Pepenasi de iulie-august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

nu inteleg.... de ce se pune apa in suc?????? mie nu mi-a zis asta pediatra, nu am pus si nici nu a patit nimic copilu...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Buna dimineata mamici!

GALLYB, ai o frumusete de XENIA, scuze ca fix pe ea am uitat s-o mentionez ieri, iar ultima poza cu calendarul e absolut superba Ce sa mai zic de cea in care citeste revista...

BOBITA

BOTI, multumim de schema!

MARINA, stii ca m-am indragostit si de Sofia ta??? Ce mutrita poate sa aiba si ce comoda sta ea in fotoliu...

FLORI, DIARUX, eu nu inteleg ce vorbiti voi, cu mine n-a vorbit niciun tabel...

SURSULA - eu pentru constipatie tot repet remediul nostru, milchzucker dat zilnic timp de 2 sapt., indiferent ca face sau nu kk. Noua asa ni s-a reglat si acum face singurel, zilnic sau la 2 zile.

Fetelor, VOI SUCURILE LE DATI IN BIBERON?? Ca eu ma gandeam sa i le dau cu lingurita si dupa ce se obisnuieste cu gustul sa trec la piureuri de mar, morcov etc si sa renunt la suc. Ca ideea nu e si sa se obisnuiasca cu lingurita? Ma gandeam prima data sa-i dau suc cu lingurita ca sa fie noi doar lingurita si gustul, iar dupa ce se obisnuieste cu astea sa fie noua si consistenta, adica sa nu-i mai dau suc ci piure. O fi prostie?

Daca sunteti fane Adi Despot uitati-va la clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=-nDVAtQV9nM , eu m-am stricat de ras, mai ales la sfarsit

Ia sa vad daca am timp sa nominalizez si sarbatoritii:

Raluca (Tecky), Amira, Nancy, Mena, Nicholas (morcoveatza), Victor (truli), Alexandru (fiquelle) si Ioana (bufi)

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi
Mai fetelor, mi-am luat si io o carte de diversificare a lu' annabel karmel si tanti asta zice ca recomanda fructu' fruct, nu sucul. In cel mai rau caz, daca se da suc, ea zice ca o parte suc si 3 parti apa, deci diluat.
Si-ntradevar, si io stiu ca si moni de lingurita.
Ma rog, io conspectez in continuare ca io pina prin februarie n-am de gind sa m-apuc de diversificare.
biri, da-ti si tu cu parerea incoace, ca te pricepi

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

eu i-am dat de vro 2 ori cu lingurita, la inceput cand era putin suc, dar acum la 100 ml de lichid ma apuca seara... asa ca il dau din bibe...

_

POZE

Mergi la inceput

maine vreau sa o sarbatoresc pe fi'mea cu o prajitura dar nu stiu de care inca...

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Marina sincer sa fiu nici eu nu stiu de ce se pune apa in suc ,noi inca nu am inceput diversificarea,iar schema am luat-o de la asistentele de la pediatrie Medlife:am zis ca o sa sun sa le intreb dar am zis ca daca inca nu am inceput diversificarea nu e graba

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiii, dar ce ritm aveti...
acum cateva zile erati pe la cap 40....Ce faceti nene aici, e fro competitie cu cineva?
Neatzaaaaaaaa....Imi arat si io cercelul, ca poate va era dor. Sa va mai fac un pic invidioase.
Raportam: rotarix acum doua zile, ieri am zis ca moare...
la 3 luni si 2 sapt avem 6400g si 64 cm.
Intrebare foarte importanta, si nu va las pana nu imi raspundeti..
Acum fro 100 de capitole vorbeati de cascutze de cap pentru indreptarea craniului si de kineto-terapie. VREAU SI IO! Amandoua! Alle are capul tzuguiat intr-o parte si mi-e frica sa o las asa...ca i s-a indreptat pana acum foarte putin. In plus are torticolis la un sterno-cleido-mastoidian si vreau sa fac terapie si cu asta.
Nu mai stiu cine vorbea, va rog spuneti-mi si mie unde sa ma duc ca maine merg!!! Cascutza si kineto terapie.

Io va intreb pana aflu, sa stiti!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Neata!

Moni_or: am vazut faza de dimineata la televizor

Pe mine deja in pamant ma baga diversificarea asta...si inca nici nu am inceput-o...luni mergem la vaccin si sa vad ce schema de diversificare imi da pediatrul asta din HU. Parca vad ca o sa revin cu noi variante...in caz ca nu sunt destule
De fapt fiu-meu a inceput diversificarea in dimineata asta...cu celuloza...a papat o bucata de servetel...de-abia am reusit sa il scot din gurita si restul din pumni

Am pus si noi poze noi cu un pepenash de pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Hellou si de la mine. Urarile voastre din pacate au ramas fara efect. Toma a repetat frisonul, desi i-am dat preventiv paracetamol, asa ca azinoapte la 2 am facut acelasi lucru ca si noaptea trecuta. 112 a venit doar cu asistenta la bord, care totusi, fata de doctorita aia care nu prea l-a atins, s-a uitat in gatul lui. Ca nu si-a dat seama daca are ceva sau nu in gat, asta e alta poveste. Pana la urma am facut copilul pachet si m-am dus cu salvarea singurica la Budimex, desi ma rugasem de ei sa nu ma duca acolo (am o experienta extraordinar negativa daca poci sa ma exprimez asa). tati a ramas sa astepte pe maica-mea sa vina la copii. Bun, si ajungem acolo si ma ia in primire asistenta ca ce tot chem salvarea si nu ma duc la medicul de familie ca de salvare au nevoie altii, ca sa iau taxi si sa ma duc la spital, etc... Nu am f... oral desi eram plina de nervi si de cotizatii uriase la asigurari, ca singura cu copilul in brate si uraltor era greu sa ma inteleg... Asa, scap de asta si ma cheama doctorita. Una tanara si tare dragutzica. Mi l-a controlat din cap pana in picioare, reflexe, tot. Cand am ajuns la gatutz incearca prima si zice stati sa ma mai uit odata. Aaaaaaaa face ea, pai are gatul plin de vezicule cu lichid. Este viroza, dar pentru ca e mic si forma asta de viroza este cu imunodepresie si da complicatii, il bagam pe antibiotic. Mi-a dat Zinat. Am inceput sa ii dau si vad ca acum inca nu s-a trezit. Normal, ca puiutzul s-a linistit abia la 5,30, nedormit deloc de aseara de la 10. Eu sunt varza, dar nu mai conteaza, ma descarc si eu la voi si va citesc cu drag.
Biberon si tetina de morcov, nu am stat sa le albesc. Constipatie la bebei: eu la cel de-al doilea am folosit Las Baby, laxativ natural din fructe, italia. Raportez ca la aproape 4 luni (pe 11 implinim)avem 7,375 kg!
Va pupa mama

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ANA RALUCA
AMIRA MAYA
NANCY
MENA
NICHOLAS
VICTOR
ALEXANDRU NICHOLAS
IOANA REBECA

buburuza mea

de Daria 14.07.2008