Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 19
cecilia L spune:
Gata, votat
Roxana, ma bazez pe tine in seara asta sa termini capitolul...sau te-a rapus oboseala de la sopingareala
........totusi sa nu aveti tastarita in seara asta![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danielle02 spune:
sa va arat ceva frumos:
http://good-times.webshots.com/photo/2435492270101671646HPntEb?vhost=good-times
pozici
Ebonee (02.10.2007)
valentina_22 spune:
Halal zi nationala! Cred ca le era dor astora de la Renel de epoca de aur ca ne-au taiat curentul si abia acum cateva minute au dat drumul din nou. A trebuit sa aleg dupa copii prin toata casa ca sa-i gasesc, noroc ca tipau ca era un intuneric de-ti bagai degetele in ochi.

.
Vorba lui ala de la Antena, " traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
Uite ca azi am beneficiat si eu de somn de pranz. Copiii inca dorm, asa ca merit putin o raita pe forum.
Raita prin magazine a fost placuta azi, am luat ultimele chestiuni pentru Mos Niculae pentru adulti, si chiar si pentru tati. Lui i-am luat si cadoul de ziua lui, dar nu pot spune ca poate mai citeste pe aici cand se plictiseste.
Oricum sunt multumita de alegere. Intrucat am fost cu Alex am luat si lucruri mai putin folositoare sau care nu erau in plan, dar asta este.
Cu mucii insa situatia nu e prea buna, Alex e ok, aproape bine, ma rog, pentru ea asta e starea obisnuita. Dar Bubu e cam mucios. Si de unde era mare chin pana acum sa ii pun picaturile iar eu o invidiam pe Cecilia cand venea Cristi de buna voie sa ii puna picaturi, ei bine a crescut si baiatul meu si sta asa haios sa ii cureti nasul. Vine singurel si intinde nasucul spre pipeta sau spre spray. Nu i-am pus insa aspiratorul ca sa nu il sperii iar.
Sunt multe lucruri despre care citeam pe forum legate de ce fac piticii vostri si ma gandeam ca Bubu nu le face. Abia acum insa a inceput si el sa le faca, probabil e ritmul lui. Nu se putea ridica de pe loc singur, acum se ridica instantaneu. Face pa pa si zice acolo pe limba lui, raspunde si se preface ca vorbeste la telefonul de jucarie, aduce obiecte, si intelege multe din ceea ce spui. In ultima vreme daca doar strig din bucatarie "hai la papi"apare imediat la scaunul lui. Astazi a reusit sa puna cateva cuburi de construit de ale Alexandrei unul in altul. De desfacut desface demult, azi am ramas surprinsa cand am vazut cum le potriveste. Probabil asta e ritmul lui de dezvoltare, ma gandesc ca in curand va ajungem si noi din urma cu vorbitul asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Roxana, da l-am dragalit pe Cristi, am prestat o ora sa-l adorm....ma luase si durerea de cap, cerea orice numai sa nu adoarma, i-am facut nitial 240ml lapte(240ml apa, sa se inteleaga corect), a marait si adormit de cateva ori, ma striga cand pe mine cand pe tati, in final a cerut iar ate(lapte), am zis ca glumeste, dar ajunsese sa tipe ate ate, asa ca i-am mai facut lapte in 90ml apa, baut tot daca mai era ar fi baut, asa ca s-a intors linistit si somn de voie....ce mama denaturata, culcam copilul flamand( 240+90=330ml apa, deci lapte cam 360 zic eu)..nu este cam mult?????in conditiile in care la 6 a mancat o super pulpa( inferioara si superioara)cu paine, a refuzat legumele care le facusem garnitura,iar la 7-7.30 a mancat o felie cozonac si jumatate de mar. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Cecilia, inainte de toate iti doresc o seara placuta alaturi de invitat. Ma tot tineam sa-ti zic de faza cu lapticul.
Eu mereu dupa 1 bibe de lapte ii dau putina apa sa bea (am eu un pitic pe creier cu caria de biberon) ca sa-si curete gurita. Insa intr-o seara copilu' mi-a 'explicat' ca de fapt ar mai vrea lapte si nu apa (probabil se simtea amagit)
. De atunci bea mereu 350 ml lapte si 2 guri de apa.Eu nu m-am lamurit insa cum a papat Cristi pulpa aia
? Ii tai marunt si ii dai cu lingurita sau se serveste el?Mereu ma minunez ce copil precoce ai. Cred ca si talentul tau didactic isi spune cuvantul in cresterea si educatia lui, ca reuseste fff bine sa-ti comunice nevoile lui.
Mai nou Teo se pune pe urlat noaptea, si uneori face asa istericale, ma si loveste cu picioarele. La noi noaptea e inca un cosmar.
Cristi cum mai doarme? Mai cere bibe noaptea? Te poti odihni si tu cu el?
Maine dimineata stau la cotitura, sa nu ma uiti cu raspunsurile.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Roxana_G spune:
Maruntzika, multa sanatate lui Puppi cea cataratoare. Si la noi catararile astea imi fac inima cat un purice, mai nou se urca pe fotoliul rotativ care nici nu prea are manere, il si vad picat de acolo. De ce blochezi chiar toate usile si sertarele? Ma gandeam ca poate daca o lasi sa exerseze supravegheat nu o sa o mai intereseze. Asa stii cum e cu lucrurile interzise care sunt cele mai interesante. Bubu nu prea mai deschide sertarele, si a capatat asa abilitate ca nu isi mai prinde deloc degetele.
SabinaY, bine ca ati ajuns bine sanatoase, cred ca v-a fost dor de casa. Ma bucur ca v-ati simtit asa bine in Olanda, se vede ca ai fost primita cu drag si caldura dupa cum povestesti. Dar ce te faci cu micul amorez?
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Yaia, sa stii ca nici aici nu prea fac ei antibiograme pentru a prescrie antibiotic si oricum cand le dau preventiv le dau pe ghicite. Asa am patit la Alex in primul an de gradi, incat ajunsese pneumococul ala din nas sa fie rezistent la toate antibioticele care se puteau da pentru copii. Off. credeam ca buzita ranita e deja istorie si vad ca ati avut si azi ceva probleme. 
Cecilia, chiar ma odihneam.
Petrecere frumoasa cu musafirii!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Gata, votat ![]() Roxana, ma bazez pe tine in seara asta sa termini capitolul...sau te-a rapus oboseala de la sopingareala Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
Hai ca aproape l-am terminat!
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
Rox, vad ca si la voi Cristi al Ceciliei e pe post de etalon.
Eu recunosc, cam ridica stacheta.
Da nici eu nu am talent pedagogic, doar muuulta rabdare.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)