Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
turturica spune:
Sint si eu prin zona, scriu cu-o mina, ca Mara doarme la mine-n brate.
Cuscra marimar, mersi de linkurile cu expatsii din switzerland, le-am salvat. La multe lunite cu intirziere ginerelui, pe care l-am vazut in poze, e un frumusel si jumatate
Iar pozele de la castel sint super, pun pariu ca Romana a fost cea mai incintata.
Si zi asa, bagara copilul in cutie?
Tu cind incepi diversificarea si cum o s-o faci? Noi sintem tot pe tzitzi, da-ncerc sa conspectez din timp.
mada, foarte frumoasa ideea ta, o sa-i fac si eu Marei o poza sub brad, da' n-o imbrac in craciunita, nu de alta dar mi se pare ca se uita cu totul care e semnificatia Craciunului, mai ales cind vad imbulzeala si goana asta nebuneasca dupa cumparaturi.
vicky, super ideea ta cu excelu', incerc sa pun si eu datele noastre acolo, sper sa nu fac vreo prostie ![]()
moni, ca m-ai intrebat, sotul meu e roman, dar are intr-adevar figura de elvetian, d-aia pe el nu-l intreaba nimeni de sanatate, numai pe mine ma scutura la acte astia.
cadouri pt sot: i-am luat un ceas. Elvetian, of course. Ii mai iau un cd cu cat stevens si gata.
birinache: mai zi o data schema ta de diversificare, sa mi-o salvez si eu, ca parea bine pusa la punct.
simona, bine ai venit si scrie mai multe mesaje ca sa te citim in timp real.
marsupiu: n-am folosit, da' car fata in wrap, tot un drac. Inca mai pot, sa vedem cit rezist. E nasol cu infofoleala asta.
michellab, iti urmaresc cu interes experienta, ca si la noi se apropie peste citeva luni cresa
Ce o sa faci dupa ce incepi diversificarea, mergi cu borcanelele la cresa?
cristina, ai dreptate c-ar trebui sa mai pun poze cu mara, da' sint o lenesa si jumatate.
ooka, mie mi se pare ca sofi a ta a pus foarte bine, nici Mara mea nu mai trage asa cu avint la tzitzi, da' nu ma stresez, n-am cintarit-o de 3 saptamini si-o cintaresc abia peste 2 cind mergem la vaccin. Pare bine, e vioaie, asa ca o las in pace. Dar recunosc ca la biberon e mai nasol ca stii exact cit papa, vezi, ignorance is blessing. ![]()
intrebare: se poate face cozonac in masina de piine? Si daca da, cum? Ca parca imi amintesc ceva discutii pe tema asta.
caderea parului: si mie imi cade in draci, nu mai stiu ce sa fac si de tuns mai scurt nu l-as tunde. xeno, poti sa ne recomanzi ceva?
blender: am si eu unul vertical de la braun, sta si se prafuieste pe vreundeva, tre' sa-l scot, sa-l curat, sa ma pregatesc de diversificare.
sunu: neaparat sa scrii si tu ce iti recomanda doctorita ta la diversificare, pare o tipa cu cap.
V-am zis ca conspectez tot pe tema asta, nu? ![]()
meniu de Craciun: inca nu l-am stabilit, s-ar putea sa ne vina niste neamuri din Germanica si-n cazul asta nu m-agit, ca vara-mea vine cu oala de sarmale dupa ea la cit de zuza e. Avem muraturi, facute de barbatu-meu, au iesit o minunatie.
hai ca s-a trezit copilul, merg s-o scot la plimbare pe linga vacile mele.
Mami de Mara (19.08.2008)
flo1980 spune:
Hellooo
Buna idee cu tabelul, am completat!
Vazut poze cu Antonia! Se cunoaaste ca e ceva tehnologie mai avansata p'acolo...foarte frumoase, va pricepeti nu gluma!
Bobitzamica multam pentru aprecieri! 
Mada vazut filmuletzele....distractie cat cuprinde la voi! Imi place engleza Arianei 
Diarux faina ideea ta, votez pro!
Cuscra mai da un semn, ceva!!!
Moni-or felicitari pentru stelutza!
Nici eu nu stiam ce-i cu stelutzele la mcoca...cine stie, cunoaste! 
Tecky s-a facut frumoasa rau Ralucutza! 
Revin....
noi
un fulguletz
un pepenash
SunSmile spune:
Neata,
Vazut Ralucuta frumoasa foc si eleganta. Are o alura aparte Misha, e o lady fiica-ta!:)
Cuvintele "obscene" sunt inlocuite automat de un programel...la fel ca si site-urile asa zis concurente!
Coperta am vazut ca s-a explicat cum se schimba. E mult mai bine si mai constructiv asa!
Biri pliiiz! Nu mai fac!
Succes cu diversificarea! Exact asa face si don'soara noastra dar mai are de asteptat nitel, ca deh.
Turtu o sa pun, cum nu? Noua ne va face schema in functie de multe lucruri : istoric personal mai altfel decat al pepenasilor + dermatita, etc. Dar tot pun, ca doar n-o sa mancam noi meteoriti si voi piureuri!:)
Anna vezi ca s-a propagat 3500 la greutate peste tot in tabel la voi. Sa modifici!
Am completat si noi dar nah, e ciudat caci noi am iesit din spital dupa 3 sapt timp in care DD stie la ce greutate a ajuns. Avand atatea aparate care o mentineau in viata pe ea, nu a putut fi cantarita dar probabil a slabit vreo 600-700 grame, intuim noi toti. In fine...important e ca are o evolutie nesperat de normala. Eu imi doresc doar sa fie sanatoasa, indiferent ca are 5,6,7 sau nu stiu cate kg...
Visinele betive, ca n-am raspuns ieri, sunt cele din visinata. Adica putin alcoolizate si foarte aromate!
Hmmm, cum ziceam, nimic constructiv nu-mi iese din gura, pardon, taste, asa ca ma retrag la multimea de proiecte!
O zi buna!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
struluta spune:

Oana:scuze, vazusi doar acum mesajul tau ca ai un gel de dus Mustela...bineinteles ca-l vreau!!! De 2 sapt caut in sm, respectiv am pus farmacistele si de la Sensiblue si de la Helpnet sa comande si nu au primit
Trimite-mi te rog nr. tau de telefon pe PM si incerc dupa-masa asta sa fug pana in Satu Mare, sa vad daca o sa imi fie gata masina...sa vedeti faza...vineri am dus-o in service sa ii schimbe uleiul, sa imi puna cauciucurile de iarna, etc...si cica mi-au ratacit cauciucurile de iarna, nu le mai gasesc nicaieri
Simona: salutari de bun venit de la o alta Simona![]()
Cu tabelasul, eu nu pot sa-l vad ca nu stiu datele de la contul comun
...mi-l trimite va rog cineva pe PM![]()
Bun, merg sa citesc din urma ca ieri nici nu am reusit sa ma apropii de calculator
...sa vedem daca ma lasa puiul![]()
gallyb spune:
Am adaugat niste poze. Vizionare placuta la calendare 2009.![]()
E asa urat afara, nu am chef de nimic azi...
Eu care spuneam ca nu o sa folosesc mancare din borcanase, dar... cred ca aveti dreptate, macar astea sunt verificate. Of...
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
VICKY super ideea cu tabelul 
Am vazut poze cu Timeea, Antonia, Mihaitza, filmuletele cu printesele lui Mada.
Dati-mi si mie idei pt cadouri de Craciun pt un baietel de 5 ani si fetita de 3. Au de toate jucarii, haine (in cantitati mari), mi-e greu sa aleg pt ei ceva. As vrea ceva deosebit, sunt copii nasilor.
Xenia (9.07.2008)
SunSmile spune:
Gally vazut poze, foarte dragute calendarele! Si foarte draguta Xenia cu ochisorii maaari! Abia astept sa ne vina si noua calendarele....
Simona cum nu stii datele? Userul e pepenasi08 si parola de la poze....
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
dana81 spune:
Buna si de la noi
RAPORTAM..un bibe cu cereale aseara..mmmm bun, si 20 ml suc de morcovi azi, iar mmmm buuun20ml de suc de morcovi ii place la nebunie...continuam![]()
MADA super ideea cu pozele, venim si noi din urma...
ViCKY am completat si eu
VIO te sun cand pot sa ti spun ceva despre ortopezii nostri
Scuze, scriu pe fuga ca buburuza doarme pe canapea si mi-e frica sa nu cada, ca nu ar fi prima oara...pupici la toata lumea
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Marina_1609 spune:
dana, cu ce fel de cereale ai inceput?
unde sunt filmuletele cu printese de Mada?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
dana81 spune:
MARINA orez de la NESTLE, simplu fara gluten pt ETAPA 1..nu stiu daca i-am zis bine "cereale"
Si scot masa asta imediat ce am sa bag pireurile peste vreo 2 saptamani, pt ca ea este destul de grasuta nu vreau sa o fac pufoasa rau..