Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (235)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Valentina, de multe ori am vrut sa iti zic, mai povesteste si de Alexandra ta. E de seama cu a mea si eram curioasa cum este la voi, cum se impaca, cu ce se mai ocupa fata. Poate scrii si la subiectul cu poznasi daca ai chef, dar acolo suntem mai lenese cu scrisul.
Danielle, ce puiuti mici si draguti!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Alinus, chiar ca ridica stacheta Cristi.
Dar nu e bine sa luam pe nimeni etalon, fiecare copil e unic. Nici ai mei nu sunt la fel, e suficient sa il compar cu sora-sa la varsta lui, sora-sa care trancanea la greu si tot felul, ca sa imi fac griji. Dar ma straduies sa ma abtin de la comparatii.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Cam asta de la noi. Ma duc sa pregatesc papica pentru copii, Bubu deja se jeleste in patut si ma duc sa il aduc in living. Iar domnisoara se trezeste acusica si incepe forfota. Va pupic si va doresc o seara placuta!
PS Cecilia, am facut treaba buna cu capitolul acesta, daaa? 
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
Asa e Rox, sunt unici. Dar uneori noi suntem cei/cele care ne punem o amprenta unica asupra lor.
De ex sotul meu a tot insistat sa-l educe pe Teo sa fie mai curajos,
nu ca nu ar fi fost suficient. Drept pt care de vreo 4-5 luni Teo e la 'curs de supravietuire'. Mai exact
, Teo face tractiuni la sarma de rufe
, se tine si cate 2-3 min de un batz de lemn si tati il cara ca pe o sacosa
, tati se preface ca il scapa din brate si el se tzine de haine, uneori se cocoatza inapoi in brate tinandu-se de hainele lu' tacsu, il arunca in sus de-i sar fulgii, face 'roaba' cu el (merge in maini), in cada la baie il baga cu capul in apa,... si ar mai fi.
Aaaa, si DANS, DANS LA GREU.
Bineinteles toate astea asezonate cu falci de ras si bujori in obraji
. Si pana nu vrea el sa termine, tati e obligat sa continue antrenamentul, ca altfel sa vezi ce tzipete se aud.
Cativa musafiri si-au facut cruce, insa sau convins ca baiatului ii place teribil sa-i fie fortate limitele.
EDIT: Realitatea e ca nu v-am zis tocmai sa nu va cruciti si voi.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
alinus_25 spune:
Si ca sa-mi laud puiul nazdravan pana la capat, de vreo saptamana ne jucam de-a va-ati ascunselea si prinsa. El initiaza jocul, striga dupa mine pana incep sa-l caut/alerg dupa el.![]()
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
moldoveanca spune:
Mai fetelor nu stiu cum sarbatoriti voi dar eu am facut un bors cu fasole si am mancat cu ceapa muuulta asa ca de ziua Romaniei![]()
teo
moldoveanca spune:
Ce mult laptic papa copilasii vostri seara.Al meu abia termina 150 de ml de ce oare?Pt ca papa foarte mult mancarica solida?
Alinush deci voi aveti un micut spartan?
teo
alinus_25 spune:
Cred ca v-am mai pus linkul asta http://good-times.webshots.com/video/3061023410101784801beZrfr doar pt amuzament. O seara placuta in continuare.
Eu sunt singura si ar trebui sa prestez mai mult la lucrarea mea si mai putin pe forum.
Danuta

, ce frumosi sunteti, Miru in zapada pare fascinata, iar tu esti tare luminoasa. Acum am vazut toate pozele.
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
moldoveanca spune:
Ce super e emisiunea la tv nu ma mai satur sa privesc.Vladut baga linguri si furculite in masina de spalat
e ocupat
teo
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Ce mult laptic papa copilasii vostri seara.Al meu abia termina 150 de ml de ce oare?Pt ca papa foarte mult mancarica solida? Alinush deci voi aveti un micut spartan? ![]() teo |
Ai pus punctul pe i. Da, tati e mai militaros din fire si e educat mai/(cam?!?) spartan (deh, deformatie profesionala)
.Teo mananca putina mancare solida si ma abtin sa-i dau lapte completare ziua. La el laptele e sfant! Si seara si noaptea si dimi devreme

La multi ani Teo!
(10.10.2007)