Pepenasi de iulie-august 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai nene ce e cu linistea asta aici?!!!
Ori ma puneti sa citesc / raspund contra cronometru ca scrieti un capitol pe zi ... ori stau si dau refresh aici ca proasta
pentru cea mai certareatza odisee

Anka si Yael daca vreti subiect pe copii 2003 de ce nu deschideti una din voi acest subiect si vedeti ce activitate va fi pe el. Anuntati la toate scutecele din 2003 ca s-a deschis si pun pariu ca toate mamicile care au mai mult chef de comunicare vor veni. Iar daca nu ... fine, macar ati incercat. Altfel, nu cred ca are sens sa le propuneti sa se uneasca pt ca asta inseamna sa renunte la scutecele lor. Si poate sunt atasate de ideea asta si au amintiri pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Haideti ca m-am motivat si am facut o schema pentru tabelul ala cu evolutia pepenasilor.
Na, dati-va cu parerea. Daca va place, dati in mine cu date sa completez, sau incepeti sa completati voi. Sunt 2 foi una cu evolutia si una cu legenda culorilor :
roz - alaptat exclusiv
portocaliu - mixt
albastru - formula
alb - inceputul diversificarii

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Mda, vad ca trebuie sa fiti logate pe pepenasi sa puteti vedea foaia ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Buna!

Biri, of prin cate am mai trecut. Dar multumim lui Dumnezeu ca suntem bine si sanatosi! Ce fac puisorii tai? Vreau si eu sa vad poze cu Ana si Anthony.

Sursula, multumim de compliment! Nu stiam ca suntem nascute in aceeasi zi! Wow, si bebelusii nostri nascuti la zile atat de apropiate (sunt de fapt 4 zile - Alex e pe 25 iulie). Deci suntem 2 leoaice desavarsite cu 2 puiuti (leuti). Ce dragut!

Flo, multumim de aprecieri. Si tu ai 2 nazdravani frumosi foc!

Borcanele-Am cumparat doar organice (voi le spuneti biologice in Ro) si avem deja multe in stoc. Aici se gasesc pe categorii de varsta (stage 1,2, etc). Dar ii voi prepara si eu mancarica, caci oricum in mare masura cumparam doar legume si fructe organice.

Va pup!

Mergi la inceput

Sa va spun cum azi, am fost mani****ta de Maya. Treceam prin CArrefour, ca sa ajungem mai repede in parcare, unde era masina. Dupa ce de 2 zile citesc de costumatii de mosi si iepurasi, imi ia ochii un "costum" de tigru, legat de o pijama. Il iau sa vad ce si cum. Maya cum il vede incepe sa chiuie bucuroasa si sa intinda mainile. Buun, i-l dau sa se uite si ea, eu iau altu sa ma lamuresc. Era de fapt un plus mare cat pijamaua, caruia puteai sa-i umplii burta cu diverse, nu era un costum, si se vindea la oferta cu o pijama. Buun, m-am lamurit, hai sa le pun la loc. Il i-au si pe-al lu Maya si ce credeti, alte chiote, de dezamagire de data asta. M-a impresionat foarte tare, e prima data cand e asa de atrasa de ceva (si intotdeauna ii arat jucariile inainte de a le cumpara, chiar ii arat mai multe si o cumpar pe cea care o atrage cel mai mult), asa ca i l-am luat :). Acum bestia e in masina de spalat si sper ca maine sa se joace cu ea :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadna trimis si eu pozica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ille iar nu dormi? ce m-ai distrat cu frica ta de diversificare . stii care-i schepsisul, programul i-l faci tu lui si nu el, ala de masa adicatelea. si o sa vezi ca o sa-i fie foame tocmai cind are mesele stabilite, ca prin minune. ca asa suntem toti construiti. da te-a dresat bine fitu, auzi, 45 de secunde

Anka s-ar gasi la mine neste rufe de calcat, te bagi ?

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Ingry pup fata tare!!! era cit pe ce sa venim pe la voi prin zona da' m-am certat cu socrela rau si nu se mai intimpla. mi-ar fi placut insa sa te cunosc. ti-am admirat ursuletul promit, o sa pun poze...

Sun nu se accepta scuzele .

Michellab ce te inteleg, am trecut si eu pe acolo cu Anna ... nus' daca te consoleaza cu ceva dar sa stii ca acum cind e mai mititica e mai usor, a mea avea 9 luni cind am dus-o si deja era constienta de ce si cum si a suferit mult mai tare .

sa trecem si la chestii serioase: am inceput diversificarea!!! motive, mai multe, principalul e ca era super-pregatit. noi stateam la masa toti, el in boucer pe masa cu noi si de vreo 2 sapt facea un scandal de zile mari cind mincam noi. nu mai imi intra nimic pe git fara sa urle prislea. asa ca zic sa il tin in brate si sa maninc eu cumva cu o mina... bei, a prins cu minutele farfuria si ce mai era prin ea si disperat incerca sa si le bage pe git si m-am gindit ca nu e bine sa-l dezamagesc, caci mai incolo s-ar putea ca tocmai cind vreau eu sa-i dau sa nu mai vrea dumnealui.

ca atare o incepuram cu orez cu formula la lingurita - merge usor, yams (buuuun!), dovecel (bun si asta), fasole verde (cam naspa). atit pina acuma. inghite binisor, ne perfectionam tehnica pe zi ce trece, noroc ca am si eu dexteritatea cistigata la sor-sa. e scump rau, la fiecare lingurita are ceva de comentat, bombane acolo in barbita
vedeti ca daca ii apuca uneori urlatul la masa poate sa fie si din cauza ca nu vine lingurita suficient de repede si se frustreaza

am dat borcanele, eu sunt pentru, chiar pt motivele mentionate de voi, sunt organice (sau bio), supercontrolate etc. eu nu am incredere in ce aduce badea Ion la piata, ca precis 99% au turnat un sac doi de nitriti prin gradina sa creasca morcovii mai vinjosi. cind o minca mai mult voi lua proaspete sau congelate, tot organice, cit pot incerc sa-i feresc de chimicale, ca mai incolo o sa aibe parte de ele din plin oricum.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Moni_or Davidutzu e mijlociul, intr-adevar, acume bine si chiar o sa il retrag de la gradi. El a fost super incantat de idee.
M-am speriat rau azinoapte, am chemat salvarea la Toma, micul meu. Pe la 1 fara ceva a inceput sa se screama in patut si dadea gaze si am zis ca are colici. I-am pus un supo cu glicerina sa-l linistesc, dar cand am luat copilul mai bine la piept mi-am dat seama ca tremura din tot corpul si gemea ca oamenii mari. Era rece la picioruse si manute si zic of, frison. I-am luat temperatura si avea 38,3. L-am incalzit in paturica si repede supo cu Novocalmin, ca stiam ca urca febra. Fetelor, in jumatate de ora a facut 39,7. L-am bagat imediat in cada cu apa. In apa se linistea, dar cum il scoteam urlaaa. Pe la doua fara ceva a venit salvarea, el avea 39,4. A inceput sa si verse. I-au mai pus si ele un supo cu paracetamol. Usor a inceput sa scada febra. Doctorita l-a consultat nu prea voiniceste ca zicea ca nu prea vrea sa puna mana pe el. Mi-au lasat un diazepam intrarectal ca am cerut eu, nu aveam in casa. Mi-au zis sa ii dau supo cu paracetamol la 8 ore chiar de nu face febra, novocalmin intre daca face mai mult de 38,6. Pe la 3 si 20 l-am culcat si nu mai avea febra, sau cel mult 38. A si transpirat, l-am pazit toata noaptea. La 5 si 20 a mancat 170 ml si ar mai fi vrut, dar i-am dat ceai in continuare. Sa vedem cum e azi. Sper sa scap fara antibiotic.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata,

Vicky,felicitari pt tabel .

Mitzi,sanatate la copilasi!

Ile,te-am asteptat eu aseara cu mamaliga dar n-ai venit asa ca am halit-o toata

Nu prea am chef de nimic desi ar fi cazul sa-mi misc mainile la curatenie.E o vreme mohorata,sta sa ploua ,poate asta-i motivul.Mai e vreme oricum dar imi place sa fac din timp sa nu fiu contra cronometru apoi.

De acord si eu scrimbarea copertei la album pt pozele noi.

Va las,merg sa ma invart prin casa pana se scoala mamaru`

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput