Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 14
Marunzika spune:
papanash te rog sa-mi dai o adresa unde pot trimite pliculet cu bani pt campania de Craciun
!
Yannisa Milena
24.08.2007
moldoveanca spune:
Papanash multa sanatate tatalui cu siguranta o sa fie bine
Rox ai ocazia sa mai bagi o tura de shoping![]()
Erina tu spuneai ca e laptele mai dens.Asa cred si eu ca e mult mai gros fata de cel din tara.Poate de asta papa Vladut mai putin,nu?Pampers de aici sunt muuult mai buni eu folosesc cei din pachet mov tu de care?Pupici Dariei papacioase de painita
mami fericita de Vladut Dominic
cecilia L spune:
Papanash, ma bucur ca a decurts bine operatie, refacere rapida, iti spun sigur ca totul o sa fie bine, am trecut cu mama prin asta, cel mai rau este pt noi cand nu putem sa fim langa ei.
Gabitz, multi
ca sa nu aveti timp sa va ganditi la vaccin, sigur o sa fie bine, la noi chiar nu au fost nici un fel de reactiii, la cat eram eu de speriata
Valentina uite si pt voi
sa nu mai faceti febra..
Sabina cum mai este bb Gheo.
Roxana, sa ai drum bun, daca nu este alta solutie, bagi o sopingareala si iti ridica moralul, doar nu te lasi daramata de Franta
...mai rau este ca ai terminat de luat cadourile, dar mai gasesti un mic loc prin cutiutele de cadouri
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Noi am fost la locul de joaca din Auchan, baiatul s-a intrecut pe el, atat de cuminte a fost, cred ca daca mai merg de 2 ori nici nu mai este nevoie sa intru cu el,dimineata la 10,20 cand am ajuns mai era un singur baietel..acum a adormit, dupa ce a papat o farfurie de ciorba.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Papanash, eu nu am cu cine sa-l las pe Cristi, as fi venit cu tine pe 19.
in seara asta iti dau si raspunsul....vechi.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Mada28 spune:
Buna ziua!
Fetelor vin si eu cu o intrebare?
Ce jucarii mai luati celor mici? Acum de Mos Nic si mai apoi de Craciun. Am vazut ceva luat de Roxana, si Luca are asa ceva.
Masinute, mingiute, animale, ferme, jucarii muzicale si luminoase, cuburi, masinute cu care merge el, calut etc avem, ma gandesc la altele ce iar mai dezvolta atat fizic cat si mental.
Acum de Mos Nic i-am luat un trenultet cu diferite forme de introdus in el. Dar si mama si soacra m-au intrebat ce sa-i ia iar eu nu prea am idei.
Am vazut la Real un cort cu bile. Crede-ti ca l-ar interesa? E potrivit pentru varsta lui?
Voi ce le-ati mai luat?
Va pup
O zi buna
Mada28 si Luca
cecilia L spune:
Mada, noi avem bile de asta vara, cand le-am pus in piscina, s-a jucat ff putin cu ele, chiar le-am pus la loc in cutie si sunt pe sifonier, i-am lasad doar cateva, dar...Cristi nici la locul de joaca nu adora bilele, azi am intrat impreuna si a fost oarecum incantat, nu are siguranta atunci cand sta in ele, pt ca aluneca pe ele.
Nici eu nu prea stiu ce sa-i cumpar de Mos Nic lui Cristi, cred ca o sa-i cumpar o locomotiva Thomas, a fost fff incantat de cadoul verisorului Andrei....maine am in plan sopingareala, bineinteles cu Cristi dupa mine.....sa vedem ce iese.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Pinacolada spune:
Mandarintza- sa satpaniti sanatosi noua masinuta! bravo! acum ai si tu masina si te vei descurca mai usor! pupam pe antonia si pe micuta prietena necuvantatoare! vesti bune!ce faceti de revelion? plecati pe undeva?
Erina- esti deosebit de draguta cu oferta cu germania, multumim pt gandurile bune!
Sim- sa-ti fie de folos noii ochelari! ce face staefan, cum se simte?
pupacim toti copii bolnaviori!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cum putem ajuta la subiectul cu batranii? Eu n uam priceput nimic de acolo. |
Ma crezi ca nu am idee?
Verific si iti zic, asta daca inteleg ceva.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash GATA !!!!! operatia a decurs bine, i-au scos o gramada de pietre, s-a trezit din anestezie, speram sa nu apara complicatii . |
Doamne-ajuta sa fie bine in continuare!
Cu prietena cum e? A scapat de operatie?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze