Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de la cumparaturi, din pacate cu coada intre picioare. Nu am gasit costumas de CRACIUNIC nici la Carrefour Vitantis, nici in Auchan. si ne-am oprit aici azi...am luat in schimb bradut de plastic, beteala verde cu margini albe de nea , 2 jucarele pentru Mirci: un Musical Roller, ca o mingiuta ovala dupa care se va tari el de-a busilea si un aparat de gym in care da cu picioarele si canta, se aprind luminite etc.

Mihaser nu mai stiu daca ti-am urat bafta mult al ainterviu! Sper sa te angajeze...
Gabitzule cred ca iar am uitat sa-ti spun ca mi-au placut filmuletele...e de la sine inteles...
bratadel eu ii dau doar piept de pui si de curcan. Mie doctorita mi-a spus sa nu-i bag si alte parti ale puiului, ca deocamdata doar pieptul este recomandat. Tot asa fac, il portionez si-l pun in congelator si iau cand am nevoie.
Alysh multumim de listuta si de organizare.Adriana multumim si tie ca ne primesti. Ti-am lasat azi un mesaj in casuta vocala
Cleo cum ai facut sa afli ca nuti-au virat o alocatie, ca si eu sunt in ceata, cred ca luna trecuta mi-au virat doar 40 ron in loc de 200...si nu stiu cum sa fac. ai cerut extras de cont sau ai sunat la ei? ai avut succes azi cu cererea?
Mai fetelor, inca nu se aude nimic cu noile dosare, p[entru indemnizatia de 85%? CAT AU DE GAND SA NE TINA ASA?
Hmmm

Ooof, maine sa vad cum ma descurc sa ajung iar la shopping poate incercam sa ne repezim in Unirea, ultima speranta pentru costumas de Craciun.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss misto cu visul, de la rusi ti se trage???hihi
Andrada Mirci are 6 luni jumate si inca nu sta in fundulet nesustinut decat maxim 5 minute.
Alra
Daria hai ca greul a trecut, acum o sa inceapa sa se joace intre ei sa te mai slabeasca pe tine...sper...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Andrada - nici Bianca nu sta in fundulet. mai avem 1 sapt pana la 6 luni. eu insa nu o fortez. toate la timpul lor. fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Am fost azi in Carrefour Orhideea sa caut calendare in care sa pun poze si nu am gasit. Cine a mai luat de curand calendare, spuneti-mi si mie de unde si cum arata. Aveti o poza ?
Am gasit doar din acelea normale….

Cleo –si eu am fost azi sa ridic trusoul ,la 11.30 eram acolo. Din pacate nu te-am vazut.
Gabitzam – ce baiat vorbaret ai.
Chinabulina – felicitari pentru “mama” spus de Teodora.
Bratafel – eu ii dau doar pui sau gaina de la tara si ii dau din toate partile: pulpa, piept, aripa, ficatel. Cu pieptul se cam ineaca, dar il accepta.
Miss – aha, de la intalnirea cu rusoaica, ai tu musafirii rusi la tine acasa…m-am prins. Ce frumos ca ninge, abia astept sa ninga si la noi sa-l dau pe David cu saniuta.
Andrada – stai linistita cu statul in fundulet…fiecare copil cu ritmul lui. Eu am niste prieteni, iar fetita lor a mers in picioare la 1,5 ani…foarte tarziu pentru altii acre alergau déjà la varsta aia. Ei nu au fortat-o cu nimic, gen premergator, sau altele….si e perfect sanatoasa si sigur va fi si desteapta, ca are de la cine lua…

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Ti-am trimis PM

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, piticul meu a stat in funduc dupa 6 luni ... stati linistite.

Merci pentru complimentele referitoare la poze si la suvitzeli Nicole - super, multumesc fumos, e adevarat ca m-am simtit super sexy acolo, caci aveam admiratori Daca nu as vedea dunga aia pe burta (linea nigra sau cum s-o chema) m-as simti ca inainte de sarcina (+ cele 5 kile in plus :D)

Referitor la carnitza - si mie mi-a spus doctorul tot carne de pasare sa ii dau, piept. O sa incepem si noi carnea in curand, azi ma duc la supermarket.

Fug la munci

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Am venit si noi de la cumparaturi, din pacate cu coada intre picioare. Nu am gasit costumas de CRACIUNIC nici la Carrefour Vitantis, nici in Auchan. si ne-am oprit aici azi...am luat in schimb bradut de plastic, beteala verde cu margini albe de nea , 2 jucarele pentru Mirci: un Musical Roller, ca o mingiuta ovala dupa care se va tari el de-a busilea si un aparat de gym in care da cu picioarele si canta, se aprind luminite etc.

Mihaser nu mai stiu daca ti-am urat bafta mult al ainterviu! Sper sa te angajeze...
Gabitzule cred ca iar am uitat sa-ti spun ca mi-au placut filmuletele...e de la sine inteles...
bratadel eu ii dau doar piept de pui si de curcan. Mie doctorita mi-a spus sa nu-i bag si alte parti ale puiului, ca deocamdata doar pieptul este recomandat. Tot asa fac, il portionez si-l pun in congelator si iau cand am nevoie.
Alysh multumim de listuta si de organizare.Adriana multumim si tie ca ne primesti. Ti-am lasat azi un mesaj in casuta vocala
Cleo cum ai facut sa afli ca nuti-au virat o alocatie, ca si eu sunt in ceata, cred ca luna trecuta mi-au virat doar 40 ron in loc de 200...si nu stiu cum sa fac. ai cerut extras de cont sau ai sunat la ei? ai avut succes azi cu cererea?
Mai fetelor, inca nu se aude nimic cu noile dosare, p[entru indemnizatia de 85%? CAT AU DE GAND SA NE TINA ASA?
Hmmm

Ooof, maine sa vad cum ma descurc sa ajung iar la shopping poate incercam sa ne repezim in Unirea, ultima speranta pentru costumas de Craciun.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Laura - am vazut eu costumase de Craciun in Carrefour Orhideea, insa nu stiu ce marimi.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus cateva poze recente aici

V-am citit dar nu prea imi mai ramane timp sa scriu..
Va pup pe toate iar copilasii bolnaviori sa se faca repede bine

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Maaai, tare e dulcica Sara. Ma topeste poza aia cu castile la urechi, cum mai rade

Ma duc sa deschid capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 50

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc de raspunsuri. M-am linistit acum dar chiar ma streseaza cand o aud ca vai nu e bine ca nu sta in fund si altele. Atatea mi-a zis ca e poate nu are oasele cum trebuie.....etc ca m-a disperat! E vorba de o fata cu care ma mai plimb eu pe afara si de care o sa fug incurand ca me streseaza rau. Ea are baietel de 5 luni si imi zice ca il tine de manute si el paseste. Ca i-a aratat ea cum, adica ii indoia genunchii si a prins repede. Asta chiar mi s-a parut o mare aberatie dar degebea incerc sa ii explic ca se supara si mai bine tac!

Legat de carnita eu i-am dat piept de gaina si vita pana acum. Gaina am avut de la tara dar cum nu mai am ii dau vita. O impart in bucatele si o bag in pungute la congelator si cand fac supica imi iau cate o punguta!

Mergi la inceput