FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Pamy, cum sa nu dau de tine? Te urmaresc, sunt cu ochiu geana pe tine! Nici nu concep sa nu citesc de cele doua liniute ale tale in ziua de Craciun! Fie vorba intre noi tot o IA as incerca dar sa vedem ce zice dr, daca propune FIV pe asta mergem. Sa vedem cum imi conving consortu ...

Ariana1, valsianca mea. Trebuie sa fie bine sa-ti vad burtica ungureasca plimbata pe la biloiu de la Mall.

Micky2007 . Multumesc mult de mesaj.

Astazi as vrea sa ii trimit dr. Zadori un e-mail sa vedem ce imi raspunde. Incerc sa concep si o descriere a ceea ce am facut pana acum...

Pupici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

felix sa dea Domnul sa fie asa.

Ariana1

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lienuta graviduta

Pana deseara termin scriorica. Vreau sa-i trimit si analizele facute pana acum, ale mele si ale sosului...

Ariana

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Acum 5 minute m-a nascut Julia 75, a nascut dimineata la 8,30 un baietel de 3850g si 56 cm care a primit primul 10 din viata lui, a nascut natural s-a cam chinuit ca era BB mare dar acum sunt bine amandoi, i-a dat deja sa suga, a zis ca marti o sa ajunga acasa si o sa va scrie .
Felicitari Julia, sa va traiasca si sa fie sanatos si mancaciosie

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Fetele care au facut 2 fiv-uri consecutive la szeged, dupa cat timp v-a chemat la al doilea fiv? Cat timp te lasa in pauza? Iti mai da anticonceptionale intre timp?

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Julia felicitariii mamicutzooooooooooo..na ca o facusi..iti era ca numai nasti
bun venit pe lume puiului tau

mihaaa te pup multumim de vesti.
klu
mamibria te pupppppppppppp
Ariana muma tu nu ai ce face?????nici testu nu'l facusi si te gandesti la al 2lea????pai se poate?

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Stiu ca sunt incurabila, dar mie tot mi se pare ciudat sa ai tot aceleasi simptome lunare; tb. sa fie o diferenta, ceva.
Asa ca, eu ma pregatesc psihic pt. al doilea fiv ca la primul nu am stat prea bine .

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Liana, am si eu o rugaminte la tine. Poti s-o treci pe Andrada.P la mamici? E mamica de mai bine de o luna deja si vad ca e inca pe lista de gravidute. :) Pe fetitele ei le cheama Mara si Theodora. Merci!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Ariana1,eu sunt aici sa te sustin.Fi mai increzatoare!!!(auzi cine vorbeste)ca nici eu nu sunt mai buna.Legat de simptome tie dupa cate zile ti-au aparut?Cand iti faci analiza?Te pup si tin pumnii stransi
liana,nu vreau bataie.Promit ca o sa fiu cuminte Hai te rog povesteste-mi prima ta inseminare cu gemeni.Si au am avut doi ovuli.Daca s-au fecundat amandoi?O vrea mosu sa imi dea mie un bebe cadou si la sotu inca un bebe? Asta asa ca sa nu ne batem pentru cadouri..Te pup pe tine si pe luptatorul tau.
felix76,ii seara.Ai terminat cu scrisorica?

pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput