Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 25
andy.p spune:
BItza
sigur ii iau si eu ca arata prea frumos sa ma pot abtine.
Khristin
printzesei si la mai mare

Ramo,Nicole super pozele ![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
300 spune:
fumoasei Yasmine!!! 
Laura, CD
. Vestimentatia asortata a fost o coincidenta fericita :) intentionam sa imi iau un jerseu negru insa ma facea un balon umblator.
M-am cantarit ieri si tot am 10 kile in plus
adica 56 acum. As vrea sa ma opresc cu slabitul pe la 50-52, parca 45-46 e cam putin pentru o dama de aproape 30 de ani...
Mie mi-au ramas articulatiile ingrosate. Am vazut ca nu-mi intra inelele pe acelleasi degete ca inainte de arcina... si nu am maini grase! Voi ati patit? Isi revin vreodata sau asa raman?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CD27 spune:
Deci la frigider se pune
, oops, nu dati cu pietre, oricum cred ca i-l dau degeaba ca el nu a invatat inca sa tina ceva in manuta, ma tine pe mine de deget, dar jucarii nu tine, e ok? ai vostrii tin deja jucarii/batiste etc?
Sa vina fetele sa povesteasca cum fu si sa arate si poze![]()
Cred ca baietzucul meu s-a deranjat la stomac, a facut de 3 ori astazi si ultimul moale, abia se reglase dupa vaccin
, oare ce sa-i dau? cred ca sun la dr, cu riscul de a parea paranoia![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom CD INELUL NU TREBUIE PUS LA CONGELATOR, CACI APA AIA NU TREBUIE SA INGHETE, SE PUNE DOAR IN FRIGIDER, SA FIE RECE! ![]() ALEXA JUCARIILE CARE NU POT FI FIERTE SE DEZINFECTEAZA CU SOLUTIE DE DESINFECTAT. SE GASESTE LA CHICCO. APA CALDA NU ESTE DE AJUNS PT CEVA CE AJUNGE IN GURA LUI BEBE. ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Ai dreptate...mersi.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
CD27 spune:
gata am dat tel la dr, laptele facut in zeama de orez, cu o masura mai diluat, ceai de menta combinat cu baby drink
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CosmyB. spune:
preety draga, eu cand am avut mici probleme cu lactatia, le-am rezolvat cu brio cu ceai pt lactatie si Galafor de la Plafar, am luat doar cateva pastilute si totul s-a reglat, acum totul e ok.
Cat despre alaptat, ia mameloane de silicon si da-i asa daca s-a obisnuit cu bibe. eu am fost nevoita sa-i dau cu mameloane la inceput pt ca am avut rani de la supt, au trecut in doua zile si riscam sa se faca iar. asa ca piti a mea s-a obisnuit cu ele si chiar si acum la inceput pun siliconul si duce ce suge putin il iau, ca altfel nu vrea.
iepurila mucutii de care spui tu sunt in gat sau piept, din nascuc ei ii ajung in gurita si se ineaca, asta daca nu sunt scosi zilnic. nu poate eructa cum ar trebui din cauza asta ca sunt mucutii acolo si cand eructeaza se intampla sa si regurgiteze. curata-i nasucul inainte de fiecare masa. doctorita mea mi-a spus ca daca nu iese nimic cu batista bebeluslui, trebuie facut tratament cu aerosoli.se poate sa fie si racita, nu doar infundata la nasuc. aerul cum e in camera unde doarme? e important sa nu fie prea uscat.
Pozici
Mami super happy de
Maya
300 spune:
| citat din mesajul lui CD27 gata am dat tel la dr, laptele facut in zeama de orez, cu o masura mai diluat, ceai de menta combinat cu baby drink Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Ca sa stiu si eu: cat orez si cata apa si se fierbe pana se moaie orezul?
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CosmyB. spune:
khristin ce fetita mare ai! 
si disractie placuta sambata! 
Pozici
Mami super happy de
Maya
LUCUTTA spune:
300,sa sti ca nici mie nu imi mai intra verigheta si nici un alt inel ,mi-i s-au latit articulatiile de la degete si cum spui tu nu am mana groasa sau umflata.Nu cred ca o sa revenum la marimea initiala.
Cat despre kg mai am 8 in plus si nu reusesc sa scap de ele ,plus ca as vrea si mai mult sa slabasc fata de cum eram inainte.
A-ti vazut ce ambitioasa este Nicoleta Luciu?ar trebui sa o luam exemplu ca se poate numai nu avem ambitie destula.
Delphinas spune:
imi pare tare rau ca iti tai elanul legat de nicoleta luciu...ea a fost nevoita sa revina la formele de dinainte de sarcina...nu zic ca tu nu ai voie sa slabesti...dar numai nu urma dieta ei.
intr-un cotidian national am citit parerea mai multor doctori, nutritionisti...este o dieta total eronata...ei nu ar recomanda-o in veci nici celei mai disperate femei care vrea sa slebeasca.
plus ca e a facut impachetari, masaj si cate si mai cate, dar drepre astea nu se vorbeste.
fiecare are nevoie de un pic de vointa...si la asta adauga cat de rapide sunt arderile organismului tau.
in speranta ca nu am suparat pe nimeni.
| citat din mesajul lui LUCUTTA 300,sa sti ca nici mie nu imi mai intra verigheta si nici un alt inel ,mi-i s-au latit articulatiile de la degete si cum spui tu nu am mana groasa sau umflata.Nu cred ca o sa revenum la marimea initiala. Cat despre kg mai am 8 in plus si nu reusesc sa scap de ele ,plus ca as vrea si mai mult sa slabasc fata de cum eram inainte. A-ti vazut ce ambitioasa este Nicoleta Luciu?ar trebui sa o luam exemplu ca se poate numai nu avem ambitie destula. |
poze, Just Me
ambitioasa

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)