Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Doloress ce dulce e Patrick in costumas de Craciun

MissParker si eu am ochit poza pe care mi-ai aratat-o. Deocamdata am facut doar niste ciorne pt felicitari. Le pun pe privat pe picassa (mladite.mugurasi). Nu am pus toate pozele pe contul meu de poze pt ca acolo se uita si cei carora vreau sa le dau felicitare
Sper sa doarme David dupa crema si supozitoarele de care zici.
Ce-i ala ciclu? Ce bine e fara...dar parca vad ca dupa ce va suge mai putin Julia pt ca-i dau si papica solida ma vor lovi si pe mine uratii, si aveam niste crampe de nu eram buna de nimic o zi intreaga

Melly ce calendar frumos... Eu nu stiu daca voi face calendar. Voi vedea cum cu cheful si daca ma lasa fata.

Andree27 eu am primit doar alocatia. Indemnizatia nu, pt ca am depus dosarul mult mai tarziu.Multa bafta sa se rezolve.

Alysh ce tort frumos, si apetisant

O seara faina .

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Reallaura mie mi se pare departe parcu, oricum masina e in fata blocului cu carutu in ea asa ca nu e greu, doar ca eu sunt cam lenesa asa de felu meu Voi va duceti in fiecare zi? Pai daca aude Daria sigur ma pune sa o scot in parc sa il cunoasca pe Mircea

Sa va arat si voua o poza cu renu suzetist

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumim de aprecieri! Abia astept sa facem colaje sa vad toti bebeii nostri in Craciunei si Craciunite, cred ca o sa printez colajul si am sa-l pun in albumul lui. Si normal, astept pozele de la intalnirea voastra.

Cleo hihihi, unde mama talie, ca daca o gasesti sa-mi zici si mie! Am trisat, mi-am ascuns burtoiul in plapuma, ca daca as sta drepti ai vedea ce mingiuca fleoscaita am in fata! Rochia e camasa de noapte, si eu am vrut sa ies cu ea pe-afara ca imi placea tare mult insa sotu mi-a zis ca nu ma lasa, ca ma duce lumea la spitalul de nebuni, ca are niste dantelute pe sus, ca o camasa de noapte. Dar tot ii scot eu odata dantelutele si ies cu ea. La urma urmelor mi-e tare draga ca e camasa cu care am mers la spital cand am nascut ca nu aveam alta. Pantaloni nu puteam sa-mi pun ca mi se rupsese apa si curgea ca din izvor din mine si alta rochie sa ma incapa nu aveam. Asa ca am tras camasa de noapte si fuguta la spital.

Miss am sa pun si pozele de la calendare, insa sa stii ca de primul CTC nu am trecut , adica de sot, care e si el un pui de Varsator ca Bogdan al tau si a strambat din nas a kitsch. A zis ca sunt prea incarcate. Dar mie asa imi plac, incarcate cu de toate
Uite AICI si calendarele mele.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Micaela, ce ren suzestist haios - tare faina poza

la multi ani bebe Iustin!

mai eu sunt mai grea de cap, da eu n-am priceput despre ce cunvant urat era vorba “po...r”. era forba despre o crema pt. coji – apoi hop un cuvant cu stelute. n-am priceput

vazut poze cu craciunita lui Lily si cu Eric si yam-yamul tortulet + tortul lui Vlad Andrei
Doloress ce dragute sunt pozele si mi-au placut si comentariile.
Vazut si bebelina cu biberon de Melly.

Violet-eyes la multi ani si o seara frumoasa!

Ylari, naspa cu spargerea! ce-au furat? calculatoarele?

Belleane, n-am trimis inca adresa pe PM.
Intalnirea e cu bebelusi, craciunei si carciunite, ei vor fi in centrul atentiei.
fetelor, stati sa va spun si "minusurile" , mi-am amintit cand a scris Socrate ca vine cu taxi, ca sa nu caute loc
- gasirea unui loc parcare dificila, posibila la cateva strazi distanta
- lipsa masina de facut cafea -- eu n-am baut nicioada cafea, nu beau, nu avem ustensile necesare; avem cafea, da aparat nu. Sotului nu-i place la filtru, ca aveam una cu filtru, mama mea bea fiarta pe aragaz ... deci, eu voi cumpara bauturi (apa minerala, sucuri, pun de ceai) - cu cafeaua nu ma pricep insa.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Adriana_78
daca am inteles eu bine e vorba de p o p u l a r
Daca vor fetele cafea la filtru pot sa fac eu acasa si sa aduc in termos sa nu ma car cu filtru dupa mine, m-am cam dezumflat cand ai zis de locuri de parcare ca eu sunt o 'parcarita' innascuta imi trebuie loc pentru 2 masini sa parchez una, cred ca iau un taxi

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Violet eyes La multi ani draguta!!!

Iustinel la multe lunite bebe vorbitor!!

Miss asa am zis si eu cand am vazut ceasul 6! Apropo...cuvantul "besnita" nu-l mai auzi asa de des zilele astea

Belleanne exact asa si la noi faza cu prietenii, prietenele mele fara copii au disparut, gone, vanished... n-as fi crezut, dar nici eu n-am timp sa mai salvez prietenii iar cu lasatul bebelui cu cineva exact la fel si eu..am un nod in stomac numai la gand, dar uite un avantaj, nu-ti zice nimeni ca nu stiu ce mari servicii ti-a facut!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Miss am sa pun si pozele de la calendare, insa sa stii ca de primul CTC nu am trecut , adica de sot, care e si el un pui de Varsator ca Bogdan al tau si a strambat din nas a kitsch. A zis ca sunt prea incarcate. Dar mie asa imi plac, incarcate cu de toate
Uite AICI si calendarele mele.

Scumpa, sunt verde-gri-kaki de invidie!!!! Mamaaaa, ce frumoase ti-au iesit! Nu sunt deloc kitsch, ale mele sunt mult mai kitsch-uite

Daca nu te superi, le salvez si ma inspir din ele pentru calendarul de anul viitor, fiindca chiar zilele astea ma gandeam cum voi face calendarele la anul... sa fie mai variate... si tu m-ai salvat cu versurile, tare frumoase!!!

EDIT: te rog mult de tot trimite-mi si mie .jpg-urile (adresa mea e pe contul de mail comun), fiindca boii de pe webshots nu ma lasa sa salvez pozicile tale

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Seara buna si de la noi.Am vazut ca s-a adus in discutie si CM.Eu desi alaptez exclusiv,mi-a venit exact la 4 luni dupa ce am nascut,adica pe 30sept,apoi in oct a venit pe 24 iar acum in noiembrie...pauzaMi-e tare frica sa nu fie bebe si nu pt ca nu as vrea,dar am niste probleme nasoale de tot si am nevoie de un ginecolog bun,daca imi puteti recomanda voi pe cineva va multumesc din suflet.Dr meu este(dde fapt a fost ca nu mai vreau sa merg la el)Suciu Nicolae de la polizu,despre care am citit o gramada de pareri negative,dar eu una am fost multumita pana acum de el.Dar acum nu stiu ce l-a apucat ca zici ca e cu capu' in straita,de aceea vreau un medic bun,cu care sa pot discuta si sa ma si asculte,si cel mai important sa gaseasca si sa trateze cauza problemelor mele .Am sa revin mai tarziu sa va detailez pb mele ca acum maraie Sara,ca Alex i-a luat jucariile

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
poze shoricica
http://img139.imageshack.us/img139/2729/hpim0730ff1.jpg
http://img371.imageshack.us/img371/6482/hpim0750ed9.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alex sara sa stii ca am mai auzit asta cu o luna da, alta pauza, alta lipsa pe timpul alaptarii; tot hormonii sunt cauza. Stai linistita sau, ma rog, daca ai motive serioase de griji, ia un test.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am uitat sa va zic ca de ieri ma simt mult mai bine in ciuda nesomnului si oboselii. Prietena mea Raluca m-a vizitat cu scumpisorul de Jamie si mi-a spus asa: "Dupa ce am epuizat toate metodele de a-l face pe Jamie sa doarma mai mult si mai bine noaptea, am acceptat ca efectiv asa este el si ca nu mai am ce face. Dupa aceea mi-a fost mult mai usor".

Exact aceeasi chestie s-a intamplat acum si la mine. Si mi-e mai bine. Car'va sa zica ma inteleptzesc

Azi am facut o supa-crema de dovleac de te lingi pe deshte Ma duc sa mai basculez o farfurie...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput