Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300 mi-ai adus aminte de verigheta...am pus-o pe deget si... IMI VINEEEE! Si eu n-am mai purtat-o de la Paste. Am vazut si eu pozele cu 2 mamici frumoase si mandre
Andy.p asteptam poze cu Alexia craciunita.
Yasmine! Sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa esti !!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ce capitol lung! Eu chiar nu am facut niciodata.

Bebelina a dormit toata ziua, doar sa pape s-a trezit, sunt curioasa ce vom face la noapte :P

Bitza , multumim! Inlegatura cu inelele, deci se poate si asa. O sa ma interesez sa vad daca exista vreo explicatie mai stiintifica pentru articulatiile astea rebele.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nu va stresati cu slabitul rapid cele care alaptati. se elibereaza nush ce toxina in lapte. eu nici nu ma stresez foarte tare desi am cam 20 de dat jos. 7 din sarcina, restul de dinainte. pe cat punem pariu ca luciu nu alapteaza? ea zice ca da... eu n-am timp sa cred
ramo, nikolici sunteti super! iar anda si karina sunt niste dulci!
nerantula, il pupam pe gruia si la cat mai multe zambete largi

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

preety draga, eu cand am avut mici probleme cu lactatia, le-am rezolvat cu brio cu ceai pt lactatie si Galafor de la Plafar, am luat doar cateva pastilute si totul s-a reglat, acum totul e ok.
Cat despre alaptat, ia mameloane de silicon si da-i asa daca s-a obisnuit cu bibe. eu am fost nevoita sa-i dau cu mameloane la inceput pt ca am avut rani de la supt, au trecut in doua zile si riscam sa se faca iar. asa ca piti a mea s-a obisnuit cu ele si chiar si acum la inceput pun siliconul si duce ce suge putin il iau, ca altfel nu vrea.

iepurila mucutii de care spui tu sunt in gat sau piept, din nascuc ei ii ajung in gurita si se ineaca, asta daca nu sunt scosi zilnic. nu poate eructa cum ar trebui din cauza asta ca sunt mucutii acolo si cand eructeaza se intampla sa si regurgiteze. curata-i nasucul inainte de fiecare masa. doctorita mea mi-a spus ca daca nu iese nimic cu batista bebeluslui, trebuie facut tratament cu aerosoli.se poate sa fie si racita, nu doar infundata la nasuc. aerul cum e in camera unde doarme? e important sa nu fie prea uscat.

Pozici
Mami super happy de Maya

sa ii curat inainte de fiecare masa nu am incercat. banuiesc ca nu cu batista bebelusului. cu ce sa ii curat?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

eu abia am reusit sa pun in deget verighet sotului meu. nu mare diferenta intre ele dar oricum... el are 2 verighete pt ca cea initiala a pierdit-o la un moment dat si apoi a regasit-o.

de slabit... mai am 10 kg pana la greutatea de dinainte de sarcina, desi ar trebui sa dau mai multe jos.

micuta mea a dormit toata dupa amiaza. lemn tanase. am tras-o de picioruse, de falcute, am fosnit... si nimic. va dati seama ca la noapte iar stam la taclale.... mititica recupereaza nesomnul de asta noapte. dar mami.... nu a pus geana pe geana deloc.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

doctorii care si-au dat cu parerea in cotidianul respectiv au zis clar ca, cu o asa dieta nu ai cum sa alaptezi. nu ai cum...este imposibil
asa ca dragele mele aveti timp sa slabiti. eu am exemplu cat de poate de clar pe vara mea. inainte de a se marita avea ceva kg in plus...dieta cu varza, apa cu otet de mere pana a mancat o mama de bataie de la tatal ei cand a vazut ca ea bea apa cu otet de mere si nu manca nimic. pe timpul sarcinii a pus bine....dupa ce a nascut...a slabit vazand cu ochii...parca manca scobitori...si acum se chinuie sa se mai ingrase si ea un pic. are 47 de kg cu tot cu haine.
asa ca ...fiti voi sanatoase...bb va v-a ajuta sa slabiti cat se poate de usor.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello girls,

Dupa cum v a spus Ramo(300), ieri am iesit impreuna in parcul Tineretului...AVIZ MAMICILOR DE BERCENI poate facem si o intalneala de cartier, tare bine ne-am simtzit daca am ajuns la 19.30 acasa, ne am chinuit nitzel cu 2 carucioare in masina dar a fost fun.
Fetelor am o mare problema...de ieri mi-am pus verigheta pe deget si nu am mai putut sa o scot in nici un fel...am incercat cu sapun, crema, unguent cu galbenele nimic...si mi s a umflat rau degetul si nu mi mai circula sangele f bine..uffff.Ce ma fac????Any ideas???M am incapatzanat sa o pun pe deget...na era prima mea iesire in lume ieri si eram si eu mandra cu verigheta mea care nu o mai purtasem din mai.
Am facut-o lata!!!

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CINE STIE SA FACCCA CAPITOL NOU??????

CA NE-AM CAM INTINS!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fac eu capitol nou daca asteptati 5 minutzele, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Gata.
Capitolul nou este AICI

Mergi la inceput