Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, eu la primul copil i-am dat doar piept de pui. Cumparam piept de pui dezosat si faceam portioare cat fierbeam o data si le puneam in pungute la congelator.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello

am intrat sa va zic ca nu nascui si nu am semne ca o comit curand.
am fost aseara la monitorizare si ... nimic. adica stiam ca nu am contractii, ca daca as fi fost in travaliu zic io ca m-as fi prins cu laura ragneam.

mersi mult pentru toata agitatia, sunteti foarte dragute
va tin la curent

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Sa postez repede, pana nu se termina capitolul. Am citit pana la pagina 17, revin mai tarziu cu conspectul complet.

Iaca a venit si la noi prima ninsoare, ninge ca in basme... L-am pus pe David in bouncer sa priveasca pe geam. Peste 20’ am intalnire cu rusoaica, sa-i zic sa-si ia invadatorii rusi inapoi?? Azi noapte am dormit ceva mai binisor, dar o ora tot cu David pe mine. Bine macar ca el doarme bine simtindu-ma pe mine langa el... Am dormit cel mai bine dimineata, de la 7 si ceva pana la 9:30, m-am trezit dintr-un vis in care eram cu mama in bucataria din Colentina si impachetam de zor niste chestii casnice, caci urmau sa vina nazistii sa ne controleze Nu mai vreau sa stiu ce e in subconstientul meu...

Nicole, tare dulce si renul tau!!

mihaser, bafta multa cu jobul!!
Daria Ioana, ai dreptate, prietenii stiu de ce... Sa-ti mai spun si eu: pentru ca majoritatea mamicilor nu vorbesc despre cat e de greu (si aici nu ma refer la norocoasele carora le dorm copiii cate 10 ore!!) si de aceea noua ne e si jena sa ne plangem, avem senzatia ca suntem noi niste neputincioase... dar nu e asa... pur si simplu este greu, asta e adevarul. Prietena mea Raluca imi spunea, vizavi de replica terapeutei care era trista ca nu ma pot bucura de timpul petrecut cu copilul meu, ca in primele 6-10 luni (whatever) e greu sa te poti bucura permanent cand tu functionezi pe autopilot si ti se usuca creierul in cap de atata nesomn... Sigur, mai tarziu regreti, sigur ca pe de alta parte exista si multe momente frumoase, de care evident ca ma bucur, insa per total sunt prea stoarsa ca sa o tin tot intr-un dans de bucurie in jurul focului

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Doloress e un scump. Iti vine sa il manaci, initial am avut impresia ca ma uit la o papusa mai ales cum l-ai asezat pe paturica alba! Totii bebeii sunt superbi in costumasele astea de craciunei!

Violet La multi ani!!!! Scuze de intarziere!!!

Melly superb calendarul, eu inca mai am 3 luni ca am asteptat sa mai fac niste poze cu piticu! Abia astept sa isi tina si Tiberiu biberonul!

Doloress este superb calendarul si imi place mult ideea cu poezioarele!!! De incarcat chiar nu mi se pare ba din contra e ffff vesel! Imi place!

Micaela, Nicole ce reni frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simonix ce craciunel frumos ai tu acolo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabitzam e un dulce! Tiberiu a inceput sa tipe!
Andreea insanatosire grabnica!!!!!
ce frumos!!!! Cred ca te-a terminat, abia astept si eu!

Am si eu o intrebare. Noi avem 6 luni si o saptamana si inca nu stam in fundulet. Daca il pun eu sta ffffff putin ca isi pierde repejor echilibrul si sincera sa fiu il pun rar ca nu vreau sa il fortez dar m-a speriat cineva ca „vai nu sta copilul in fund, inseamna ca nu are putere si nu e bine!” Voua va sta in fundulet??? Mai e cineva ca mine, ca nu stiu dar asa m-a nelinistit, chiar nu aveam nici un stres pe tema asta dar acum.....deh mi-a bagat cuiul!
Fetele, voi pe ce tip de hartie veti imprima calendarul??? Eu am luat hartie photo dar e cam scumpa, as incerca pe hartie alba lucioasa. A incercat cineva pana acum sa le scoata la imprimanta???

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor? V-ati pierdut in ceata?
Acum e si mai groasa decat de dimineata, nu pot sa o sufar.

Mergi la inceput

Andrada, nici Raducu nu sta in fund. Daca il pun cade in nas sau intr-o parte. Doar daca il sprijin intre perne sta. Dar nu-mi fac probleme, ca nici Andrei nu statea. Cand am fost la cinci luni la control mi-a zis pediatra sa incep sa-l stimulez cu statul in funduletz, sa-l asez eu cate putin, sa-l tin, dar nu mi-a dat un termen pina cand trebuie sa si stea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andrada stai linistita, ca al meu la 7 luni si ceva si tot nu prea sta in fundulet. Sta cateva minute si pica-n bot. Nu sta pe burta, nu se-ntoarce, e tare puturos. Doctorul mi-a zis sa nu ma-ngrijorez. Bine ca al meu are varsta corectata de 5 luni si ceva insa a recuperat in greutate si fizic e in grafic pentru 7 luni, deci normal ar fi sa stea. Eu insa nu-mi bat capul cu astea, cand o sa vrea el sa stea si o sa fie pregatit, o sa stea, nu fortez nicicum copilul.
Imi place mult sistemul de aici ca e mult mai relaxat la adresa copiilor. In tara parca toata lumea, rude, prieteni doctori, pun o gramada de presiune pe bietii copii, ca-s prea slabi, ca-s prea grasi, ca de ce nu stau asa la atatea luni, cum sta copilul lui cutare, etc. Eu cand vorbesc cu ai mei e un adevarat stress: Dar sta in fundulet, dar de ce nu sta? Da zice mama, dar de ce nu zice? Dar papa carnita? Dar de ce nu papa? Imi vine sa ma tot duc.

Multumim de aprecieri la adresa pozelor si calendarelor. Adevarul e ca tare imi place sa pigulesc calendarele astea. La facultate aici aveam multe teme de echipa cu prezentari power-point si eu ma abonam prima la jobul asta. Ca imi placea tare sa le fac.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

io nu m-am pierdut in ceata ca la Cluj nu este ca norocul ...
deci, cu greu am citit vreo 10 pagini cred

Hidrocel baiatului meu nu i s-a retras deci la 3 ani jumate l-am operat ...avea si el hidrocel comunicant doar drept.La noi din fericire suporta bine anestezia Norbert si am trecut surprinzator de bine peste operatie la 1 ora cerea olitza si seara fugea pe coridoare

vazut si admirat copilasii in costume de mos si ren

ralu-t ai sistat pana la urma diversificarea?? si oare cat timp?? ma gandesc si io sa ma opresc un timp ca nici nu vrea sa deschida gura la nimic si ce sa fac sa o fortez???oare cum sa fac?? dilema mare

Daria bine ai revenit si voua va doresc mai mult somn

nu mai stiu ce am vrut sa spun tre' sa imi fac si io notite

aaaaaa, mi-am amintit ceva...am primit o parte din comanda de pe situl mini toys dar la mailuri nu mi-au raspuns si nici la tel....ce o fi cu firma asta????????????
va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am fost azi in Carrefour Orhideea sa caut calendare in care sa pun poze si nu am gasit. Cine a mai luat de curand calendare, spuneti-mi si mie de unde si cum arata. Aveti o poza ?
Am gasit doar din acelea normale….

Cleo –si eu am fost azi sa ridic trusoul ,la 11.30 eram acolo. Din pacate nu te-am vazut.
Gabitzam – ce baiat vorbaret ai.
Chinabulina – felicitari pentru “mama” spus de Teodora.
Bratafel – eu ii dau doar pui sau gaina de la tara si ii dau din toate partile: pulpa, piept, aripa, ficatel. Cu pieptul se cam ineaca, dar il accepta.
Miss – aha, de la intalnirea cu rusoaica, ai tu musafirii rusi la tine acasa…m-am prins. Ce frumos ca ninge, abia astept sa ninga si la noi sa-l dau pe David cu saniuta.
Andrada – stai linistita cu statul in fundulet…fiecare copil cu ritmul lui. Eu am niste prieteni, iar fetita lor a mers in picioare la 1,5 ani…foarte tarziu pentru altii acre alergau déjà la varsta aia. Ei nu au fortat-o cu nimic, gen premergator, sau altele….si e perfect sanatoasa si sigur va fi si desteapta, ca are de la cine lua…

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

jozsaerika eu zic sa nu o fortezi. Eu asa am facut si ajunsese baiatul meu sa nu mai deschida gura la nimic! Eu am inceput diversificarea la 4 luni jumate si primele zile a fost super dupa care refuz totala. Abia de 2 saptamani ma pot lauda ca a inceput sa pape ffff bine. Cu supa cel putin am renuntat de 3 ori. Faceam pauza reveneam dupa o saptamana si uite acum papa ffffff bine dar are zile si zile. Rabdare multa si ai sa vezi ca va papa dar fa o pauza si apoi reiei. Eu am incercat sa ii dau supa si cu biberounul dar nu a vrut nicicum iar acum papa la lingurita. Acum ii dau pe buze si daca ii place deschide gurita daca nu apai nu ramane si il las in pace. Cand mergem la biserica la impartasit la fel inchide gura imediat apoi lipaie putin si face gurita mare! Ii place vinul! Bafta!

Mergi la inceput