FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Pamyembriotransferul l-am facut duminica, iar simptomele au inceput de miercuri, deci la 4 zile. Testul m-a pus sa il fac de azi intr-o saptamana, dar dupa datele mele, daca va fi sa imi vina cm-ul, va veni mai repede de vineri, ar veni miercuri.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Julia, sa-ti traiasca comoara si sa-ti aduca numai bucurii !!!
Ariana, nu mai fii asa de pesimista... atragi energiile negative...chiar nu e cazul ...

miha, titiza ...
liana, luptatorul ...
atelocin, iti intorc miile de ...

Klu.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Gata, am tacut. Promit ca nu mai zic nimic pana saptamana viitoare.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Am ajuns cu bine acasa dar "plimbarea" mea la Szeged a fost tare obositoare. Vreau sa va spun ca sunt asa de incantata pt.ca am avut norocul sa intalnesc intr-o alta tara oameni de-ai nostri oameni cumsecade care te ajuta neconditionat si care se bucura impreuna cu tine si se intristeaza sincer cand vau/aud o nereusita. Cred ca ati recunsocut despre cine vorbesc. da despre Gyongyi si sotul ei. Va multumesc din suflet voua si celor care sunt alaturi de noi toate cele care incercam sa avem copilul mult dorit
FELICITARIIII NOILOR GRAVIDUTE
ne noi pentru ele
si FELICITARIIIII MAMICILOR care se trezesc din vis cu bebici in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Julia75 felicitari!!! pe tine si pe puiutul tau
raluca75_13bine ai ajuns acasa.Ai dreptate cand spui ca la Szeged ai gasit doi oameni minunati:gyongyi si Doru.Cand ajungi sa-i cunosti parca ii cunosti de o viata.D-zeu sa le dea sanatate si ani multi ptr.ca multi ani de acum in colo sa fie sprijin pentru toti care merg la Szeged.
gyongyi si doru va multumim ptr tot ceea ce faceti pentru noi
Ariana1 nu trebuie sa taci,trebuie sa zici da sa zici cu speranta ca totul va fi bine.Hai sa iti spun ceva:azi dimineata a venit la noi la o cafea preotul nostru.Am iesit si eu din camera mea ca ai mei ma tin numai in pat si cand l-am salutat pe parinte,eu glumeata cum sunt eu l-am intrebat : Parinte,ai venit sa ne binecuvantezi de dimineata? S-a ridicat de la masa in picioare binecuvantandu-ne casa ,pe noi si pe cei care vor venii.Mi-au dat lacrimile si mi-am propus sa nu mai gandesc negativ.Preotul nostru nu stia de Szeged.Cand m-a vazut cu lacrimi in ochi i-am spus.Asa ca ariana gandeste numai pozitiv!!
Hai ca iar m-a luat melancolia.Va pup pe toate
era sa uit:liana vreau sa stiu tot .Cum a decurs stimularea,daca ai avut simptome si dupa cat timp,la cate zile ai facut testul,ce mai...tot.Ca asa sunt eu mai curioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

raluca si pamy va multumim si noi pentru frumoasele cuvinte adresate , sintem si o sa fim alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

JULIA, felicitari!Sa-ti traiasca minunea si sa iti faca viata frumoasa!
PAMY,nu am intrat pt ca situatia mea era incerta,ca de obicei.
Bhcg-ul meu nu a mai crescut cum trebuie,nu s-a mai dublat dupa z16 si azi am repetat si am primit confirmarea ca ceva nu e in regula ;dupa 48 de ore,cand era 360,in loc sa se dubleze, e doar 507,deci ceva nu e bine>Am vorbit cu Z. si luni merg in Ungaria sa-mi faca un eco si sa mai imi faca si acolo un beta.Eu sunt oricum realista,si nu mai imi fac sperante...
Hai,fii tu cea care ridica numarul reusitelar din Arad!
Fetelor care sunt acum in asteptarea rezutatului ,multa bafta!
Durerile de burta si de sani,ca la ciclu,sunt de bine,o sa vedeti!
Va tin la curent cu evolutia(sau mai bine zis involutia) mea.Asta e!Viata merge inainte!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va spui un sicret
toate cele care i'au calcat pragu lui gyongyi au reusitsi au castigat si broasca

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mamibria io tot mai sper..da'mi in cap//dar io tot sper..te pupp si luni suntem cu pumnii stransi.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput