Pepenasi de iulie-august 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
Anilansa spune:
buna dimineata
o
tare cine doreste, e servit cu cea mai mare placere![]()
noi suntem bine... avem chef de gangureala ... asa mi sa intamplat si aseara la 1.30-3.30 strunful meu gangurea in patut de zor

somnul meu
.
ieri am facut curatenie

si cand m-am bagat in pat ....

iar era mizerie, de unde atata praf nu mai stiu.

de ieri strunful meu da semne ca ar vrea sa se ridice in fundulet. sta in leganut si incearca
. ma duc sa
din urma.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
M&M spune:
Neata!!!
In sfarsit am si eu mai putin de recuperat...![]()
Simo, bun venit !!
Mada, da , am fost pe faza!! Chiar sunt zile in care orefer sa stau cate o ora si sa ma uit la poze cu pepenasi. IMi face asa bine!!!...
Vio, ce patanie!!! MAcar ati primit vreun raspuns??? Fiecare bebelus are ritmul sau de crestere, o luna creste mai mult, alta mai putin; oricum crestrea de acum nu influenteaza inaltimea finala a copilului.
Oana, si la noi e la fel culoarea ochilor.
Irda, in sfarsit pooozeeeee!!! Heheheheh...ce cute are Tonia!!!
Si aratati bine chiar daca era 6 dim si erati obosite...
AM scris eu si sapt trecuta, dar nu a vazut nimeini...
Am citit , cred ca joi, in evz , cum ca, Tariceanu ar fi votat ca cei 85% indemnizatie sa se dea mamelor incepand cu luna decembrie a.c. A mai citit cineva??? A fost doar o pacaleala inainte de alegeri???
Asa, acum mai am o nedumerire: ce sa fac , sa iau un brad artifcial sau natural??? Pana acum am avut numai brazi naturali de Craciun,dar nu stiu ma gandesc sa schimbam anul acesta!!!
Ruxi, da e buna ideea. Numai ca eu nu prea am idei traznite...![]()
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Mina, nu se mai gaseste Vigantol??? CA eu nu mai am decat juma de sticluta!!!...

Yael, super ce povestesti tu acolo !! Felicitari pt al doilea dintisor!!
Mitzi, sanantate multa puiului!!!
Moni, felicitari pt steluta!!!
Vicky, ia sa vad daca pot sa completez si eu tabelul...
Super ideea!!!
Biri, felicitari pt diversificare!!
Alina, multumesc de cafeluta...SI la mine la fel, fac curatenie, iar dupa o ora deja apar noi pufi care se plimba nestingheriti pe parchet...

Ma duc si eu sa ma apuc de gatit...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Mitzi76 spune:
Asta nu am vazut, dar cica s-ar fi aprobat normele. Eu nu le gasesc nicaieri...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
ladymina77 spune:
Cristi, eu n-am idee cu cei 85%,n-am auzit nimic si nici la tv n-am vazut,dar n-as prea crede sa-i dea din decembrie.N-ai vazut cum s-au codit acum cu pensiile cum ca n-au bani?Mai mare rusinea.
Si apropo mai vrem pozici cu Mihaita.
Bradul,eu am scris si ieri,am artificial ca are coroana fff faina si pot sa o impodobesc cum vreau eu.Poate si la cei naturali daca ai rabdare sa cauti gasesti si coroana frumoasa.Succes sa faci alegerea cea mai buna.
Gata,am hotarat,ma apuc de bucatarie azi.
V-am pupat!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitzi76 Asta nu am vazut, dar cica s-ar fi aprobat normele. Eu nu le gasesc nicaieri... ![]() Multumesc mult fetelor pentru sustinere! ![]() ![]() ![]() Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul Primele zile ale lui Toma Luca, David si Toma, cei trei muschetari! |
Gini75 spune:
Cristina, am citit si eu acum articolul. Dupa mine asta e o mare gogomanie a jurnalistului de la acel ziar. Habar n-are ce scrie. Nici macar nu s-au aprobat normele. Legea (in care se prevede termenul de 1 ianuarie) e aprobata de Parlament si nu poate fi modificata de Guvern (acesta doar aproba normele).
edit: ca sa fiu mai precisa, poate fi modificata de Guvern, in anumite conditii, prin ordonanta de urgenta (dar aici nu e cazul). Guvernul urmeaza sa aprobe normele prin hotarare (am inteles ca in sedinta de Guvern din aceasta saptamana,saptamana trecuta fiind doar prezentate Guvernului).
Mitzi76 spune:
Se vede ca sunt obosita, fac numai goange. Scuze, voiam sa va multumesc pentru sustinere!

ladymina77 spune:
Cris,am cautat ieri la vreo 4 farmacii si cika au facut comanda la depozite dar nu au pe stoc.La noi nu ma mai mira nimic.Am o prietena farmacista si o rog pe ea sa vada daca nu au cumva.Poate la voi sa fie nu stiu.Oricum imi i-au 2 sticlute daca o sa gasesc.In caz ca este iti i-au si tie daca nu gasesti.
Fug !
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
maitreyi spune:
neata 
mcoca multumim de tabelas
am completat
poate poate fi pus si pe prima pagina de cineva care se pricepe 
mitzi sanatate multa puiului! 
ma intreba cineva zilele trecute da' nu mai stiu cine
daca paturica rosie cu alb a alexandrei e de la yves rocher - da, e primita cadoua la nu stiu ce valoare a comenzii. e de la Craciunul trecut cand bebe avea 14 saptamani ![]()
am vazut poze cu mihai. are deja fetisoara de barbatel 
o zi buna tuturor! 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008