Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
yaia, succes la examen si concentrare maxima!

Sa fie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, vrem neaparat poze de la serbare.

O sa incerc sa ma execut, ma'am!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
bebelusei nou venite in familie. [purple]Natalia de verisoara Marta!

Bun venit, Natalia! Sa fii sanatoasa si vesela!

Poze

Mergi la inceput

Roxana, am verificat la batrani si nu am inteles nimic! M-am oferit cu felicitarile, mi s-a spus multumesc, dar nimic altceva. Acum nici nu stiu ce sa fac si nu mai e asa de mult timp, ca dureaza si prin posta intre 3 si 5 zile...si se pare ca nici bani nu s-au organizat sa stranga...Hmmm...

Papanasho, am scis la Ajutoarele Mosului, dar pot trimite si ca Marunzika, in plic, prin posta...numai ca nu garantez sa si ajunga. Adica de ajuns in Ro garantez, dar de ajuns la tine...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Noi am fost la locul de joaca din Auchan, baiatul s-a intrecut pe el, atat de cuminte a fost, cred ca daca mai merg de 2 ori nici nu mai este nevoie sa intru cu el,dimineata la 10,20 cand am ajuns mai era un singur baietel..acum a adormit, dupa ce a papat o farfurie de ciorba.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Cecilia sa inteleg ca locuiesti aproape de Auchan Titan?! Eu stau in blocul vis-a-vis de statia de tramvai cum te duci spre Faur. Poate la urmatoarea viztita dai un mesaj si ne vedem si noi!Asa in sfarsit apuc sa va cunosc personal ca pana acum am ratat toate intalnirile de grup.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Papanash insanatosire grabnica tatalui tau! Sa de DD sa fie totul bine.

Mada baga un ochi pe catalogul de la carrefour, e imposibil sa nu gasesti ceva interesant la jucarii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
Nu am mai reusit sa intru, tot timpul mi-l acapareaza fata si cand ea doarme incerc sa-mi termin treburile prin casa. Azi am reusit sa-i iau si lui tati cadou de mos, maine mergem sa-i luam si lui Adelina.
Vineri avem si programare la endocrinolog la 9:30, abia astept sa mergem ca sa-mi iasa din cap odata problema asta, ca ce mi-au mai auzit urechile zilele astea, na fiecare isi da cu parerea.
In schimb ea este bine, tare voioasa si in fiecare zi descopera cuvinte noi, azi a spup pentru prima oara "ata" cand am intrebat-o ce jucarie vrea. Ea cand sta pe olita trebuie sa aiba multe jucarii langa ea, de multe ori se ridica cu plansete.
Apropo cred ca s-a trezit, fug la ea. Va pup!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Noi am fost la locul de joaca din Auchan, baiatul s-a intrecut pe el, atat de cuminte a fost, cred ca daca mai merg de 2 ori nici nu mai este nevoie sa intru cu el,dimineata la 10,20 cand am ajuns mai era un singur baietel..acum a adormit, dupa ce a papat o farfurie de ciorba.

poze noi

asa crestem

Cecilia sa inteleg ca locuiesti aproape de Auchan Titan?! Eu stau in blocul vis-a-vis de statia de tramvai cum te duci spre Faur. Poate la urmatoarea viztita dai un mesaj si ne vedem si noi!Asa in sfarsit apuc sa va cunosc personal ca pana acum am ratat toate intalnirile de grup.

Nu stau chiar aproape, vin din Dristor cu masina, posibil peste 2 zile mai vin la locul de joaca...maine am programat o sopingareala pt Mos Nic, dau un semn si ne vedem, chiar mi-ar face placere.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Gata copii dorm, am avut timp sa dau gata un ecler cu ness, acum fug in bucatarie. Am primit o comanda de supa verde ca la gardinita si trebuie sa execut ordinul.

Cecilia, eu trebuie sa ajung maine in Auchan pentru ultimile cumparaturi. Vineri dimineata sunt la Alex la gradinita , sa ajut la organizare, este onomastica fetii. Totusi da-mi te rog mesaj si in functie de ce timp am,ne vedem, iar daca nu se poate saptamana asta, cu siguranta in alta zi!

Mergi la inceput

si ca sa fiu "cioara" pana la capat, fotografia lui Andrei este intr-adevar in revista Baby. Cine a cumparat-o si vrea sa ne admire o poate face la pagina 137, Andrei - Gabriel (1 an).

Mergi la inceput