Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 18
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Mara, ati primit tratament cu antibiotic? |
In prima seara la pital nu ne-au dat nimic. Doar reteta pt supozitoare cortizon in caz de iar are problema cu respiratia. Iar sambata ne-au dat sirop de tuse, sa-l dam doar daca tuseste mai tare.
Aici nu dau decat foarte tarziu antibiotic, atunci cand nu se poate altfel trata. Mie imi pare rau ca i-am dat in Ro pt 1 data antibiotic, dar in varf de munte nu prea le au doctorii cu medicina, iar noi nesiguri ne-am luat dupa ei. Aici cu siguranta nu primea antibiotic.
Cat am scris mi-a deschis sertaturl si mi-a imprastiat toti chilotii prin casa

Yannisa Milena
24.08.2007
greyeras spune:
Devylla am bucur ca ati ajuns cu bine si ca Erika a fost cuminte pe drum. Acomodare usoara!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
votat printesele nostre. Daria este fetita care are caciula de craciunita , iar Maria , este cea care sta pe scaunel cu o bascuta care aduce a albinuta?
Oricum am votat toate fetitele care poarta numele de Maria si Daria![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m
urmychance spune:
| citat din mesajul lui carpatina Urmy, am corectat, merci.. lui Tudor ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

de la Tudor pt tanti Carpatina
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Cat am scris mi-a deschis sertaturl si mi-a imprastiat toti chilotii prin casa |

Puppi Energia, you rule!

Sa stii ca uneori e bun si antibioticul, dar prescris doar atunci cand e cazul, evident.
Ce m-a nemultumit pe mine a fost faptul ca a trebuit sa ne dea 3 tipuri diferite de antibiotic pana sa gasim unul care sa-si faca efectul la Tudor. As fi vrut sa-l prescrie de prima data pe ala si sa nu ne chinuim atat. Bine ca a trecut, sper sa treaca repede si la voi.
Cu siropul de tuse, nu stiu ce sa zic, majoritatea sunt apa de ploaie, sa nu-ti faci prea mari sperante!
Dar urmati sfatul medicului, de cele mai multe ori stie ce zice!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Marunzika spune:
Cum mai e buzita lui Tudor?
Si cu Yannisa am incercat 2 antib in vara, ca dr nu au fost de acord unul cu altul....
A mea are acum julitura+vanataie pe frunte, cucuiul s-a mai dus. Mie mi-ar trebui inca 20 sigurante pt sertar si inca 10 pt usi, dar la cate am cumparat si la cate tre' sa mai cumpar, raman fara bani pt cadoul de Craciun, ca nici nu-s ieftine. Am dulap cu 4 sertare, deci imi tre' 2 pachete sigurante, deci 12€/ dulap x 3 si alte 8 pt usite....cred ca mai bine o pazesc
.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Ca vorbim de pazit, si-a impins al ei scaun in alta parte a bucatariei si s-a bagat sub el! Eu nu stiu de unde atata energie, ca de la mancare nu are cum sa fie, ca abia a mancat si azi, iar de pranz inca nu a deschis gura, nici laptele nu-l mai bea pe tot, nici cereale nu mai vrea. Iar cand ea zice "nein" pai poti sta si-n cap, dansa ori face ca toate animalutele, ca pt ea "nein" ramane.
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Cum mai e buzita lui Tudor? |
Mai bine, dar cand l-am sters la gura azi-dimineata, i-am desprins una dintre cojite si a inceput sa sangereze din nou!
Dar s-a oprit relativ repede, doar ca el tot a plans. Dar e spre vindecare, nu mai e atat de umflata si o sa treaca in scurt timp...sper.Multumim de intrebare!
Pupici lui Puppi exploratoarea neobosita!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Gabriela77 spune:
Cu intarziere de o zi, urez La Multi Ani tuturor Andreeelor si tuturor Andreilor nostri! Sa creasca mari, sanatosi!!!!!
Si La Multi Ani, romani!!!!
Noi, al Deva, stam vreo saptamana! Mai intru cand pot! Pup!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
Vad ca este liniste pe aici, va odihniti cumva????????
Sabina Y, ma bucur mult ca ati calatorit bine, iar Erika a fost incantata de noii prieteni din tara lelelor si mai cred ca este tare rasfatata de tati si nu numai ea.
si sa va reacomodati repede acasa.
Eu am muncit in bucatarie la greu, mancarica si apoi putina curatenie.am facut snitele de pui(gen vieneze) pe care Cristi le papa cu multa placere, m-a surprins cu cata pofta papa, eu nu i-am mai dat snitele, decat o bucatica sa guste, azi insa a papat...
nu cred ca mai intru in seara asta, vine un coleg de-a sotului din Arad si ramane la noi...asa ca, pe maine
merg sa vad daca pot vota frumoasele printese, nu de alta dar sunt fidela votului atunci cand imi si face placere sa votez
, desi am fost la vot ieri, a votat Cristi prt mine![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem