Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)
Raspunsuri - Pagina 16
Marunzika spune:
papanash sanatate tatului tau!
valentina_22 felicitari pt Andrei, din pacate eu nu am revista!
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
aflu si eu acum ca i-au scos fierea, nu doar pietrele .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Marunzika, ce mai face Puppi ? a terminat pufuletii ? ca eu asta asteptam,sa vb cu Mosul sa-i mai trimita
. e mai bine azi ?
pt. ajutoarele mosului, nu stiu cum e mai bine, in plic n-am primit niciodata. daca tu ai mai trimis, iti dau adresa mea pe pm. banuiesc ca e plic recomandat, nu ?
Valentina, felicitari. nu putem vedea pe net revista ?
Yaia,succes la examen.
Sabina, ce mai fac puii tai ? Gheo e mai bine ?tu cum esti ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash aflu si eu acum ca i-au scos fierea, nu doar pietrele . |
papanash pai nu se scot doar petrele ci si fierea. Eu m-am alesc cu pietre la fiere in sarcina si mi-au spus ca atunci cand nu mai suport durerile au sa mi-o scoata si mie
. A fost operat laparoscopic? Reface rapida ii dorim!
Yannisa Milena
24.08.2007
papanash spune:
Rox, nu ma pot duce eu la paris in locul tau ? uite ca vremea tine cu tine, e ceata mare....
Greyeras, succes la analize.
Maria, ce mai face mandra ta? dar voi, ce vesti mai aveti despre disponibilizari ?
Erina, merci de dedicatie, am savurat-o ! Daria e foarte cuminte, cred ca Mosul vine cu sacul plin la ea...
noi am comandat la mos o orga, masini, carticele cu desene si povesti (astea au poposit deja in sifonier) si cred ca si un laptop o sa primesca.
Filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Marunzika
papanash pai nu se scot doar petrele ci si fierea. Eu m-am alesc cu pietre la fiere in sarcina si mi-au spus ca atunci cand nu mai suport durerile au sa mi-o scoata si mie . A fost operat laparoscopic? Reface rapida ii dorim!![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
da, laparoscopic, e ok si acum, i-au administrat deja 2 calmante.N-o lasa pe sora-mea sa plece de langa el ( cica nici la tigara n-a iesit)si nici n-a dormit deloc (tata).
Filme Ghighi
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui papanash aflu si eu acum ca i-au scos fierea, nu doar pietrele . ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
papanash, sa stii ca nu-i asa de mare tragedie daca nu ai fierea. La operatie si Alexandrei i-au scos fierea care nu a mai putut fi salvata. A tinut un pic de regim atunci, vreo 2 saptamani apoi a avut voie sa manance orice. Alex se simte foarte bine post-operator. Sanatate tatalui tau, iar pe viitor sa nu faca abuz de prajeli,rantasuri,dar cred ca doctorul ii va da o lista cu alimentele care trebuie evitate in alimentatie.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
papanash spune:
in legatura cu donatiile in bani, nu stiu ce sa fac,sa dau un cont existent sau sa deschid unul umanitar ? umanitar zic fiindca nu se percep comisioane de retragere. sau cum ziceti voi? ca eu n-am mai facut asa ceva. si daca mergem la cumparaturi de dulciuri si fructe si jucarii,daca platesc cu cardul nu este comision. ca prefer sa dau bani la copii decat la banca ![]()
Filme Ghighi
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
da, laparoscopic, e ok si acum, i-au administrat deja 2 calmante.N-o lasa pe sora-mea sa plece de langa el ( cica nici la tigara n-a iesit)si nici n-a dormit deloc (tata). ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Cu atat mai bine pentru tatal tau, la laparoscopic refacerea este mult mai rapida decat taietura clasica, dren are?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui papanash Marunzika, ce mai face Puppi ? a terminat pufuletii ? ca eu asta asteptam,sa vb cu Mosul sa-i mai trimita pt. ajutoarele mosului, nu stiu cum e mai bine, in plic n-am primit niciodata. daca tu ai mai trimis, iti dau adresa mea pe pm. banuiesc ca e plic recomandat, nu ? |
Muci avem garla, din aia densi. Tuseste, haraie pe piept, dar respira bine, deci nu am bagat cortizon supozitoare si sper sa nu fie nevoie de ele. Azi a mancat bine risotto.
Pufuleti ne-a adus mama un sac, cred 24 pugi si baga la greu. Acum l-a molipsit si pe vecinul de 2 ani si ma intreaba mama lui cum sa facem sa aducem mai multi, cred ca-i plac si ei nu doar fiului :)
Bani am trimis in plic de mai multe x in De pt diferite campanii si 1x in Ro parca la Rodica si au ajuns. Nu l-am trimis niciodata recomandat, dar pt siguranta, daca vrei asa-l trimit.
I-am luat pt MN o carte cu 10 cantecele ce are si clape sa poata canta impreuna dupa note si o carte cu Winnie Pooh ce are atasat un cd player cu 4 cd-uri (28 melodii), le-au avut la Aldi doar pt 9,99€/buc. Maine mai am timp sa ma uit ce-i mai iau, desi e o Rea ca m-a muscat azi de buza de am o mare galma!
I-am dus o cizmulita la DM ca vine mosul samnata si o umple, daca mergem cu perechea. Am dus-o mai mult sa-i pot face poze cu Mosul, sa vedem ce urlete scoate, ori de-l trage de barba.

Yannisa Milena
24.08.2007