere.
Da cu biberoanele si eu is din aia denaturata eu am mai zis si iar eu am zis eu am auzit, v-am pus si link de la avent legat de substanta asta si biberoanele lor, eu am sa continui sa le folosesc. Bibele de la mam alea care au valva aia jos din cate reviews am citit la ele multe mamici au zis ca sunt fiddly sa le pui greu toghether cand bebe urla si vrea papa, deci nu ne-am luat din alea noi tot avent folosim.
Si eu fac biberonul super rapid pt ca eu fierb apa o racesc pun in biberoanele sterlizate pana unde am nevoie 7 0z, 8 oz depinde cata apaa trebuie si le insurubez. Cand bebe cere papa numai desfac pun laptele praf agit si servim, la temp camerei sau de afara rapid si usor.
Nici eu nu am masurat nbiciodata cat a papat si cat a baut si etc numai laptele stiu cat bea in rest i-am dat cat a papat a papat cat nu nu si gata.
Uff merg sa mai vad la site-ul cu retete sa mai pun ce mai am salvat pe calculator.
Again care aveti retelele din ultima vreme ziceti dati mail sau punetile aici sau dati pe mess. Ms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

ANA RALUCA
AMIRA MAYA
NANCY
MENA
NICHOLAS
VICTOR
ALEXANDRU NICHOLAS
IOANA REBECA

Carmenela eu fac kineto la privat, in sector 3. Da un buzz pe mess daca vrei detalii. ce grasane e Alle, pune noutat pe picasa, please!

Capri batista mea e toata din plastc....Ariana se cheama, a ta?

Boti eu zic sa incerci cu vanilia!

Marina ai o scumpete!

Sun multam de pontul cu calendare!

Revin...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multe lunite sarbatoritilor:AMIRA MAYA,NANCY,MENA,NICHOLAS,VICTOR,
ALEXANDRU NICHOLAS,IOANA REBECA.

Mergi la inceput