FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 14
Ariana1 spune:
Da, ai dreptate ca atat cat nu curge sange e bine, dar oricum e prea devreme ca sa curga sange; oricum, saptamana viitoare voi afla sigur.
Vroiam sa stiu daca ati avut si voi aceleasi simptome de ciclu ca in fiecare luna.
Ariana1
atelocin74 spune:
Ariana !!! nu stiu daca i-ti mai aduci aminte dar ia camera ta era un facalet
linga soba ,vezi ca vin cu el la Vilcea daca mai stai stresata !
BoboMom spune:
Buna fetelor!
L-am intrebat si eu pe Peter Kovacs (Kaali, Budapesta) de Embryo Glue si a spus ca ei il folosesc dupa 3 sau mai multe FIV nereusite. A spus ca asta e recomandarea firmei (care il produce, presupun).
Laura
KLU1973 spune:
Ariana, aceleasi simptome le-am avut ei eu, inclusiv cosul :))
va fi bineeeeee ai sa vezi ...

liana, m-a sunat frate-miu azi sa ma intrebe cati bb o sa am ca sa stie ce buget sa aloce pentru botezul de anul viitor :))

atelocin, marea Doamna a forumului nostru ... si pe Doru 

...
Klu.
adaca spune:
PAMY asa e ne regatim de chef. in ceea ce te priveste pe tine, eu te rog sa fi mai optimista. Cand am mers prima data la Zadori am cerut sa imi faca FIV, iar el mi-a spus ca nu e nevoie ca suntem perfect sanatosi amandoi. Sper sa imi faci un cadou frumos de Craciun si sa-mi dai vestea cea mare. Doamne ajuta ! 

![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
pussi spune:
miha si eu cu Grig am nascut si n-am avut probleme, am fost super multumita de tot. Cu bagajul de spital, eu mi-am luat ce scria pe la odisee. Daca ai intrebari si nelamuriri da-mi PM ca-l citec mai repede.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pamy spune:
adaca spor la treaba cu pregatirile.Eu incerc sa fiu optimista dar acum am citit pe prima pag ca tu ai facut 4 IA nereusite si apoi la primul fiv ai reusit.Si Zadori a zis ca el ar incerca macar 3 IA.Dar eu nu cred ca o sa am atata rabdare.Cred ca o sa optam direct pentru fiv.Nu stiu ce sa zic,ca nu prea cunosc reusite asa mari la IA,parca la fiv sunt mai multe.Sunt oricum increzatoare pentru ca Zadori mi-a spus sa stau linistita ca nu a avut nereusite la cele care au facut testul in ziua de Craciun.Te pup mamica fericita 
micky2007 am vazut ca si tu ai avut IA nereusite si acum esti gravi tot prin fiv.Eu am intrat cam in ceata ca nu stiu ce voi face..
liana sarut mana pentru modificarile de pe prima pag.
felix76 bine ai venit 

Iar ai dat de mine
Iti multumesc pentru
.Astept sa imi vina randul sa incep galeria pentru tine.Nu mai sta pe ganduri!
mamabria eu stiu ca trebuie sa stai cumintica dar scrie macar cateva cuvinte ca ma gandesc la tine.Sper sa fii bine!
Hai ca iar am scris cam mult.Va pupicesc pe toate

Liana30 spune:
pamy e clar ca'ti trebe bataie..cum sa nu fie reusite la IA???io's una prima incercare reusita cu gemeni..ca nu a fost sa fie pana la capat asta nu se mai pune..haii sa nu te mai aud ca scot
![]()
va pupppp
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...