Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06
Sa va arat si voua o poza cu renu suzetist

Nu se poate, cat e de dulce

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

doloress, foarte frumos calendar! iar craciunelul e de milioane!!!
legat de invazia rusilor, mie mi-a venit de acum 2 luni (deci am avut de 2 ori pana acum), dar e muuuuuuuuuult mai bine. n-am simtit nimic: nici dureri, nici balonare, nici proasta dispozitie, absolut nimic! sunt foarte incantata, sper sa tina minunea aaaa, si a venit ceas, la 28 de zile, desi la mine era azi da, maine ba

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete dragi,

Ma bucur mult ca v-a placut tortul pe care l-am comandat de la o cofetarie (fara nume) de la intersectia Decebal cu Dristorului. E o florarie pe colt si un pic mai sus de florarie spre Alba Iulia e cofetaria. In caz ca vreti sa comandati si n-o gasiti, contactati-ma sa va lamuresc mai bine.

Ah, nu stiu cine intreba, intalnirea este cu bebei!! Imbracati in Craciunei si Craciunitze! Si cu tombola. Maine o sa fac anuntul cel maare cu toate detaliile, inclusiv lista de mamici. Si urmeaza ca Adriana, sa ne dea pe PM detaliile cu privire la locatie.

Laurita, multumesc mult ca veniti sa ne luati, sper ca Vlad sa nu faca prea urat in masina, iti marturisesc ca nu prea are rabdare, dar sper sa reusesc sa-l domolesc.

Micaela, ti-am vazut CRaciunita frumoasa! Si iti multumesc din suflet ca in sfarsit imi spune si mie cineva ca seamana cu mine! de o mie de ori!

Belleane, , te-am trecut pe lista!

Cleo, ce planuri super de vacanta! Asa ma gandesc si eu sa pun de-o parte din ianuarie pt vacante, dar noi spre deosebire de voi am trait de la un salariu la altu' a lui tati, cu toate ca nu e rau deloc ce castiga el, dar cred ca si eu sunt f cheltuitoare si deloc, deloc cumpatata. Sunt obsedata de cumparaturi, mai ales de cand stau acasa! Abia astept s-o vad pe MAra miercurea viitoare

Ylari, azi am vazut braduti mici in piata Vitan, dar cu siguranta vei gasi la Obor! Si noi vrem unul mic pt ca deja bunicii de la curte ii pregatesc lui Vlad brad mare si n-are rost sa mai luam si noi unul.

LA MULTI ANI! Violet eyes!

Doloress, e adorabil CRaciunelul Patrick, iar calendarul e de vis!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am si eu un ren de plus aici si aici. Costumul de mos craciun intarzie….sper macar la intalnire sa-l am….

Doloress – m-ai dat gata cu Craciunelul tau…si cu calendarele (ce de cacofonii…dar graba asta nu-mi permite sa le ocolesc)
Violet eyesla multi ani, sa fii fericita si implinita !
Melly – scumpica rau
Micaela – ne primiti si pe noi in “turma” ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Nicole, e super dulce renutzul! Stai linistita ca pt intalnire e super costumatia asta, n-ai de ce sa te necajesti daca nu vine cea de CRaciunel!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

Ce dulce e Nicole!
Si eu la ultima sedinta de masaj mi-am propus sa o duc pe Eli Craciunitza....Oare o sa par crazy?...o sa fie peste 2 sapt!

Fetele am fost azi la interviu...nu stiu cat de bine m-am descurcat, insa daca pierd jobul o sa imi pare foarte rau...e exact genul de job care mi-l doresc! Ar trebui sa mai am un interviu cu sefa departamentului la care voi lucra...astept cu nerabdare telefonul!

Violet eyes la multi ani! Multa sanatate si sa va traiasca bebelina Gabriela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

referitor la iesitul la restaurant cu copilu' - cum reusiti? in ce il puneti acolo? nu m-am gandit pana acum la varianta de a iesi cu Bianca la restaurant si tare imi este dor sa mananc o pizza.

cine a mai dat mango la bebei? sub ce forma? piure? i-am luat si eu astazi si as dori sa-i dau maine.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Miss, replica pe care a zis-o prietena ta mi-am zis-o si eu mie de multe ori.
Si mie mi-ar fi atat de usor sa vad si sa aud ca si alte mame sunt obosite si recunosc ca e greu sa cresti copii mici.

Azi chiar am fost la mall, stateam cu maica-mea la masa si cu astia mici si ma uitam si eu in jur dupa o mama obosita ( ca sa mai vad si eu ca e "normal" sa mai fie si mame din astea , sa nu ma mai simt doar eu aia anormala si careia i se pare greu si e obosita, si m-am bucurat asa de tare cand am vazut o mamica mai "terminata " ca mine , adica obosita si cu cearcane negre negre.
Zic ;"uite una mai terminata ca mine", si brusc prind 'curaj"

Chiar i-o aratam lu maica-mea.
Femeia respectiva s-a asezat la masa langa noi si avea un carucior cu bebe de vreo 8-9 luni , apoi a venit din urma sotul cu inca 2 fetite ( una de vreo 2 ani , alta de vreo 4 ani ) si cand da femeia sa se dezbrace avea si "burtica" de vreo 5 luni
M-a incurajat asa de mult femeia aia ...cat pentru vreo saptamana de somn .
Si nici nu stie ce bine mi-a facut...
Imi venea sa ma duc sa o iau in brate, sa o pup din elanul care ma cuprinsese ...ce femeie curajoasa.....si "datatoare de energie".
Acea mamicuta era exact 'ce aveam nevoie"...preitenii stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,raman proverbiala cu po pu lar(sarmana,Cleo,ca m-ai invatat sa scriu),exact ca Mircea Dinescu la tv,uuups,nu stiam ca nu am voie sa spun cuvantul... la tv.si taman il spune.Dar chiar nu m-am gandit cand am scris,probabil,daaa,au un programel si peste tot unde intalnesc obscene,baga******.Asta e,dar trebuia sa-mi dea premiu,ca vorba fetelor,stelutele alea pot avea mai multe intelesuri,daca e sa ne gandim la cuvinte obscene...

Iulia,Cleo,mercic de retete,ca ma disperasem eu de atata morcov,o sa trecem si noi la carnita si branzica,tot din cauza constipatiei le-am amanat,plus ca am zis sa nu-i bag prea mult cartof/dovlecel de la inceput,sa nu baloneze,asa ca baza ramanea morcovul,dar daca ziceti ca voi ati redus morcoviorul,e ok.

Rushii si la mine prezent,chiar cu alaptarea exclusiva,inca din luna a4a si tot ca Chinabulina,cand si cand ma lovea inainte,dar acus vad ca si-au mai revenit...o fi de la cat progesteron au bagat in mine in sarcina.Eu oricum sunt fericita ca au venit,poate ma mai desumflu si eu la burtica ,in sensul de a slabi,hehehe,vrabia malai viseaza.

Alta problema acum,ma doare o masea si nu's care...se pare ca cea de minte(ca neuronu ala singur ce sa faca si el,s-a plictisit si s-a gandit sa-mi dea dureri de masele),ca ma doare cu ureche,articulatia maxilara,tampla,tot tacamul..Fetele care alaptati ati luat antibiotic/mers la stomatolog,ca sa stiu daca e voie.Oricum daca fac febra sau ma"umflu"nu am ce face si la dintolog cu mine.

Iulia,ne intalnim,dar sa termin si eu cu maselele si belelele.Iti trimit PM cu nr. meu de tel.si vorbim,ca sa nu mai plictisim fetele.

Miss,subscriu,nici eu nu sunt de acord cu sedativele la copii.Mai ales dupa ce ne-a pus nenea dr.diagnostic greeeeu cu intarzierea motorie,insa si-a spalat pacatul,ca el mi-a vandut pontul cu marul copt pt nenea Nelu.

Pupici de somnurici,maine ma gandesc la alt cuvant cu **** si mai multe intelesuri,hihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Daria Ioana vreau sa te intreb cum este sa ai doi copii asa mici? ne gandeam si noi la bb2 dar nu stim cam la ce diferenta de varsta ar trebui sa-l facem . cum e? nu ti-e greu?
te admir oricum!

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput