Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Voi stiti vreo farmacie in care se prepara Colargol? Ca printesa mea a racit si are nasul infundat si horcaie saracuta de ma apuca plansul de mila. SI doctorita a zis sa ii punem cate o picatura de colargol in fiecare nara, daca gasim...SI nu stiu pe unde sa incep sa caut, ca pe aici pe langa mine n-am decat farmacii de fitze si astea nu prepara nimic.

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

Am langa mine (Giurgiului) o farmacie de mai putine fitze si o sa intreb. Iti raspund mai pe seara si daca prepara o sa comand o sticlutza, e bine asa? Ori da-mi un PM cu nr. tau de telefon ca sa te intreb ce sa fac. Pupici

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Lucutta, felicitari pentru botez! Ai pus poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

300 multumesc mult de raspuns.
Problema vine de fapt din faptul ca la mine nu este inca suficienta lactatie si asta probabil pt ca nu am pus fata de la inceput la san din cauza injectiilor cu Clexane.
Eu am inceput cu alaptarea destul de tarziu si fata probabil deja era obisnuita cu bibe. Plus ca acum deja mananaca mult si eu nu reusesc sa-i dau mai mult de 50-60 ml cumulat din ambii sani.
Mai mult decat atat acum a inceput cu dormitul la san. Adoarme instantaneu, mai trage putin, iar adoarme, iar suptul in loc sa dureze max 20 min dureaza 1 ora, 1 ora si ceva cand iar plange de foame si tot la bibe ajung, iar eu tot la muls sub dus... ori nu pot sa ma mulg din 3 in 3 ore ca nu e nici timp si sunt si singura ca sa zic ca ar sta cineva cu fata cat eu ma ocup de muls...
Mai este apoi problema oboselii care am inteles ca afecteaza destul de mult lactatia... eu dorm max 5 ore in 24 de ore si numai odihnita nu pot spune ca sunt.
Mentionez totusi ca beau ceai ptr lactatie 2 litri pe zi de cand am iesit din maternitate, dar tot fara folos.

Nu stiu unde gresesc si nici daca in mom de fata as putea face ceva ca sa ajung la o lactatie suficienta si sa pot sa alaptez.
Mentionez ca dr a spus ca nu voi mai reusi s-o dezvat de bibe (bebe avand 6 sapt) si ca sg solutie ar fi cu pompita si cu datul laptic la biberon.
Daca aveti voi vreo solutie e binevenita... ca io nush ce sa mai fac... si ma chinui totusi sa nu pierd macar ce am si sa nu renunt!

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Preety, ai un mesaj privat de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetele doritoare de costum de craciunita....http://www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=003&title=Sarbatori%20cu%20preturi%20imbatabile!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ramona am vazut pozele, ce asortate erati tu si bebelina ta, amandoua in rosu si micuta karina e o dulcica
Nu sta nimeni in drumul taberei sa ma plimaresc si eu cu cineva

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, azi fiica mea cea mare implineste 6 ani . Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul . A plecat la scoala super incantata de cadourile primite si asteapta ziua de sambata cand are invitati vreo 20 de copii .

Bitza, eu in general nu vreau sa ma stresez cu aspectul greutate la copil, decat in masura sa stiu ca se dezvolta el bine. Iar daca el pare un copil fericit nu trebuie sa citeasca bine calendarul . Deci daca nu-si dubleaza greutatea la 4 luni, o poate face la 5 luni, no rush. Lucas e un dulce in costumelul de Santa, cred ca ii iau si eu unul lui Chris, nu ma pot abtine .

Anca, multumim de aprecieri . A propos de trezitul noaptea eu am descoperit ca juniorul meu doarme super bine cand doarme in patutul lui pe perna de alaptat, care e foarte moale. De ex. acum e 9 :30 si el nu s-a trezit inca . Verifica sa fie ea confortabila cand doarme, conteaza mai mult decat crezi, Yasmine a mea ma inebunise cu trezitul noaptea si cred ca era din cauza patutului. Acum am invatat si noi prin trial and error…ce sa faci ?!

Muuh, ai dreptate si din pacate vremurile nu sint f roz de cand cu criza asta teribila, dar noi sa fim sanatosi.

Nerantula, felicitari pt zambetul mult asteptat .

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD INELUL NU TREBUIE PUS LA CONGELATOR, CACI APA AIA NU TREBUIE SA INGHETE, SE PUNE DOAR IN FRIGIDER, SA FIE RECE!

ALEXA JUCARIILE CARE NU POT FI FIERTE SE DEZINFECTEAZA CU SOLUTIE DE DESINFECTAT. SE GASESTE LA CHICCO. APA CALDA NU ESTE DE AJUNS PT CEVA CE AJUNGE IN GURA LUI BEBE.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mai este putin si se intorc fetele de la intalneala. Abia astept povestile si impresiile lor....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

zstiti cumva care trebuie sa fie raportul intre circumferinta capului si cea a toracelui?

si pe la ce varsta sa sper ca vom scap de colici? Debridatul nu functioneaza neam.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

La nastere circumferinta capului: 33-37 cm, circumferinta toracelui 30-33 cm. Cica e normala o diferenta de max. 4 cm. Nu stiu daca se pastreaza proportiile si ulterior, presupun ca ar trebui sa se mai micsoreze diferenta..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput