FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 17
atelocin74 spune:
MamaBria , nu se poateeee
trbuie sa fie bineee
, i-mi pare rau ca nu o sa fiu acasa luni dar sa stii ca as fii venit sa te vad , asta e. O sa-ti tin pumnii .
Liana 

Miha 2004

pamy

Klu 

espe 

maiaele

cornelia

ariana

raluca

elmasi

cornelianeli

magduta10

buluna

ali

daiela2

si pe toate 
ioana_p76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 sa va spui un sicret toate cele care i'au calcat pragu lui gyongyi au reusit si au castigat si broasca |
Scuze ca ma bag, mai ales ca n-am mai scris de mult, dar vroiam sa va zic ca nu e chiar asa..eu am castigat doar broasca..si mai stiu vreo doua fete tot asa ..insa va doresc voua tuturor sa reusiti!
Scuze de acest mesaj off-topic
Ioana

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Liana30 spune:
nu e off topic iubita..doar ca io nu am spus tot.![]()
scuzoaielee mele ca nu am scris mai detaliat..era vb asa..
toate care i'au calcat pragul au reusit daca nu din prima ..nici din a 2 a treia sigurrrr..dar toate si a 2 si a 3 oara macar au trecut sa o salute..macar atat![]()
deci cam asa sta treaba..![]()

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
ioana_p76 spune:
Asa da
. Inseamna ca mai am o speranta, ca de trecut sa o salut sigur voi trece intr-un viitor, sper eu, nu prea indepartat.![]()

toate unguroaicele!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
Liana30 spune:
io sunt sigura ca vei reusii cat mai curand..te pupp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
buluna spune:
Mamibria, eu am o parere in cazul tau: se pare ca la inceput s-au prins 2 bebei, apoi a ramas doar 1. Este normal sa nu se mai dubleze valoarea pt ca difera in functie de nr de bebei. Eu zic ca o sa fie bine.
In legatura cu simptomele de sarcina...eu am avut dureri groaznice ca am lesinat de durere (de 3 ori)...ca in zilele de dinainte de menstra...si am avut si durerile de ciclu obisnuite, dar se pare ca erau de bine...
A...si la 6 saptamani, o tanti doctor, mi-a zis ca-i sacul gestational gol...si nu era.![]()
Asa ca nu va stresati, credeti ca totul va fi bine. Si eu am fost ingrijorata, dar nu m-am lasat...si am avut "langa mine" oameni care m-au incurajat si bine au facut: Liana care este cel mai bun exemplu, Micky2007, Gyongyi, Mihaele si voi celelalte...Va 
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
12+
buluna spune:
Gyongyi, am fost la control in Tm si ce crezi ca vroia Gabi? Sa venim sa ne cazam la tine ca-i era dor de originea bebelului lui...si de voi
. Bineinteles ca si mie imi este, dar am crezut ca nu ai camera si ca pateste ceva copilul la atata drum, ca parca era saracu la centrifuga...Sper sa ne vedem curand. Dar pana una...alta, trimit niste prietene la tine ca sa mai imi treaca doru. Va pup de mii de ori. Si sa o tineti tot asa pana se umple Ro de ungurasi.![]()
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
12+
mamibria spune:
Buluna,iti multumeesc de raspuns;eu am avut un singur embrion si beta a fost cam asa:z 12 -68;z 14 -178, pana aici totul era ok apoi z 17-36o(la care Zadori a zis ca e val de z 16),iar azi,in z 19,val. nu s-a dublat ,este doar 507.Sanii cand ma dor, cand nu ma mai dor, iar dureri ca de ciclu am si eu ,parca simt o presiune sub linia de la chilot,ca la o raceala.
Luni,cand merg la Zadori,ar fi prima zi din sapt 5,nu cred ca ar avea ce sa vada la eco,in afara de un punct in uter,eventual.
Tu mai stii ce valori ai avut? Din cate imi aduc eu aminte,tu ai avut 2 embrioni,asa este?Cand ai facut primul eco?
Gyongyi,te pup ,iubita, si imi pare rau ca nu ne vedem luni...
Sansele ca totul sa fie bine nu cred eu ca mai sunt ,dar oricum, pupici muti pt rugaciuni si pt gandurile bune...
Pupici pt. toate care ati incercat sa-mi ridicati moralul; indraznesc sa mai sper totusi ca ,poate,minunea mea stie sa numere mai mult de 5 sau 6,unde se cam intrerupe de fiecare data...
Numai Dumnezeu stie ce va fi...
Va pup,ca nu vreu sa va transmit tristetea mea!
atelocin74 spune:
Draga mea , buluna, sa stii ca si noua ne este dorrrr de voi si tare mult am fii vrut sa va vedem , dar cred ca te-ai gindit totusi bine ca va era prea obositor tie mai ales si lui bebita , dealtfel noi sintem aici si poarta la noi stii bine este totdeauna deschisa pt. voi.

daniela2 spune:
Va salut si va 

pe toate !
Astazi am sosit acasa, marti am avut ET si ASTEPT.
Am recuperat ce s-a scris in absenta mea.
Mult NOROC MAMIBRIA.
Raluca

Gyongyi

Pamy

MULT NOROC TUTUROR !

si au castigat si broasca