FIV in Ungaria 47
Raspunsuri - Pagina 13
atelocin74 spune:
Nicooooooo !!!!!! vezi ca ai un mesaj privat de la espe.[pup]
ajut-o te rog daca poti !
Liana30 spune:
pamy te pupp.si tin pumnii.te trec acu.![]()
olteancooo da;naintee cu tupeu
.
mihaele multam muma..te pup
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Espe spune:
Pe mine nu ma trece nimeni in lista de gravidute
? M-as trece singura, dar nu stiu cum ![]()
Espe 4+
Ariana1 spune:
Buna fetelor,
V-am tot urmarit de cateva zile si m-am hotarat sa va impartasesc si eu experienta mea. Cred ca am nevoie de incurajari intrucat sunt cam disperata.
Am facut duminica 7 dec. embriotransferul, am avut un singur embrion de 9 celule, sunt la primul fiv, si as fi sperat sa fie si singurul.
Problema e ca am simptomele pe care le aveam si inainte de ciclu: am dureri de spate, dureri de cap si din cand in cand ma doare burta.
Cred ca nu voi avea noroc sa se prinda singurul meu puisor.Ma scuzati, dar sunt foarte stresata.
la toate fetele
Ariana1
Liana30 spune:
Ariana sa stii ca stresul nu ajuta la nimik..mai ales acum in primele zile dupa ET..si ce daca ai avut unu?e ff bine ..sunt o gramada de fete care au reusit doar cu unu..si eu sunt una dintre ele asa ca haiii fii optimista si va fi binee..daca te doae burtica baga un no spa..te pup si tin pumnii
Espe te trecui..sa'mi spui ce sa mai trec.
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
jovana spune:
Buna fetelor ? Ariana1 stai linistita ca si eu tot unul am avut la fel ca tine si sa prins dar stai in pat si bea lichide e normal sa ai dureri ea nospa si eu am avut stai linistita sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti
jovana 28+ 

-
Espe spune:
Ariana, sunt f bune simptomele tale. citeste cateva pagini in urma, unde ii scriam lui mamibria. simti cumva ceva la sani: usoara jena, tensiune, s-au marit putin? daca da, e f bine. si gandeste pozitiv. simptome ca de CM vei tot avea pana in luna a 3a sau chiar pana aproape de final si e normal.
Espe 4+
Ariana1 spune:
Multumesc de incurajari,
Sanii ma dor cam de la jumatatea tratamentului hormonal, si acum ma dor si sunt un pic umflati, dar eu asa ii am in mod normal inainte de ciclu.
Precum v-am spus, am toate simptomele dinainte de ciclu, inclusiv starile alea de agitatie, dureri de spate si burta, mi-a iesit si un cos Ce mai! Ca la ciclu.
Ariana1
Espe spune:
Ariana, e f bine, atat timp cat nu curge sange, e f bine. progesteronul da simptomele astea. le vei tot avea.
Espe 4+