FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Daniela2 ,o sa ne pt. voi si o sa-ti tinem si pumnii strinsi . Ma bucur ca a-ti ajuns acasa bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Buna Daniela. Bine ati revenit acasa si cu ajutorul lui Dumezeu sa fiti 3.
Va pup si sa stai cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

liana,ai dreptate si eu am primit broasca si a fost de bun augur ... a doua oara...... a mea nu are pampers ca ta
atelocin, multumesc pentru surpriza inca o data, cand am citit ce a scris liana mi-am adus aminte ce surpriza ai putut sa-mi faci chiar inainte sa urc in masina si sa vin acasa... pentru tot.
Mamibria, si eu mai sper ... in ceea ce te priveste sunt toma necredincisul... si tin pumnii pentru luni... chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat cu tine.

Va vine sa credeti ca in Bucurestiul asta mare nu am gasit inca unde sa fac ecografia de 6 saptamani ... de tot kk-tul, ca sa zic asa ... sunt full sau nu mai lucreaza nimeni pe 22 decembrie ...
La tutu nu ma duc ca ma bate liana ... si tot asa
atelocin, popa a zis ca daca ar fi iesit udrea prim ministru ne-am fi vandut casa si emigram in ungaria , ne mutam in szeged ... acolo gasim de toate inclusiv ecograf si doctori ... ca Zadori as zice eu.

Klu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

KLU , mai votati odata poate...am noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana ai perfecta dreptate ,o data si odata ne va purta noroc broasca, cu siguranta.
Atelocin iti multumesc inca o data de broasca, azi la anii mei care se rotunjesc , ma uit la ea si imi vien sa urlu ca nu am visul inca in brate, dar cum am mai scris cu siguranta imi va purta noroc, o am pe birou si o vad zilnic. Iti multumim.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Fetelor, spuneti-mi, va rog, dupa ET ati primit multivitamine (Gravida sau altceva) ? Eu am numai Magne B 6, Vit. C, aspirina si Utrogestan (ovule si oral).Si ma gandeam daca sa iau si alte multivitamine, ca rau nu cred sa faca.
Va pup pe toate si doresc sa fie bine pentru noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla io tot timpu am dreptate
daniela poti sa iei Gravida sau Elevit ca nu'ti face rau.din contra.vezi ca aspirina nu o iei pana la test.stii nu?te pup si pumnii sunt stransi.
magdutza te puppp .
pamy ce faci?
buluna te puppp

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

daniela,eu aspirina am mai luat o saptamana dupa ET, vitamine Gravida am luat si iau in continuare 1 la doua zile si eu asa de la mine pentru siguranta mea am luat acid folic, in Ungaria este de concentratie 3 mg, la noi a aparut de 5 mg ... dar mai au si vitaminele acid folic.
Bafta multa si asteptam beta mare !!!

magduta, sa inteleg ca azi e ziua ta ... anii care se rotunjesc azi ... La multi ani si sa ti se implineasca toate visele !!!

atelocin, ar fi ceva sa mai votam o data ... poate, poate...

pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuuu ce ochii ai kla

magdutzaaaaaaa La multi ani!!!!sa fii iubita fericita si cat mai curand sa ti se implineasca visul!

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Klu, Liana va multumesc mult , si va doresc si voua numai cele bune. DD ajuta .

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput