Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
simonacip spune:
Neata
Adriana , nu-ti face mey griji de cafea, important e ca ne primesti

Simonix, e minunat Robertel!!
Micaela, mai ce ren cu suzi avem noi acolo!!!
Andreiuta, draga de tine, sanatate multa de la noi!
Da, e groaznic, n-am crezut ca va fi asa greu cu 2 in ce priveste bolile.
Dar si sa-l tin acasa acum la 4 ani, cind nu l-am tinut la 2 si 3 ani..mi se pare prea mult, nu stiu. Plus ca nu stiu ce m-as face cu david acasa. Deocamdata vine vacanta de 2 sapt. Mai vedem cum se prezinta lucrurile in ianuarie. Ce-i dai Mariucai de imunitate?
Sa stii ca nici mie nu mi se pare ca Matei e bine.As merge sa-l maia sculte cineva, nici nu stiu, poate-s prea disperata sa-l vad bine.
Asta mi-a spus ca e ok, nu mai are nimic...dar si tie ti s-a spus la fel, inainte..Oof
Doloress, sunt superbe colajele tale, mi-au placut mult de tot.Te pricepi la astea f bine
Mai fetelor, care stie...oare are ceva sa-i dau ridiche neagra lui Matei?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Adriana_78 spune:
Cleo, eu azi merg la dentist, n-am cum sa ajung in Pantelimon. Pacat!
Doloress, f. frumos calendarul! mi-au placut si versurile - inspirate.
Andreeap, sanatate multa! sper sa nu fie atat de grav cum pare.
CUm s-o tii pe Mariuca acasa? si cat timp? 1 luna, 2, 9?
Vorba lui Simonacip, eu as n.as sti ce sa fac cu a mea toata ziua acasa, ca e tare activa, m-ar baga la nebuni.
Ma bucur enorm de clipele de liniste de dim. si ca merge la gradi.
trebuie sa plec
Adriana
Reallaura spune:
Neata fetele!
In primul rand Alysh sa-l vezi pe al meu ce scandal face in masina, numai la tzitzi il tin...ne descurcam noi!nu-ti face probleme deloc, te rog!
Am vazut o gramada de filme/poze/calendare minunate!
Nicole e f misto costumasul de ren, aproape ca -mi place mai mult decat unul de Craciunel!
SImonix imi plac la nebunie pozele tale, atmosfera care se degaja din ele, comentariile, suvitele, micul Craciunel!
Doloress misto ideea cu versurile pe calendar si sa stii ca ti-a iesit f bine. Ce camasuta a remarcat Cleo, ca mi-a scapat?
Violet Eyes 
pentru ieri, cu intarziere, scuze, dar asa se intampla cand conspectezi din memorie! 
Stefany
sa-ti traiasca puiutul sa se faca mare si intelept!
Adriana nu te stresa cu cafeaua!
Cleo eu azi vorbisem cu sotul sa ma duca in Carrefour ca e acasa si el si soacramea sa stea cu bb sa cautam costum de mos. Ieri am batut tot Titanu' si nimic.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
cleo78 spune:
reallaura, uite http://good-times.webshots.com/photo/2258268490102927551SbKJmi
io ash purta cu tot cu dantelutsa. Cine stie ca e camesha de noapte...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Alysh spune:
MARE ANUNT MARE DE INTALNEALA CRACIUNEI SI CRACIUNITE :
DATA: 10 DECEMBRIE
ORA: 11
LOCATIE: PE PM IN CURAND (sau mai degraba pe mailul comun, Adriana, ca sa nu te chinui cu PM-urile)
TINUTE BEBEI: COSTUMASE CU TEMA "CRACIUN"
TOMBOLA: JUCARIOARA MICA IMPACHETATA (eu voi aduce si un sac mare de Mos CRaciun in care sa le punem)
[u]LISTA DE MAMICI (rog din suflet sa ma scuzati daca am omis pe cineva si sa-mi atrageti atentia; de asemenea pe mamicile care s-au razgandit le rog sa anunte pt ca Adriana sa poata fi informata asupra numarului de persoane la care sa se astepte):
LAURITA
SIMO
MICAELA
CLEO
RALU
INAIS
LORICH
GABITZAM
SOCRATE
NICOLE
ANDREAP
IULIA
BELLEANE
YLARI
ADRIANA
ALYSH
Vlady
chinabulina spune:
buna dimineata!
vesti mari: gogoasa a spus "mama"
. sunt varza de emotie. s-a uitat la mine si a spus "mama". nu lalait, nu ma-ma-ma-ma-ma, ci clar, sa-mi intre bine in cap: "mama". azi nu sunt buna de nimic, plutesc

nicole, e superb renul tau de plus! eu te-as sfatui sa-l imbraci asa pentru intalnire, mie mi se pare mai haios.
simonix, foarte frumoase pozele.
nu mai stiu cine intreba de mango. eu i-am dat, facut piure la blender si amestecat cu branzica. i-a placut. sfatul meu e sa-l lasi mai mult la blender, fiindca e atos, chiar daca pare pasat.
am mai vazut grasunica de melly. pai daca o vedea pediatra mea pe frumoasa ta ce spunea, daca de a mea a zis ca-i grasa? melly, e o scumpa, iti vine s-o mananci.
si am mai azut si ren suzetist
. ce desteapta sunt, am si eu de vreo 3 ani niste cornite de ren (le purta tati cand mergeam cu colindul, ca si asa canta prost, macar impresia artistica sa fie
). sa-i fac si eu poze gogoasei...
si tot am mai vrut sa raspund cuiva, dar memoria imi joaca feste. mai recitesc din urma...
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
chinabulina spune:
aha, am recitit: bratafel, noi iesim in 3 la restaurant cu scaunul de masina, pe care-l pun pe scaunul de la restaurant (sau pe 2 scaune)
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
bratafel spune:
neatza fetelor
noi astazi am dormit mai mult. Bianca a papat pe la 6.40. sper sa se obisnuiasca sa manance asa pe la 6-7. pana acum manca fix la 4 si ma dispera. i-am dat o lgt de mango. s-a cam strambat la inceput. vedem urmarile.
referitor la carnita de pui - ce parte a puiului o puneti la supica? ficatei de pui a-ti dat? eu am noroc de soacra-mea ca are gaini la tara.
chinabulina - cred ca am sa procedez si eu asa. vom iesi la o pizza cu scaunelul de masina dupa noi.![]()
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
violet_eyes spune:
Multumesc mult fetelor de urari! M-ati facut sa ma simt f bine, si voua va doresc tot binele din lume,sa va bucurati de micutii vostri. Eu am avut o noapte alba, ca nu mi-a dormit buburuza decat in pauze de jumatate de ora,nu stiu daca e de la al doilea dinte sau a avut ea o noapte proasta
Acum i-am dat merisorul,si cand mai aveam doua lingurite mi l-a vomitat tot...nu stiu ce sa mai cred,pana acum intelegeam ca imi vomita laptele,dar si marul?
Am fost la o groaza de doctori,si toti ma incurajasera ca in momentul in care ii voi da alimentatie solida se va rezolva...acum azi a fost a doua oara cand mi l-a vomitat tot...urmeaza sa incep sa ii dau si supita, nu stiu ce surprieze ma asteapta. V-am pupat, sunteti niste scumpici
chinabulina spune:
bratafel, incepe cu pieptul de pui. se poate da si ficatel, desigur, dar putin mai tarziu, ca e mai greu de digerat.
georgiana,
Ia te uita ce mare sunt