Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

multumim de urari fetelor, noi am fost la doctor ...si cum n-avem febra ne-am intors cum am plecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,bine ca sunteti OK.pupici s multam de telefon,aseara am uitat.
MissP,3 ore de somn..ce huzureala...stai linistita,din cauza mucilor/tusei si Sara a avut program de disco azi noapte..daca aveam mess vb ca intre noi,insomniacele
Mai,eu am vesti rele:Sara inca haraie in piept..nu inteleg ptr.ca saptamana tecuta 2 medici mi-au spus ca e bine,sa mai fac 2 zile doar de aerosoli.apoi 4 zile nici amcar mucisori nu a avut..apoi iar a inceput,in conditiile in care a stat acasa.prin urmare,Augmentin,plus aerosoli cu ventolin de data asta si daca in 2 zile nu e mai bine,ne interneaza
nu inteleg si pace..I-am spus si doctoritei cum o plimbam eu pe Mariuca la 3 luni prin ger cate 4 ore si nu a tusit pana dupa 1 an!si raspunsul ei a fost:Mariuca nu avea o sora care sa aduca virusi in casa!..si sa o tin acasa...cand i-am spus ca nu o mai duc la gradi,s-a pus pe plans.habar nu am cum sa fac sa mearga si ea la gradi si nici sa nu o nenorocesc pe Sara.o sa vad eu.
in seara asta cam la 1-2 de ora dupa augmentin mi-a vomitat laptele..deci probabil si augmentinul,dar nu am avur curaj sa-i dau alta doza....nu stiu cum voi reusi sa-l dau eu de unca singura ca-n seara asta abia am reusit impreuna cu al meu.imi vone sa mor de nervi...normal ca iar stam in casa si nu facem baie.
cat despre Mariuca...nu am inteles prea bine si eram prea suparata dupa vestea cu Sara sa mai insist..oricum cica e bine,e haemophilus parainfluenzae...si nu se trateaza ...actioneaza doar in cazul organismelor cu imunitate scazuta.pe net nu am gasit nimic..deocamdata.dar voi insista la doctorita .
hai ca fug ...sunt lesinata de somn
sper sa vb maine..sa-mi tineti pumnii sa fie mai bine ca decat in spital.....

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi

De-abia acum mai m-am linistit si eu, l-am culcat pe bebitz si ma pregatesc sa bag o Nevasta disperata Nu am prea citit din urma, caci am alergat si azi, am semnat noul contract de munca, pe 12 ianuarie incep la Comisie... ce sa zic, nu prea imi convine sa ma despart de vechea firma ... mi se pune un nod in gat numai cand ma gandesc Nu stiu ce naiba a fost in capul meu sa imi caut alt job Nu am nici un chef sa vorbesc, sunt cam deprimata - multi ar zice "rasfatzata" Astept sa imi treaca.

La Cracovia a fost superb, evident, asa de rau imi pare ca am plecat - singurul gand care ma consoleaza e ca nu as fi avut parte de o peridurala asa faina ca in Belgia Am petrecut timp cu colegii, am fost la coafor (a props, m-am suvitzat toata), la cumparaturi, a fost bestial sa merg la shopping pana la 10 seara , sa vad OAMENI o groaza pe strazi etc. Am mers la beri, mi-am adus aminte de pasiunea mea pt vodka orange am fost in discoteci ... mda, si am si muncit ceva Mi-am revazut colegii inclusiv din State, nu ma asteptam; desi ei nu stiau, a fost ca un bye bye pentru mine. Am trait totul la intensitate maxima. Colegii au fost super incantati sa ma vada, ce sa mai, eram star - nu apucam sa zic ceva, ca faceau coada dupa mine sa ma serveasca Mi-am dat seama ca in firma respectiva eram printre cele mai vechi (= a se traduce "fosile" ), am lucrat 5 ani aici si cam toti mi-au trecut mie prin mana. Mi-am revazut si prietenii romani, pe a caror fetitza am vazut-o nascandu-se acum 3 ani jumate (fara peridurala evident) - nu imi vine sa cred ce mare s-a facut, cum a trecut timpul. Am avut tot felul de aventuri, era sa pierd avionul de intors, caci ne-am ratacit pe niste coclauri poloneze in toiul noptii , mi s-a facut rau de masina bleah etc

Apoi am fost la petrecerea de Mos Nicolae organizata de biroul din Rotterdam - mai fetelor, frumosi mai sunt olandezii Wooow ce copii... blonzi blonzi cu ochii albastri... minunati, efectiv. Bine, tot piticania mea a fost cel mai frumos copchil, evident Pentru simplul fapt ca era cel mai mic hihi si a avut si el costumash de Mosh. Ia uitati de aciulea :

http://picasaweb.google.com/s.vilau/MrTedKrakowRotterdam#5274480443732999778

A fost tare frumos, piticul a stat in brate la Mosh si l-a tras de zor de barba , a primit cadou, s-a delectat cu bombonele, s-a balacit printre ele pe mese... era fericit rau. S-a speriat un pic de ajutoarele cele negre ale moshului dar imediat i-a trecut.

Sper sa ma pun la punct cu cititul forumului :) Le urez tutulor bebeilor bolnaviori SANATATE multa !

Ah... si chiar am cautat barza aia pentru Alra prin Polonia hmmm... cica a plecat deja catre ea

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Simonix, bine ai revenit..superb Robert, are trasaturi foarte frumoase...sa-ti fie de bine plimbarile
pupat gogosica de Melly, grasunica si dulcica (tot caut si eu sa-mi gasesc o nora da' nu ma lipesc de nimeni)
Doloress, e super Patrick..ce cooperant a fost la sedinta foto. unde ai gasit costumasul?
Andreap, mai, vad ca si tu ai probleme cu bebele, si al meu cam haraie si are muci, dar ne-a dat doctorul nimicMiss, sa-t fie de bine orele dormite, eu sunt cam chiauna cu trezirile astea dar imi impun sa fiu linistita...
fi/miu a adormit in leagan,m-as apuca sa gatesc ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Simonix - si tu m-ai dat gata cu micul pletos craciunel. Ii sta super in costumas lui Robert. M-am uitat la toate pozele tale si am suspinat putin....oau ce baieti prin pozele tale.... S-a vazut ca erai printesa lor, toti erau prin jurul tau...iar tu radiezi draga mea...
Iti sat super suvitata, esti foarte draguta si sexy.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumesc pentru aprecieri. Miss am sa-ti trimit si calendarele chiar in seara asta daca ma lasa piticania.

Stefany costumasul l-am luat de la sora-mea din State. Au acolo un Babies'n Rus mare cat Toys'n Rus-ul de la noi. Imens, imens, numai cu chestii de bebe. Aici n-am vazut pe nicaieri asa magazin. Si aveau 10 feluri de costume de Craciun, ca am stat cred o ora sa vedem ce sa-i luam. Aici la noi nu prea am vazut. Imi pare rau sa aud ca nu v-au dat nimic la doctor, asa e aici insa. Eu cat a fost racit i-am mai dat Tempra. Nici nu m-am dus la doctor, am sunat la 811, la Info-Sante, vorbesti cu o asistenta si am intrebat-o daca e cazul sa merg la doctor sau merg degeaba. Si mi-a zis ca merg degeaba atata vreme cat nu are febra, deci sa stau mai bine in casa, sa-i scot mucusorii si sa astept sa treaca. Asa ca asta am facut.

Simonix super simpatic Craciunelul tau! Ma termina pleata lui!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

ma duc azi in Pantelimon! mai intai pe str Hambarului, sa fac cerere sa trreaca alocatia ratata pe card, apoi vis a vis de sectia 9, in vizita. anyone there?

sanatate la puii muciosi:patrick, Iustin etc, recuperare rapida la Sara , Matei si nu mai stiu io la cine....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Reallaura mie mi se pare departe parcu, oricum masina e in fata blocului cu carutu in ea asa ca nu e greu, doar ca eu sunt cam lenesa asa de felu meu Voi va duceti in fiecare zi? Pai daca aude Daria sigur ma pune sa o scot in parc sa il cunoasca pe Mircea

Sa va arat si voua o poza cu renu suzetist

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Cred ca nici lui Mirci nu i-ar displace....
am iesit zilnic, cu exceptia zilelor de boala...
Super pozica cu renul la suzeta!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce de mai mosulici si reni minunati!

Simonix, m-am delectat cu pozele tale, superrr!

Raducu de doua-trei zile si-a descoperit vocea si toata ziua face vocalize aba-ba-ma-ba-ba-ba-ma.
L-am filmat nitel aseara dar era cam intuneric in casa.
Azinoapte voia tzitzi la un moment dat si nu m-am conformat destul de rapid si a tras repede un ba-ba-a-ma-ma-ba, sa ma certe

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ce de mai mosulici si reni minunati!

Simonix, m-am delectat cu pozele tale, superrr!

Raducu de doua-trei zile si-a descoperit vocea si toata ziua face vocalize aba-ba-ma-ba-ba-ba-ma.
L-am filmat nitel aseara dar era cam intuneric in casa.
Azinoapte voia tzitzi la un moment dat si nu m-am conformat destul de rapid si a tras repede un ba-ba-a-ma-ma-ba, sa ma certe

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

sa vezi cand o incepe sa tipe!!! asta e doar inceputul

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput