Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

acum am vazut ca i-au cenzurat mcocai cuvantul MANI(P)ULAT ca vezi dom'le contine the "p" word

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multi ani pepenasilor sarbatoriti azi!

Ileanna, in 45 sec e gata bibe? Da cum reusesti? Ca eu pana incalzesc apa, pana ma cacai cu masurile, pana agit cu o mana si cu cealalta tin scandalagiul ma trec toate apele.

A, si Ile draga, atunci cand te mai plictisesti seara ca nu prea e activitate pe aici pune si tu poze cu Vladutul sa-l vedem si noi

Biri, ma omorati cu programul la bebei. Stiu ca eu ar trebui sa-i fac programul ca asa-mi zice toata lumea da pur si simplu la noi nu functioneaza. Pana la 2 luni jumate a mancat haotic de nu se poate. Acum stiu cat de cat in functie de cat bea cat timp o sa=i ajunga da tot are zile cand e mai flamand si ma prinde pe nepregatite ca vrea mai repede. Cand incercam sa-i fac program in general era problema ca el voia mai des, eu tot incercam la 3 ore si el urla ca din gura de sarpe. Iar cand se mai intampla ca manca prea rar, daca-i dadeam mai des bea numai putin de gust si nu mai voia si pace, iar dupa o ora-o ora jumate o luam de la capat ca i se facea lui foame atunci. Poate cu diversificarea va merge mai bine, habar nu am. Si mai e o chestie, eu ii mai dau putin, cat mai am, si de la san, da oricum trebuie sa-i dau si completare la masa respectiva, numai noaptea ii dau exclusiv san la o masa. Si dupa ce termina cu sanul si se foieste ca nu e satul nu vrea neam sa ia biberonul, plange parca-l tai. Da daca ii dau biberonul de la inceput nu face asa scandal. Eu nu inteleg. Intelegeam daca era invers, sa-i fi dat prima data bibe si apoi san, sa zic ca nu-i convine ca nu curge asa bine de la san, da invers...

Mcoca, sa ne pui poze cu bestiuta sa vedem si noi ce-i place Mayei asa mult.

Mitzi, draga de tine ce noapte ai avut. pe Toma si sa se faca bine. Eu chiar ma ingrozesc atunci cand citesc de asa temperaturi la bebei, nu stiu cum as reactiona in situatia respectiva, sper ca n-as intra in panica sa nu mai pot face nimic. Si cum adica doctorita nu prea voia sa puna mana pe Toma? Da ce, nu de aia ai chemat-o? Mama, ce ma enerveaza doctorii din astia...

Mina, da se poate schimba coperta la album? Ia sa studiez si eu. Ca tot ma intrebam cum pot vedea cine a pus poze noi daca nu ne spune aici.

Anilansa, si eu fac spume ca e atata praf in casa si nu inteleg de unde se face, ca acum stam la casa departe de oras si circulatie, ma dispera.

Cristina, eu n-am auzit nimi de 85% din decembrie, desi bine ar fi. Da oricum eu ma intreb cum o sa functioneze mecanismul la cele care deja sunt in CIC, ca si mine, ca am inteles ca mai trebuie sa depunem o cerere prin care sa solicitam 85% in loc de 6 mil. La mine a durat vreo luna jumate pana s-au aprobat cei 6 mil. si oricum inca nici dupa 2 luni n-am primit banii. Atunci va mai dura atata si pana se aproba noul cuantum si intre timp ne dau 6 mil. si dupa aia fac regularizarea sau cum? Cat despre brazi naturali sau artificiali, noi mergem pe natural si anul asta, sa vedem cat ne-or mai tine buzunarele. Si artificiali nici nu prea am vazut decat micuti, noi am vrea unul mai marisor, da poate n-am cercetat eu suficient de bine.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Aia scrisese Mcoca? Eu ma chinuiam ca la spanzuratoare sa ghicesc ce cuvant o fi, da singurul neuron functional nu s-a prins.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

moni intri in albumul tau si sus la edit dai pe select as album cover parca...da' tre sa fii pe poza pe care o vrei pe coperta. iar cu bibe...si noi il facem f repede. am apa deja incalzita si numa cat amestec. am un biberon de sticla care tot timpul sta cu apa cata imi trebuie in incalzitorul de biberoane. laptele e dozat asa ca...tac-pac lapte e gata

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

moni, si eu am bibe gata in maxim 1 min. eu am apa fiarta si racita pregatita mereu. iar cand Sofia cere de papa, pun in cana de fiert apa cativa ml, in timpul asta pun apa rece si laptele in bibe, apoi torn restul de apa fierbinte ca sa fie laptele caldut, agit si gata!

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada printesele sunt absolut superbe!!! Si Ioana a invtat sa faca ploita

Tecky am admirat-o pe Ralu, ce frumos sta ea pe catelus!

M-ati zapacit cu gogosile, ieri n-am avut timp sa le fac ca n-am fost acasa, iar azi am alte treburi plus ca imi mai trebuie cteva ingrediente sa iau ca nu le am, dar maine sper sa ma laud si eu cu propriile gogosi!!!

Kimmy a stat i Ioana la primele bai in cada mare, dar s-o vezi acum ce relaxata e, si scoate niste sunete de rasfat pe care nu le mai aud in alte imprejurari, numai la baita Si isi lasa capusorul pe spate, eu o tin de dupa gatut, si e toata moale si fericita!!! Imi place tare mult poza cu sticla

Simo77 bine ai venit in club!

Yael deja al doilea dintisor? Multi inainte dar fara dureri

Moni or felicitari pt steluta!

Vicky
felicitari pt tabel!
Am completat si eu cu datele Ioanei.

Despre borcanele, care sunt bio si care nu? Ca eu nu m-am documentat.

Mitzi vai, ce spui tu acolo, pai daca pateam eu asa sigur ma panicam si nu stiam ce sa fac, ai fost foarte eficienta si sigura pe tine, felicitari!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

anna scrie pe borcanele daca sunt bio. noi folosim nestle si hipp.

-------

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

vicky super ideea cu t6abelu..ne-am trecut deja
anna din cate stiu borcanasele de la hipp sunt bio
am admirat dfin poze bebelucesti...sunt asa de faini toti

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Vicky la mine nu se deschide ... noi nu putem complecta tabelul

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna...

Ma innebuniti cu viteza asta..niciodata nu apuc sa citesc tot inainte sa scriu.
MADA>>>>Felicitari!!! esti o scumpa si multumim ....O sa fac si eu poza si o sa trimit.
CRISTINA26...trebuie sa salvez pozele in dimensiuni mai mici si tb. sa instalez picassa,dar nu am avut timp...noi ne pregatim iar sa mergem la spa...asa spun eu...mergem la gimnastica de fapt. Suri face gimnastica cate 2 saptamani pe luna. Noi am vrea sa mergem si la innot...sa vedem...e bine ca gimnastica nu ne costa nimic,mergem cu trimitere de la medicul de familie,ca altfel....nu credca ne permiteam.

In legatura cu cantitatea de lapte si noi mancam putin,iar fata mea nici nu vrea sa guste altceva decat laptic. Am incercat cu o lingurita de suc de morcov,nici nu vrea sa vada...il scuipa de zici ce e aia...

Noi oricum am fost sfatuiti sa incepem la 6 luni cu piureurile...si cred ca o sa iau si eu borcanele...

Am vazut pozele cu pepenasii...sunt niste scumpi.
FLO...e mortal david cu cravata
ANNA si Ioana in cuier....
XENA...ce imaginatie ai!! super poze la fel ca si Thea a lui Sun...
GINI...Irinuta arata ca Irinuta mea,o delicata. Fetele noastre beau apa plata cu lamaie? voi ati inceput diversificarea?sau ma rog,suc...ca eu sucul nu il inteleg ca si diversificare..

Toti copii sunt niste scumpi..

va pup,
Bobitamica-mami de Suri

Mergi la inceput